![]() |
Muski polni organ i zamor materijala
Svi smo svesni cinjenice da sa godinama opada seksualna moc kod muskaraca!
To nije ni cudo ,a mi nismo ni svesni cinjenica koliko je polni orga opterecen! E ovako......... -------------------------------------------------------------------- Prosecna duzina penisa je : Azijati 10 cm. Belci 12,5 cm. Crnci 13,7 Kada bi smo izracunali prosecnu kilometrazu jednog penisa,dosli bi do neverovatnog rezultata......... Uzecemo belu rasu za primer.....12,5cm E sad matematika......... U jednoj sekundi ,penis udje i izadje...... Racunacemo da ne ulazi 12,5 ,nego 12cm......... 1sec X 12cm = 24cm Prosecan sex traje oko 5 minuta......5min = 300sec 300sec X 24cm = 7200cm =72metra Ako racunamo da prosecni muskarac ima 1 seks dnevno u periodu od 40 godina,mozemo doci do ovakve racunice........ 365 seksa X40god = 14600 seksa za 40 godina..... Ako u jednom seksu nas "vrsnjak" predje 72 metra ,onda dolazimo do zapanjujuceg rezultata.... 14600 seksa X 72m = 1.051.200 metra = 1051 kilometar Jadan on ................!!!!!! ------------------------------------------------------------ Dosli smo do saznanja da nas verni drugar predje 1051 kilometar,samim tim smo dosli do saznanja da zena takodje primi 1051 kilometar kuraca......... Postavlja se pitanje.............. Kako spreciti zamor materijala? |
Redovan servis, dobro i kvalitetno mazivo, dobre gume (samo Durex i nista vise...)... =))
|
matematika je to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Ovaj moj je prešao mnogo više nego što kaže ta "matematika",a i dalje je ko nov...pali na "pola ključa"...:lol:
Dodato: sad mi pade jedno pitanje na pamet,a molim moderatore da spoje ovaj sa prethodnim postom pošto mi je opcija EDIT oduzeta... Naime...zanima me da li se onanija (čitaj drkanje) u periodu recimo puberteta ili vojske računa kao kilomteraža ili kao probna vožnja? Hvala :confused: |
jbg to mu onda dodje kao neki simulator voznje ali bez "garaze"...
|
Milance brate,gde si to naso 5min.pa nismo zecevi,ovo ti je prosek kod zeceva daj presmetaj neki razumni prosek(muzicki)pr.pola sat x 20cm. i pojacaj malo tempo pr.dvojka na160 ha,ha,ha
|
ojoj
|
Počinju lovačke priče...=))...ono sat-dva bez vadjenja i tako u krug...:lol:
|
=))=))
|
... a tek glava ko u trogodisnjeg macora od 7 kg....=))
|
Pojavljuju se ovdje i lovacke i ribolovacke price....;)
A inace,pokretac teme nije napisao u uputstvu,gdje se to moze vidjeti predjena metraza,odnosno kilometraza....:) Da znam,na cemu sam.... |
Najbitnije za odrzavanje je oralna obrada glave motora!;)
|
uz povremen odlazak kod vulkanizera,radi balansiranja,da nebi vukao na dole:D
|
Meni fabricki vuce u levo.(spona,rame,zglob???)
|
Ako vuce na levo,onda nije strasno!
Ali ako se povija na dole,pa ide nazad........onda si jebo jeza!!!!:D Nadam se da resis problem!Idi na reglazu.......... |
Tacno!Reglaza i centriranje ce resiti problem.
