![]() |
Pozdrav nasem Bratu
Dragi nashi YU-MIDI-jevci evo ovom temom i jednom pesmom bi hteo da pozdravim naseg clana koji je nedavno ni kriv ni duzan sankcionisan i trenutno se nalazi u kucnom pritvoru...ovom prilikom bih apelovao na njegovog bracnog saputnika da bude milostiv i blagonaklon prema njemu,a ovom pesmom bih pozeleo da mu zatvorski dani sto brze prodju...
Nadam se da cete i vi naci po neku lepu rec da ostavite na ovom mestu kako bi pomogli nasem drugu i kolegi...hvala svima... |
Takodje se pridruzujem cestitkama i zelim mu brz povratak medju ljude......
Nek mu dani prodju sto brze.............. Evo ja takodje cestitam pesmom........... |
Evo i od mene jedna, za kratak boravak i brz oporavak... :D
|
|
Citat:
Nemam ni nekih poznanika ni prijatelja,koji su u "muriji",a inace bih poslao paket "humanitarne" pomoci.;) Naravno da mi nije drago cuti,da je bilo ko sankcionisan.Ali valjda ide prema zasluzi....Neznam o kome se radi,ali hajde,sve je to za ljude.;) |
@ Sejo
Siguran sam da imas ideju kojom pesmom bi mogao da podrzis naseg kolegu? |
Pa neznam druze,malo si me uhvatio u raskoraku.;)
Prvo mi je na pamet pala: "Zenica blues" A onda i: "Nigdje zore,ni bijela dana...." |
Takodje mu zelim da se ovakve i slicne stvari vise ne ponavljaju......
Ili ovakve......... |
@ Sejo
A sto ne bi mogle obe? Izvoli na youtube pa nam prilozi jedan snimak? ;) |
Stvarno mi je zao naseg prijatelja!
Nekom ovo moze da deluje smesno,ali nije lepo smejati se nekom ko je u nevolji!!!!! Ovo moze svakom da se desi!!!!Zato dajte coveku malo moralne podrske!!!Lakse ce mu biti!!!! |
@ Milanche
Znas li Brate da negde u dubini dushe imam osecaj krivice sto je nas drug tako nepravedno otudjen od nas...da li i tebe muci taj osecaj? :( |
Veruj mi da ceo dan razmisljam o tome!
Bas se lose osecam zbog toga............ |
Pa mozda bi bilo bolje da se zna o kojem clanu/kolegi se radi!?
|
2 Privitaka
Opet ponavljam da neznam o kome se radi,ali i da je sve za ljude.
Brz oporavak + dobro vladanje = moguce pomilovanje. Zenica Blues-Zabranjeno pusenje....http://www.youtube.com/watch?v=kOvwQlCv6-I Safet Isovic-Nigdje zore ni bijela dana....http://www.youtube.com/watch?v=-PgTc5o41nM |
ni kriv ni duzan
Tvrdnjom da je neko nepravedno sankcionisan na Yu midi podsticete ostale clanove da sumnjaju u vjerodostojnost odluka i onih koji donose takve odluke.
|
jaaaooooo vas dvojica ! :S pa zar i ti Sejo brate :D hahahahah
|
Brat se vratio...:lol:=))
Jel to samo za vikend ili si pomilovan? :lol: |
@srklet
Niko nije rekao da je sankcionisan na YU-MIDI. Sankcionisan je van interneta, da vishe ne moze da dolazi na internet. :D Koki, ti to chuvar otishao do supermarketa? :)) Vidim ja da cesh i ti na skijanje... :)) |
U svakoj temi se nadje po jedan skrlet :)) Rade sta da ti kazem,ucestvujem u tvom bolu =))
|
Rade, laptop pod mišku, pa u šoping, ali obavezno traži neki supermarket koji ima cafe sa hotspotom!
