![]() |
Dinacord power mate 1600 II-kina
Da li je neko probao kopiju dinakorda pm1600II kineska,na oko izgleda ako dinakord ali da li radi...?
|
Da nije Keiton marka
|
Diskusija na tu temu je već bila i pisani je o tome mnogo...
Malo prelistaj forum pa ćeš naći SVE što te zanima o tome... Pozdrav! |
Citat:
|
Da,da to je to Keiton
|
Kako radi taj mixer,valja li cemu?:confused:
|
nisam ga nikad vidio u zivo niti cuo,al gledo sam na netu,vec smo spomiljali ta j mix pogledaj ima jedna tema o tome tamo nesto vise pise
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
sto dalje od toga!!! |
Donosio mi je covijek to cudo da ga pokusamo namijestit,jer je ocekivao zvuk kao na dynacord...moja savijet,sto dalje od toga!
|
ja sam probao ima i nixon isto kao dynacord izgleda ,a ima i taj Keiton
mogu vam reci neradi ni blizu DYNACORDU. mnogi pricaju ma bolje od dynacorda,hm malo sutra niti effekti rade kao na pm1600, niti ostalo, nije to to. pozdrav. |
ljudi ja sam video tu spravu.izgleda kao pm 1600 i identicna je na prvi pogled.samo ova je imala oznaku pmx 1600 i sastrane na drskama umesto dinacord pisalo je yugicorddigital.a da negovorm kako radi.....:-O:mad:
|
Citat:
Nixon sam vidio,ali nisam probao. Vizalno isti. |
Keytone DSP-800/1000/1600 serija verovatno.Nije kineski nego se ceo sklapa u Nemačkoj (za razliku od nekih izvikanih imena koja se sklapaju negde......Gde se sklapa Dinakord? Shure?).Nemože da se ,niti ga iko upoređuje sa Dinakordom ali ni cenu nema kao dinakord.U ˝svojoj klasi cene˝ lično mislim da je bolji od nekih konkurentnih i poznatijih firmi.Pisao sam o njemu.
|
Probao sam taj mixer i mogu reci katastrofa,ljudi sto dalje od toga ne kosta to dzabe 600-700e
|
|
Dobri den!
skazhite dobry Ludine Keytone DSP-800/1000/1600 horosha marka(Dobra?) ili Plocha? Spasibo! |
Eta horošaja marka,net originalj Đinakord nu skoljko deneg toljka eta i muziky.Posmotri sajt kotorij tu dlja foruma nahoditsja.;)Ty ne panimaeš po serbsky,horvatsky,.....:lol:
AJDE BRE NE BUDALI I NAPIŠI LEPO ŠTA TE INERESUJE.B-) |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org