|
cuvajte ih da vam duze traju =))=))
|
jer j_bo nej_bo qrcu vreme prolazi,stara kineska mudrost:D
|
Samo taj prosek 12,5 vazi za belce a ne za muzicare, pa kad jos to budes bar * 2,3 pomnozio :confused:, znaci da je izlazio i medjunarodno, mislim sto se kilometraze tice - a tek evropska unija pa granice do Francuza ,,, auuuuuuuuuuuu...=))
|
ma nije bitno tu neki preterani servis ono tipa hirurgija (PITOMIZACIJA) nego redovno vaginalno podmazivanje, a tamo gde vuce ulevo i udesno tu je bitno da se redovno koristi masina za ispravljanje trapa PANTER (drkanje) tako da .... a za kilometrazu hm, to je kao kod automobila ima tu vise uslova...sto stariji to sve neefikasniji ;)
|
Citat:
@ RADEKOKI Brate kod mene se sprava za odrzavanje kondicije u vrshnjaka zove Desanka Shakic...vidim ti tvoju zoves PANTER...:lol:=)) |
uh da slazem se sa kolegom milanchetom mada se nebih slozio sa jednom teorijom navescu "Dosli smo do saznanja da nas verni drugar predje 1051 kilometar,samim tim smo dosli do saznanja da zena takodje primi 1051 kilometar kuraca........." ok za muskarca da si izracunao al zene su u prednosti mada i muskarci zavisi kad su poceli sa *ebanjem, mada muskarci vode duplu kilometrazu oni imaju onu "gradsku" (onanisanje) i onu "standardnu" ebanje a zene ga primaju mnogo vise posmatrajuci generacije neke su pocele sa 13 godina da primaju KOBAJAGRANDE pa sad tu treba izracunavati tako da bi na ovu cifru mogli za zene dodati jos bar 30% vishe ;)
|
Ovde se razvila bas ozbiljna naucna diskusija...:lol:
|
Citat:
|
@mladenkom
Moze to da bude kineska izreka,al da ga jebes,njihov prosek 10cm,tako da oni i ne trebaju da prave neku filozofiju od toga!!!!!!!:D @AndrijaGM Da smo crnci,onda bi sami sebe mogli da karamo u bulju,ali mi smo takvi kakvi smo i to je to.......... @RadeKoki @Rolandinjos Ja moju alatku zovem 'Cvetko",mada nije lose da ga zovem "Marko Kraljevic".......cisto zbog ponosa..........:D |
@milanceshow
to ko onaj vic kad mali crnac pita tatu-tata tata jel mogu da se igram sa tvojim qrcem,a ovaj kaze:mozes sine,al samo nemoj daleko:D mada dokazano je da je crncima samo duzi kad je opusten a kada je u erekciji i kod njih je prosek 15cm kao i kod belaca,kolko sam citao po netu o crncima,mada nisam trazio bas tu informaciju,trazio sam nesto o njihovoj gradji u celosti,i nasao da sve camuge su definisanije od belaca zato sto imaju tanju kozu,pa im se jasnije vidi misicna struktura ispod,a i imaju veci odraz jer imaju jedan misic vise u listu,genetski,neki mali ali zajeban |
Evo jedan vic na tu temu:
Pita crnac plavušu da je po jebe,a ona njemu; "Joj pa nebi,strah me je,znam da vi imate velike,a da ja tebi bolje popusim? Crnac: "Ma jebeš to,to mogu i sam! |
isto ono,kad lik neki se zaljubi u neku WENDY i istetovira njeno ime na qrcu,i ode u javni wc,izvadi ga i pocne da pisa,i ono kako je skupljen vidi se samo WDY,i pored njega pisa crnja,pogleda ovaj kad i kod crnje se vidi WDY,kad ce on crncu:e brate,pa nije valjda da si i ti prso za wendy pa si istetovirao njeno ime na qurcu?kad ce crnja:ma jok bre istetovirao sam WELCOME TO JAMAICA,HAVE A NICE DAY:D:D:D
|
Milance, racun ti je dobar, ali si lose postavio zadatak u osnovi. Po tebi ide ono 40(godina)x365 (dana)... Po tome svi smo poceli sexualne aktivnosti jos u porodilistu, odmah po rodjenju smo zveknuli babicu.
Moracu da vas razocaram, ja sam poceo nesto kasnije. |
ma milance ja swam brate dao samo jedan od naziva zovem ga ja i TVRTKO PRVI, TVRTKO DRUGI..ima on imena mnogo, neznam tipa STOJKO neko ga zove KRIVOJKO to su sve imena iz naroda tako da po potrebi mu se nadene i neko ime ;)
|
a zato meni komsinaca kaze da sam CRNAC
|
pa normalno kad je od 24h 18 obilazis i non stop radis ko crnac za komsinicu ;) tj. za njeno dobro i dobrobit covecanstva! ahahaha
|
A
Ja sam sa svojim prešo veliku kilometražu i ako imam malo godina(ni blizu 40).Samo ga održavati ko instrument.
|
E,momci,sad kad sam čuo koju pametnu,moraću se prekrstiti u makso69!!!!
|
@ Makso...da ne preteruješ malo sa tim 69...:lol:...msm....malo lovačke priče mogu da shvatim al baš toliko...:lol:
Evo ja npr bi dodao sebi pored nicka brojku od 25...to je realno...naravno kad ga savijem na pola...=)) |
Uuuuuuuu Rolandinjos!!!!!!!!!!!!
Pa ti mozes samog sebe u guzu.........:D |
@ Milanche
Tehnički bi mogao al praktično ne ide...nema baš savitljivu kičmu tako da udara samo frontalno ispred sebe....:lol:=)) |
Nisam odavno otvorio ovu temu pa vidim da se pretvorila u naucna diskusija,bravo!
|
Ma imash ovde svega...a po najvishe elemenata nauchne fantastike...:lol:
|
Citat:
A inace,procitam na ovoj temi i neku "lovacku i ribolovacku" pricu,i imaju ljudi maste,stvarno....;)........Treba i to smisliti. |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org