YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Filozofija (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7767)

Vaxter 31.01.2009 05:35

Filozofija

Ako je Goran Karan i Dino Radja, zashto je Edo Maajka?

Ovo je jako bitno filozofsko pitanje za koje nam i dalje nedostaje odgovor...

milanceshow 31.01.2009 06:12

Ovo je jako cudno!!!!Ovo bi trebalo da se resi nekom jednacinom!!!!

RadeKOKI 31.01.2009 08:43

Citat:

Originalno postovano od Vaxter (Post 69033)
Ako je Goran Karan i Dino Radja, zashto je Edo Maajka?

Ovo je jako bitno filozofsko pitanje za koje nam i dalje nedostaje odgovor...

Pa jednostavno receno TRIO FANTASTIKO! Al to moze i matematicki da se uradi formula i da se izracuna kako je to sve islo da bi se doslo do nepoznate osobe.

Da razjasnimo jednacinu pre nago sto izrachunamo X je Goran Karan, Y je Edo Maajka, D je donacija. Dino Radja je P (PEVACHICA)

znaci ovako (X + Y) = Xm + Yz = 1 + Xs + D + P = 5x

sa ovom prostom jednacinom sabiranja smo dosli do zakljucka sta? pa da ih ima petoro u ovom slicaju Goran Karan je otaca dva X (nepoznata deteta) i ovim opravdava teoriju da je muzicar, a Edo Maajka mu je zakonita zena a Dino Radja pevachica. Verujem da sam resio jednachinu pa ako sam se negde zajebo prepravite.

X - Goran Karan
Y - Edo Maajka
D - Donacija
P - Dino Radja
Xm - Muz
Yz - Zena
1 - Jedno legalno dete
Xs - Goran Karan (na svirci)
D - Donacija u hiljadama spermatozoida

Millan 31.01.2009 10:40

Odgovor na ovo pitanje zna samo Cak Noris!:?

Enes-am21 31.01.2009 12:09

upravu si milane, samo chuchky ovo moze rijesiti...

gibanica 31.01.2009 12:33

to sam ja radio iz porodicnog i starateljskog prava.

goran je primio semeni proizvod i samim tim je donor Dinu,koji je izvrsio surogat materinstvo (nosenje i iznosenje tudjeg ploda)
edo majka ima sva prava kao zakonski roditelj tj staratelj.
dakle hrani cuva ,ako moze doji itd, i ima prava da imenuje oca deteta.

ovo je bilo sa pravne strane.

zeko 31.01.2009 14:41

da,da..stvarno je cudno..a jeste li culi da je opet prestao Brad Pit, a poceo Pit Sampras...;)

Vule 31.01.2009 14:50

Meni ovde nešto sve smrdi da je Mile kitić umešao svoj "organ"...možda pomogne neki od stručnjaka za JV u ovoj pretpostavci? :confused:

mimiki 31.01.2009 14:51

Ne sine to ti nikad nece poleteti!

RadeKOKI 31.01.2009 15:03

ima tu Rolandinjos i dosta "JUZNOG VJETRA" znas ipak jezu vjetar omamljuje...pa je tu verovatno doslo do zabune i mile piton je tu umeso .... "PRST"

ivan tr 31.01.2009 15:25

Evo vam odgovor : GORAN JE KARAO DINA. A POSTO DINO NIJE HTEO DA PRIHVATI TO DETE ON JE NAKON PORODJAJA DETE DAO EDU. TAKO DA JE EDO MAJKA TOM DETETU!

ERKOOO 31.01.2009 15:35

Citat:

Originalno postovano od ivan tr (Post 69085)
Evo vam odgovor : GORAN JE KARAO DINA. A POSTO DINO NIJE HTEO DA PRIHVATI TO DETE ON JE NAKON PORODJAJA DETE DAO EDU. TAKO DA JE EDO MAJKA TOM DETETU!

