![]() |
No style na početnom ekranu
Evo imam jedan problem. Učitao sam jedan set u PA500 i sada kad upalim klavijaturu onda mi na početnom ekranu gdje treba biti ona Ballada koja je tvornički stavljena piše "No style" tako je i sa perfomancama. Zanima me kako se to promjeni da stavim početni ritam na neku recimo Rumbu?
|
probaj maunalno staviti tu rumbu kao ritam i onda to zapamti u global..
ali ne cini mi se da je sve u redu sa setom ako tako daje no style..:rolleyes: |
Mala ispravka,ne u global nego u performansu...kod paljenja klavijature se prikazuje perf 1-1
|
Upravo tako, uzmi neki ritam, ukljuci Style Change i write-uj ga pod prvi performans u prvoj banci...
Sledeci put kad upalis sint pisace ti ritam :) POZZ |
i meni se ovo isto desavalo mada nisam obracao paznju na ovo....
###i write-uj ga pod prvi performans u prvoj banci### a kako se to radi? to write-ovanje |
Pa Hare, kliknes dole dugme WRITE/DISK IN USE i izaberes da ti Write Performans i izaberes na prvi u prvoj banci...(Da ne dodje do zabune, prva banka je prvo dugme kada lampica svetli gore...)
|
aha...hvala puno Nikola:D
|
Ma nema problema :) E ajd' sad klikni lepo ono dugme THANKS :D Salim se :)
Pozz |
evo, zahvalio...kad sam vec zaboravio da ima ovo dugme :D heheh
|
Evo zahvaljujem se svima. Riješeno.
:D |
Upravo tako @intersite peformansa, ne global..odgovarao sam malo prije toga na temu o ass slideru i odmah nastavio i ovdje pisati o globalu..moja greska..ali neka je covjek rijesio problem..
i dobro da nisam upotrijebio onu staru " ma samo rukni novi os i resurse ":lol: |
meni treba obrnuto,hteo bi da mi pise "no style"
i da ne bude selektovana nijedna boja?! |
Disk -> Erase...Otvoris trenutni set u klavijaturi, odes u PERFORMANS, otvoris i obrises BANK1...
Pozz |
i sta onda nemam prvu banku ni nista iz nje a?
|
Ups, pogresio sam, otvoris i BANK1 i obrises prvi performans iz nje :)
Pozz |
ma brate ima neka druga fora.
do malo pre sam imao takvo stanje na klav, pa sam teo da probam ovo el radi. sad ne znam kako da vratim. znaci pisalo mi je lepo no style uz piano koji nije selektovan, dok mi je u pref stajala npr gitara pod 1. |
mozda bi trebo ucitat drugi set i opet vratit svoj, tako se meni pojavio no style
p.s. otkad sviras korga? |
mislim hare da si u pravu,provericu,jer sam cesto menjao setove pa je moguce da je do toga.
sviram od skoro,pa slabo znam oko njih :( |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org