![]() |
Kosmajac - koji mikrofon (pilot) koristi.?
Koji pilot koristi kosmajac da li neko zna?????
|
shure wh 20 ili 30
|
ja mislim da je u pitanju shure wh30, kondenzatorski!
Ja imam dinamicki wh20 i dosta plitko radi! A koristim vokalist digitech performer, zvuci isto kao i od Kosmajca (ne znam kakav on ima), jos samo kad bi znao pjevati kao on....strasan je... |
100 % koristi Shure WH 20 i digitech performer...a ovo da plitko radi je tacno,samo moras da mu das bas i visoki do daske skoro i to je to...ja licno imam oba WH 20 i WH 30 za mene je bolji ovaj WH 30 ali to za Kosmajca nije bitno:-)) tip je pevac prva liga tj.svirac
|
i ja sam sad dobio informaciju da je wh20!!!
|
Licno sam se malopre cuo sa Kosmajcem. Koristi wh20!
|
Bas i ja sam resio da ga nazovem.
Hteo bi ipak da se licno uverim... ...ne volim nagadjanja! |
Kosmajac
E sorry bio sam nedostupan,da se ne svadjate koristim wh20!!!!=))
|
Milivoje, ako kupis sto Kosmajac koristi zvucices isto ko njega.
|
ljudi, kolko kosta taj pilot u Bosni???
|
Pa sve ti zavisi od aviona, ako je dobar avion odma ti je i skuplji pilot.
|
Hahahahaha .....
Krcmar dobra ti ta .... KRATKO - JASNO .... =)) |
heheh... suknu mi ga krcmar, i to postenski, al je glup fazon...:p:p
hehe, zezam se...:D |
Enes druze vidis da je zeza, nema ljutnje. hehehe
|
Pa naravno. I reko sam da se zezam... Opusteno..
|
proverite meni taj mikrofon radi kondezatorski mislim bar da se radi o akg c420. nisam siguran jer sam imao svoje vremeno c410 i c420, jer kosmajac ima za pojasom zakacen fantom koji guta 9v baterije i sluzi da stisava i pojacava mikrofon mogu dva pilota po fantomu da idu a shure wh serija nema fantom i oni su dinamicki piloti i mnooooogo losije rade od akg-a licno sam obe firme probao i jedva prodao shure. Pozdrav !
|
Shure wh20xlr
Evo da kazem i ja da sam jucer imao prvu svirku sa novim WH20XLR kojeg sam prekjucer kupio,mogu reci da sam i zadovoljan i nisam,do sad sam pjevao na betu 58A i bio ptupuno zadovoljan,no razlika se u zvuku naravno osijeti,Na beti mi je sve bilo podeseno na sredinu,dok sam na Wh20 morao bas staviti skoro do kraja a sve ostalo je bilo na sredini,znaci nuli,i morao sam ga pojacati i to hebacki,znaci slider na 0 a gain skroz na 3h da bi dobio onu snagu koju sam imao na beti,problem je bio prvi set dok se nisam malo priviako jer ako se ne podesi pravilno mikrofon stalno bjezi ispred usta,i nakon poduzeg seta pocinje bolit glava od stiskanja onog metalnog okvira,sve su svemu koliko je praktican toliko je i nepraktican jer moras pazit izmedu pjesama sta pricas i skim....:D:D,.....ali sto komadi sada padaju pa to je strava,dok sam imao betu tu i tamo, ali jucer ljudi moji za ne povjerovat,malo-malo pa neka nesto hoce pitat.....:lol::lol:
Znaci svi koji nevolite ili nemate potrebu za bass-om na mikrofonu ovaj je mikrofon poprilicno dobar,ali za onoga tko voli bas na mikrofonu ne preporucujem ga jer mu to fali,sve ostalo ok.i da napomenem:nije bilo nikakvog distorziranja i li bilo cega prilikom pjevanja ili ispjevavanja!!! |
Ja imam wh 20 i radio sam dugo s njim, sve je stvar navike a i glava me od njega nije zaboljela. Istina je da ga hebački moraš nabudžiti a i dobra je stvar što je bio daljinac pa sam ga po "potrebi" bez problema isključio, medjutim ovaj vocoder preko sinta je bolja stvar........