Hahahhahaha...svaka cast Ivane,to je pravi odgovor! Razbio si jedno filozofsko pitanje koje je ljude mucilo decenijama.Mogao si napisati neku knjigu pod nazivom "Razbijac filozofije"! :p
hahaha

milanceshow 31.01.2009 15:49

Goran,Dino i Edo je jedna te ista osoba!!!Znaci da ta osoba kar*na,porodila se i sad je majka!
Sto opet znaci da su Goran,Dino i Edo zenska osoba!Znaci tranvestit!!!!
Sto opet znaci da je Gorana,Dina i Edu ka*ao muskarac,pa tako mu ta zena dodje i ped*r!!
Neznam gde ovaj svet ide!!??!!!

RadeKOKI 31.01.2009 15:57

u ped*re ;)

toni-bt 31.01.2009 16:14

Iz moje gledne tacke,mislim (mislim znaci postojim)da je Ivan u pravo.Njegovi filozovski rad izgleda mi najrealniji.

ERKOOO 31.01.2009 18:11

Nemam vremena da bas razmotrim ovo filozofsko pitanje jer trenutno radim na kloniranju Korga...hahaha!

mimiki 31.01.2009 18:24

ja mislim da kad se to uzme iz obzira u obzir da je dina i gorana donela roda i da je edo u stvari lezbejka jer je bio u vezi s rodom i goran i dino u stvari imaju dve majke majku Eda i majku rodu,vrlo prosto

RadeKOKI 31.01.2009 18:57

sve u svemu odlican scenario za spansku seriju ;)

Dell 01.02.2009 01:00

ma, kom opanci tom i jerry ;)

neconix 01.02.2009 01:41

Nije mogao Goran da kara Dina kad je Gorana vec neko karao,ko,kako i zasto to cemo tek da utvrdimo.

Ja mislim da je dete usvojeno!!!

Gorana je neko karao dok je bio pijan i on nema veze sa celom ovom pricom,on je naj vise n.....o u celoj prici.

E sad,ja mislim da je Dina neko silovao a on nije zeleo da prihvati to dete,pa se Edo javio na oglas za usvajanje dece,sredio papire,i tako se sve zavrsilo.

'bem li ga!:D

hajro 01.02.2009 01:43

uh malo neumjesno obzirom da se upravo juce objesila majka od Ede Majke

Vaxter 01.02.2009 01:58

Splet nesrecnih okolnosti...
Potrefilo se...

mimiki 01.02.2009 04:51

ptanje je sad ko je gorana karao i koga je dino rodio i kome je edo majka???ja mislim da je to tako zato sto je zemlja okrugla i zato sto voz ide brze nocu nego po sinama:confused:,edo je u celoj toj prici najbolje prosao on je samo formalno majka a dino se poradja a goran prima,znaci edo uopste nije majka nego car

jeftabgd 09.02.2009 01:06

U svakom slucaju mislim da je svima jasno da je samo jedna majka!!!!

svirko 09.02.2009 12:07

evo slažem se sa prijateljem @ jeftabgd,

znači samo Edo je mogao roditi, što znači......
dakle ovako....khm,khm....pazi sad 'vamo....
Na jednom festivalu, bili su svi troje zajedno.....zatim je Dino uzeo joint, dao veću dozu radoznalom Karanu, a ovaj ni pet ni šest, da mu prezime ne bude uzaludno, odmah silovao Edu.
Jadni Edo, da izbjegne silovanje, naguzio se i uživao, tako se izbjegava silovanje, bar tako kažu starije žene, one preko 80.
I onda je Edo rodio,,,eeee....al sad je poanta.....
Otuda naziv Edo Maajka,,, a i jadni Edo kad je vidio šta je poslije poroda ispalo van, odma je išao napisat pjesmu " Prikaze ".
Eto, to vam je to prijatelji moji:D

gibanica 09.02.2009 18:33

a zasto je onda lepa lukic..mislim..kome se ona svidja?

Enes-am21 09.02.2009 22:12

gibanica, skreces sa teme... mani se Lepe, bitna je ova trojka...=))=))

Millan 09.02.2009 22:20

A, kad je Edo majka', ja ga videh pre neki dan na tv...!?:confused::?:-??

Trenutno vrijeme na Forumu 09:31

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org