=)) |
Citat:
Nadam se da ces brzo biti u njenoj milosti i da ce te bar sat vremena dnevno pustiti da sednes za komp!!!! Pokusaj da budes romantican,da joj kupis neko cvece,da joj pomazes po kuci i tako to..............i svake noci da pises domaci......... |
Nigde na svetu nema tako saosecajnih i pažljivih kolega kao na YU-MIDI...svaka vam čast momci...:)
|
=))
Daj molim te, pa to si ne smiješ dozvolit. Ajde ti lijepo nju večeras onako pošteno muški zvekni, al tako da joj orgazam odsjeće noge, da nezna posle još najmanje 2 sata za sebe. Sutra si za nju car, radit češ što hočeš. Sutra uvečer ponovi lekciju i opet još jednom ... ne brini, mlad si ... izdržat češ ;) i onda ti je mir zagarantiran najmanje 7-8 dana. Potom ako slučajno zakvoca il prigovori, samo ga spremno izvadi van iz gača i jebozovno joj predloži "Jesi li za ?". Ma pomislit če da si postao sexualni manijak, izbjegavat će te, doslovce će poludit od muke ... a ti samo budi uporan (olfo, kako ju jako želiš i kako goriš od ljubavnog zanosa) :lol:. A ako u kom slučaju neda, spizdi je na mjesec dana staroj u 3PM, i napadni s forom da se sigurno kurva kad ne da jer da te voli da bi u svakom trenu htjela s tobom. Ma u biti napad je najbolja obrana, a ovo je efikasan kontranapad sa garantiranim zgoditkom. |
|
wooooooooooooooooooooow ma imam ja hot spot u kuci, i tri racunara + lap top tako da nema brige, nego ova famozna pocetna trojka, napravise od mene mnogo zanimljivu temu hm, ako i treba ja se neljutim samo opusteno. Ljudi samo zajebancija to se trazi ;) POZDRAV IZ KP "PODRUMA" ahahahahahahahhahahahahha
mada ima ovde jedan clan koji je pre mene usao u "podrum" ;) cik pogodite ko je ? |
"Podrumasi",samo da vas obavijestim,da je danas bilo malo kise ali i sunca....;)
A meteoroloska prognoza kaze,da ce ga biti i sutra.... Obavezno sutra se malo osuncajte,jer niste "dazdevnjaci"(vrsta gustera-narodni izraz).....ono malo,cirkulacija....;) |
druze sejo, danas bar ja kolko sam se cuo sa kolegom koji je isto "podrumas" zali se isto na kisu tako da od cirkulacije ni za sutra nista ;) nego mi to po drvima vezbamo RITMIKU ;)
|
Nas brate hoce na svez vazduh,al samo ako ga puste.....;)
|
Pa zar je tako kratak taj lanac,pa nemoze ni da udahne kiseonika cistog....;)
Ili je neka teza kugla privezana za nogu.:( A,inace,obicno se drva cijepaju u ritmu-KEC. |
ma zna i doticni kolega, drva mozes da brojis kako oces, jedino ja jos nisam doktorirao al "kolega" jeste 7/8 al 9/8 to ga muci nekako tu je zapelo ;) a sto se tice lanca pa moj je nekako duzi sad neznam kod "kolege" (pogodite o kom se radi) dal mu je kratak ili dugacak, za vazduh molimo oboje tako da....
|
|
uuhhh rade jarane vazno je da si ti prezivio,ali obzirom da ja neznam postaviti link sa youtube savjetujem ti da ti sam sebi odpjevas onu "daj mi majko drugi zivot"pa neka bude jos veselije hehe.
|
@rolandinjos
Druze,hajde malo sada u pauzi,napisi ako ti nije problem,kako postavljate ovako ove slike sa linkom.Ali,napisi jednostavno,nemoj nesto tehnicki....;) A,sapunicu cemo nastaviti,dok god drug Rade ne prohoda....;) Salim se,naravno....mozda i necu vise.Mada bih volio znati i za tog drugog drvosjecu. |
@ Sejo
Evo ti prosto da prostije ne može.... napišeš [media]pa link i završiš sa [media],s tim da u ovom drugom izmedju zagrade i slova M umetneš kosu crtu /...ja ti je ne mogu napisati zbog tehničkih razloga,ali se nadam da si shvatio Ajde probaj sa jednim spotom da potvrdimo da radi? |
aaaaa, drugog znate mnoooooogo dobro tako da predpostavite ko je a nije tesko ;)
|
@ Rade
Ovde niko nikoga nije imenovao ako se ne varam...ne znam gde si ti i kako prepoznao prvog ili drugog ili nekoga trećeg? Daj odaj nam tajnu ako znaš nešto više od nas? |
pa aj ja sam sebe da podmetnem stitim identitete KOLEGA koji su tamnicari, ja sam uvek bio solidaran, pa i sad cu ! Ako niste znali ima dvojica u tamnici, nek ostane tajna za sad ko su pravi ja sam se prijavio kao prvi lazni !
|
Hajde da probam....Ako uspije,namijenjeno je svima onima nad kojima se
vrsi bilo koja vrsta "mobinga"....;) @rolandinjos,hvala na strpljenju i odvojenom vremenu,na dobrobit zajednice.... |
Sejo, uspelo brate :)
pozdrav p.s. Saucesce za podrumase |
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org