![]() |
Alix...welcome back
Evo da ovom temom poželim dobrodošlicu i sretan povratak našem bivšem-sadašnjem moderatoru Alix-u...:D
Dugo te nije bilo Alix...svima si nam nedostajao...Dobro nam došao nazad...:) |
oo pa nisam zapazio da se vratio nestade od jednom a gde nem pojma! pa lep pozdrav i od mene DOBRO DOSAO NAZAD bata ALIX !! ;)
|
CCCCC....Šta me zastiđivaš pred narodom jebo ti svog Rolanda...
Ko da je došo maršal Tito...hehe...Moraću pitati kuma da mi stavi naziv "maršal"...heheh Ma nije se imalo i vremena a i poso je uzo svoje ali sad idemo punm parom... Još kad vidite šta nam je kum Vaxter pripremio--Koje iznenađenje---Auuu ima da se šokirate... Ali za sad---PSSST....;) |
Ja ti poželim dobrodošlicu a ti mi psuješ Rolanda...e pa nije lepo da znaš..:D
Ja mislio da nisi hteo više da dolaziš ovde zbog oduzimanja funkcije...:) |
a Alix druze, sta ima, kako trebe :D
|
Eeee, nećaće moj,
i ja ti od srca čestitam povratak!! A drugi put za ovakvo dugo izbivanje i ne javljanje, preklopit ću te preko koljena .....i po turu.....:D |
Zar,opet Svirko!!!!=))
|
Nego šta!!
Svaki put mi živce iskida, nit se javlja na mobitel, nit odgovara na poruke....... Da poludiš, Ko s malim djetetom. A za malu djecu..........po guzici...... |
Ako brate!!!Batina je iz raja izasla!!!!Udri po guziiiiiiiiii!!!!!!!!!!=))
|
=))=))=))
Al dobro ajd, naš je.... Neću jako....onako, samo malo...... Da zna za drugi put.... |
eto ja mislio da se Alix ljuti na mene pa se ne javlja ni na tel, ni na msn ali sad vidim da se on ne javlja nikome pa mu zelim iskrenu dobrodoslicu.
|
http://www.princessgracesplayground....stick_whip.gif
AH ti nevaljali Alixe!!!!!=)) |
=))=))=))!!!
|
ahhahahaaha alix vas a bad boy :D
|
AH kud propusti ovoliko nego imao sam temperaturu preko 40 al moram da napisem ovde nesto sa 38, od sad cu da kolegu zovem "ALIX LJUTICA", posto se non-stop nesto ljuti uuuuuups! Tako da druze nema ljutis moram da te zovem neko vreme ovako, sta da ti kazem i ja sam dobio bananu sa ovog foruma posle 3 godine, pa sam se ponovo vratio imao sam ban koliko se secam na 6 ili 9 meseci nekom sam bas ono.... :D pa sam posle pravio ovaj ACC a prvi mi je bio RadeKI samo strasno :D al se nisam ljutio jbg sta sam trazio to i dobio, boze moj ako mi opet nabiju bananu na glavu to mi je nema ljutnje. Tako da od danas ti tepam drugarski ALIX LJUTICA hm....mada ljutica je prezime uh nekako ti bas stoji :D
PS. cik da vidim os se sad naljutiti :D aj pozzzzz |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org