![]() |
Winamp-EASY CHORDS -Iskustvo i saveti!
Kako su mnogi nasi clanovi dali pozitivno misljenje o ovom programu,zapocecemo jedno temu u kojoj cemo pomoci koricnicima sa problemom instalacije programa!!!
Ovaj program je prvi predstavio ....mariolino......,ali in nama nepoznatih razloga,te teme vise nema http://easy-chords.cbms-networks-inc...mainscreen.png Ovde mozete skinuti program......download...... |
opa ! osavremenjavanje!
Dodato: prvi sam glasao da se zna :p |
sad sam provalio na slici je pink floyd......
m plug in je extra alatka da bolja ne moze biti izbacuje nesto gresaka negde malo viska negde malo fali ali je poprilicno precizna.... pozzzzzzzzz |
Imate anketu o programu koja se nalazi na vrh stranice!Mozete da glasate kako ste zadovoljni programom Winamp-EASY CHORDS!!!!
Za sve probleme mozete se obratiti za pomoc u ovoj temi!!! |
Nije nikakvo mudro slovo,ni posebno teska instalacija,a ni koristenje.
Evo ja cu samo da probam pomoci,jer nisam Winamp ni koristio nikako. Instalacija: Dakle,ko nema Winamp program nikako,neka ukuca na Google- Winamp i skinite verziju Winamp 5541.Instalirajte ga. Onda sa ovog linka download,ispod slike u prethodnom postu,skinite taj dodatak-Easy chords. Instalirajte i njega. Kada ste to sve uradili,pokrenite Winamp program i ostavite samo glavni prozor,Playlist editor prozor i Easy chords prozor(on ce vam se uvijek pojavljivati,kada god otvarate program) U prozoru Playlist editor idete na File,pa Add File(s) i tako ubacite MP3 na listu. Kada ste to uradili,kliknete misem na naziv pjesme,a koja vam je sada u Playlist editor prozoru i vidjet ce te da se u prozoru Easy chords pojavljuje poruka: "Click to start processing the song". Imate obiljezeno i da odaberete na maloj slicici klavir ili gitaru-po zelji. Kada ste sve uradili,kliknite na onaj znak "Click to start...." i program ce da analizira vas MP3.Taj proces traje oko 7-8 minuta i kada zavrsi,onda ce vam pisati: "Play....". Kliknite na to "Play...." i slusate pjesmu,a u Easy chords prozoru vidite akorde koje program ispisuje,kako ide pjesma. I to je to. Program naravno nije 100% tacan,pa ce te primjetiti da u nekoj pjesmi fali po neki akord,a u nekoj ima viska,ali moze pomoci naravno. Ipak je vas sluh od presudnog znacaja.... Ako neko zeli da ima dodatak za Winamp,a koji usporava,odnosno ubrzava vas MP3,onda u downloads-u imate taj plug in koji se zove- "Pacemaker". Naci ce te ga u downloads u rubrici programi.Tamo je i objasnjeno,kako se i on instalira. Pozdrav, |
Posto vise koristim DeskTop a na njemu mi ne radi, od tog pluga odustajem...
Ako zagusti tu je LapTop na kome radi... |
Pozz
Koristim winamp 5,541 verziju Winamp jel instalirat c:\program files\winamp Winamp je OFF. Kliknem na plugin da ga instaliram sve mi ide dobro nako par sekundi dode mi ova poruka " The Installer is unable to locate the Winamp configuration file and cannot proceed. Easy Chords cannot be installed Click OK to exit the installation " Ne znam sta da radim, winamp je skinut sa WINAMP glavne web stranice Dodato: edit: *Winamp je |
Da li si probao dok je Winamp upaljen?
|
Jesam,
i pojavi mi se The Installer is unable to locate the Winamp configuration file and cannot proceed. Easy Chords cannot be installed Click OK to exit the installation :-O |
ja sam samo iskliktao na ono ok ili kako vec nikakva dodatna podesavanja nisam radio i sve mi sljaka do jaja..........
|
Dobar programcic!!!
