![]() |
uputstvo za ubacivanje boja u dx100
dali neko zna ili ima ispisano kako se to radi.
sa kompjutera na dx100. sta mi treba sve?koji program?kabal? i kako da pocnem:confused: |
Ne znam postupak.............ali DA LI NEKO IMA NA PRODAJU DX 100 ??? HVALA
|
Mislim da ti za to treba onaj program DX manager. Al postupak ne znam.
|
.....
a kabal?
kakav kabal ide? |
DX 100 sam imao jako davno, ali ako ga misliš spajati preko kompa i ubacivati soundove onda dolazi u obzir jedino midi.
|
...
jeli treba neki prolgram za to?
|
treba program i treba kabal.Program ima kod mene a kabal je skup jer nemas stariji pc garant tako da ti treba kabal sa jedne strane midi a sa druge usb! Ili da prepises sa moje dx100 ali to ti je onda najskuplja varijantaa! heheheh
|
....
ma lako ce mo za pare..ti znas da ja para nemam.:D
|
Pa sada se,uglavnom,koriste Midi to USB kablovi.Znaci,u racunar ide USB,
a u sint Midi prikljucci. Cijena kabla,se inace krece od 30-40 Eura. |
tako je sejo a za stoju ne mora kupovati kabal i ne mora se muciti hahahaah
|
Ta je cijena,bas ono kao "brat,bratu"....
Stoja,a moze i dva puta po 50....svejedno.;) |
Kilko ja vidim druze tebi je naj jeftinije da kupis drugu klavijaturu sa bojama
|
SEJO jesi to ti???
nepoznat mi rukopis.... reci lozinku da znam da si to ti!!! a ako neznas pitaj samira on je zna :D KARABAS ma pored ovakve brace mi izgleda i ne preostaje nista drugo:) |
Khm...
l..ako imaš zvučnu Emu npr od 0404 pa nadalje, obični midi kabal, ako imaš zvučnu sa game port onda imaš kabal koji je znatno jeftiniji od ovog usb-midi
|
@amadeusvk
U pravu si i moze i tako. Ja sam napisao za USB to Midi kabal,tek onako,razmisljajuci da bi mu mogao eventualno koristiti i za druge stvari,osim samo ovoga sto mu treba. @albundy Druze,lozinka nam je ista-"Sitna buranija"....;) Ja da ti mogu pomoci,odmah bi to uradio....A Samir te malo pila,izgleda.... |
.....
ok.
a dalik mogu sa olbicnim midi kablolm obicnim midi kablom sa dx 11 da povucem??? @sejo... drzim se tolg tvog mota ispod sto je napisan..;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org