|
Evo, ovako,
s obzirom da i ja imam Shure WH20XLR, ja sam odmah dao napravit kabal koji na sebi ima Canon sa ON/OFF prekidačem. I sve se lagano zakvači na pojas, kad želiš da se isključiš, samo okreneš sklopku na Canon-u, i to je to. Inače, ja sam se već privikao, mene ne boli više glava |
Kad god pogledam naslov ove teme,pomislim da je Kosmajac kupio avion i
poceo da pilotira.:) Nalov je kao sto se vidi: Kosmajac pilot |
Nista sejo de ti postavi bolji naziv !!!!!!
|
Nslov teme:
"Koji mikrofon koristi Kosmajac" To je od mene,bez ljutnje.Mala sala je bila ono ranije napisano.Ako znas za salu. Pozdrav, |
Ma nije problem nikakav!! Al trebao si odmah to napisati a ne sprdat se pa onda! Al upravu si sto se tice naslova!! Al i ovaku su skontali!! Pozdrav
|
Ma opusti se Milivoj,nemas razloga za nervozu.Druzimo se.
I drugo je sprdnja,a drugo je mala sala....;) Sve je OK. |
Pozdrav svima.Koliko kosta ovaj mikrofon?
|
A, ako ja kupim pilot sto koristi Kosmajac, 'ocu li pevati k'o on!?
|
Vec je Nedim na to pitanje odgovorio-znaci zvucaces kao on;)
|
Uh, izvinjavam se, nisam pazljivo procitao temu...
Hvala Sejo!:) Kupujem i ima da ubijam s'pevanjem...;) |
Posto niko nije odgovorio koja je cijena pilota, evo ja ga imam vec godinu dana, prezadovoljan sam sa njim, ja sam ga platio 238 km, a mislim da je sad jeftiniji...
Pozz |
djole, on ti sad u artistu kosta 170 km...i ja sam ga konto sebi uzet, al ga nije bilo, pa sam uzeo obicni sm58...
|
Slusaj mene uzmi Akg C420 sa fantomom Bl29i mislim da se tako zove to ti ubija kako cisto i kvalitetno puno radi,malo trosi fantom baterije,kada stavis obicnu atc od 9v drzi 2,3 meseca,1000% ja ga imam i ni jedan mic ne radi kao to ni najnovija beta Pgx58 shure ne radi ni blizu to ti garantujem,ubija kako kvlitetno radi!!!
|
koliko on kosta???
|
Citat:
|
Naravno da se moze koristiti fantom sa miksete, ali mislim da ti nece odgovarati jack, zato sto je na AKG-ovim pilotima Mini XLR.
Fantom ti je zapravo posebno napajanje za mikrofon, upravo zato sto je kondenzatorski, i ne moze da radi bez fantoma. |
Znaci mikrofon se steka u taj fantom i onda iz fantoma ide mikrofonski kabal u mixetu???
Dali se fantom dobiva sa mikrofonom ili se mora kupiti posebno? Kakava je razlika izmedu c420 i c520,kako si zadovoljan sa ovim svojim,ja trenutno imam wh20xlr ali nisam bas nesto zadovoljan? |
Postoje svi modeli Akg pilota i sa mini XLR i sa normalnim XLR konektorom, bas za koriscenje na miksetama koje imaju u sebi fantom napajanje.
|
Citat:
pozz |
Pilot
Citat:
Imas ga kupiti u Artistu... Pozzz |
Pa fantom ti sluzi za struju posto je to kondezatorski mic nije kao obican da radi na normalnu struju iz mixet na 9w ili v,ne znam tacno na cega,a fantom ti daje 48w ili v!Znaci imas i mixete koje imaju svoj fantom napajanje samo ti treva nastavak za dzek,mislim akg piloti su daleko bolji nego shurovi,uzmi akg,ja sam moj prodavao ali mi je bilo zao i odustao sam...mislim da ga necu nikad prodati mozda nekad!
|
Kakav nastavak za dzek treba?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org