|
Citat:
1. Zatvori Winamp 2. Trazi u Winamp Folderu, (tamo gdje ti je instaliran), File "paths.ini" 3. promjeni ime Filea u 'paths.ini.off' 4. Pokreni sad ponovo instalaciju E sad bih instalacija trebala da krene. Pozdrav |
Magic - boy svaka cast
Kad sam file promjenio "paths.ini.off" Klikno da instaliram ista mi se poruka pojavila, nakon par sekundi onda nekako je uspjelo. Hvala na pomoc |
Hvala sejo na upatstvo ,moj sin se obradovao na ovaj plug.za njega ce ovo biti od pomoci(on je prvi razred srenje muzicke skole pa za njega je ovo kul iako nije 100% tacno ali za pocetnike je super)
|
Zgodan programčić...mada nekad ima i viška akorda al to je vjerojatno zbog vokala.
|
Pa mnogo bavno mi radi sporo otvara do sad nije ni jedna pesna otvorio kompletno neznam sta je problem a sve sam instalirao kako sto kazete
|
slabo skenira uzivo mp3 inace nije za bacanje
|
Ne znam da li se varam, ali mi se cini da on ne prepoznaje sedmice??!! Inace je od koristi.
|
cao kolege ja imam jedan mali problem instaliro sam sve ali pojavise samo jedna mala plava strana pored winamp neznam staje kako bi resio problem
|
Pa to valjda i treba da ti se pojavi!!!!
|
@misa91
ne detektuje 7 ice 6ine 11ine itd,dobro si video. sto naravno nije nikakav minus! @matejas87 je kralj. |
da ali nsta ne pokazuje samo prazna i pise ... select a song i the playlist editor i nista ne radi
|
Procitaj malo celu temu!!!U petom postu u temi ima objasnjenje!!!
|
pa treba prvo da ti ocita pesmu,ides na analyse ili ne znam kako pise vec..
pa to malo potraje i onda pici. |
Ivini Milance ja sam procito sve ali zaboravi sam da ima objasnjene od !!!sejoroland!!! zahvaljujici njemu sam sredio sev i hvala tebo milance i izvini jos jednom sto nisam pregledo jos jednom
|
Uredu je!Uvek prvo lepo pogledaj,mozda za problem vec im resenje!;)
|
heh..vidi ovo....ja ga stavio na kompjuter P 4 nece stavio ga kompj. 3 (tricu) hoce ,radi... al mu treba da skine jednu pjesmu sat vremena..mozda manje
|
Lake pesme skida solidno,a kod komplikovanijih vec zapinje...
|
I ja sam primetio da pokazuja samo kvintakorde ali ipak je odlican za pocetak
Dodato: kod mene na dual core skenira za 2-3 min i radi super |
zdravo mi se pojavi problem pri instalacijata na Winamp-EASY CHORDS Plug-in. mi se pojavuva ovaa poraka
http://img517.imageshack.us/img517/3259/12417760.jpg |
skini s interneta taj DLL fajl sto ti trazi i snimi ga u SYSTEM32
Dodato: http://www.dll-files.com/dllindex/dl....shtml?msvcp71 |
Ovaj program detektuje samo durske i molske akorde.Mana mu je sto sporo skenira pesme a u sustini je koristan programcic.AVG antivirus mi ga detektuje kao virus?Ne znam sto?Mislim na instalaciju a i kad ga instaliram.
|
Citat:
|
nema na cemu brate;)
|
Instalirao sam ovaj programcic i kad otvaram ili zatvaram winamp pojavljuje mi se poruka:
The instruction at ''0x018ad5c2'' referenced memory at ''0x00000020''. The memory could not be ''read'' Click on OK to terminate the program. Kako resiti ovo? Probao sam sa vise verzija winamp-a ali ista stvar. |
Cudi me da ne izbacuje i tekstove :) :) :)
|
Evo da ne otvaram novu temu,interesujeme da li ovaj program radi za Windovs 7?Probao sam vec i nemogu ga nikako naci.
|
@zdozic
Nisam ga probao na Win 7 jer i nemam interes koristiti ga .... ali secam se da kad sam ga ugasio tesko je bilo ponovo upaliti ga. Trebas ici Options - Preferences .... tu sa strane gde pise Plug-ins imas kategorije ... trebas ga naci i ponovo aktivirati. Pokusaj tako. |
Kod mene radi sasvim normalno na Win 7.
|
Hvala Ace.Uradio sam tako,ali nema ga.
Danijel@ Ako bi mogao malo detaljnije da objasnis kako si sve instalirao. |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org