![]() |
Milanche dobio Kuronju
Naš Brat i kolega Milanche dobio sina...3550g...54cm...i ima kure na tatu...:lol:
Čestitam Brate!!! |
Oooo milance cestitam, jest da poso nije bio bas tezak al ajd... :))
|
Čestitam , sve najljepše želje ... !!!
|
eee cestitke majstore,neka je sincina ziv i zdrav mnogo mnogo godina
|
Sve cestitke i od mene.
|
ee cestita .. .
|
Sve najbolje, i da naslednik bude bolji i od tate!
|
pridruzujem se cestitkama!!! sve najbolje!!!
|
Da je ziv i zdrav!!!
On mi vise odgovara za zeta... Kako se zove??? |
Cestitam.
|
da bude ziv i zdrav i bolji od tate
|
Ae da chestitam i ovde, mada smo se chuli vec... :D
Da je ziv i zdrav, i da mu je uvek prav! ;) |
Cestitke i od mene .Ziv i zdrav bio velki mu porasto.
|
cestitam i da je ziv i zdrav brate sve najlepse zelje od mene za tvog sina skoro bicu i ja po prvi pu tata i kako bog dao bas sina hehe sve najbolje milanche
|
Cestitka i od mene.Sve najbolje i puno zdravlja i srece.
|
ooooo milanche cestitam i ja ;)
|
cestitam..nek je ziv i zdrav..i nek zivi 200 godine..
pozz |
sve najbolje,i prvo ga na rolanda navikni pa tek onda sve ostalo:D:D
|
Brate, cestitam ti od srca..Nek je ziv i zdrav !
|
Cestitke i od mene. Sve najbolje zelim. Ziveli !
|
Cestitam.Sve najbolje i neka bude bolji muzicar od svih nas.
|
Sve najbolje... ;)
|
Neka bude dobar covek kao i tata.
|
Ime, cestitam! Nek' je sincina ziv i zdrav!
|
sta drugo osim da mu bude ziv izdrav samo nije fer ljudi svi cestitaju tati a mamu niko ne sme spomenuti stvarno nije fer.puno srece ibebi i roditeljima!
|
Ooooooooo...pa nek je sa srecom,sve najbolje! Da mali bude posten i dobar covjek,da nije na caleta!
Hehehehe...salim se Jos jednom sve najbolje |
samo napred!svaka cast!da je zdrav i puno srece u zivotu!!!!
|
E pa konacno i ja da se javim.......................
Bio sam 2 puta veceres na sajtu preko MOB........da bih bio u toku........:D Hvala na cestitkama i na najboljim zeljama.......... Milanceshow se trudio da bude majstor i da napravi zenso,ali dzaba........ Neznam ja da napravim zensko........slab sam majstor............... Dzaba moj trud..........samo musku decu pravim............sta cu.... =)) Hvala u svakom slucaju.....................:D Nadam se cu nekad nauciti kako se zenska deca prave...........:D Sala na stranu,i zelim da svako dozivi ono sto sam doziveo,deca su naj vece bogatstvo.......... Jebes pare i ostale stvari.........bitno je da ima ko da ti pruzi ljubav i razumevanje............i ko da te opsuje u dupe...........:D ja sam pijan ko PIPI i nemojte mi zameriti...........aj POZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!! |
Milance, sve cestitke i od mene!
Moram samo da ti se pozalim da i ja imam isti problem. Evo zena je trudna po drugi put, treba da se porodi krajem maja i OPET pisonja! Nego da priupitamo ove drugare koji imaju cerke za recept?! Mozda nam sledeci puta "operacija" bude uspesnija!B-) |
Da znas brate.......
Ispadosmo glupi ,majku mu........... Moramo da pitamo za recept...................=)) |
Ajmo VESELOOOOOOOOOOOOOOOOoo
Ja sam neznalica za zensku decu..................................=)) |
svaka cast zmaju,stvarno si kralj^:)^^:)^....nadam se da ce svako ko nije,ovako nesto jednog dana doziveti....jos jednom sve naj naj
|
Brate....ja sam pijan ko PIPI...........:D:D:D
Boli me mali milance.....samo ne kje veselo............ Ko je u prolazu ili je nameran da dolazi do Nisa..........izvolte da castim.......;) |
car=D> bas ti zavidim......a dejan milicevic bi pozvideo na spotu=))vrh
|
Citat:
Sto se imena tice.............evo jos malo pa idem kod kuma......pa cemo da vidimo za ime....... U svakom slucaju ce da odluci moje prvence...... Kum ce da da 5-6 imena,a moj Jovan ce da bira......... Tako da ime jos nije poznato...........:D |
Svak mu se dala!!!!!!!!
Svaka cast, majstore, pa da trece bude zensko. |
sve najbolje kolega ....
|
Pridruzujem se cestitkama i zelim Vam sve najbolje.
|
Ziveo brate moj,nek je zivo i zdravo i da bude bolji kuronja od tate!!!;)
P.S. Lepo sam ti rekao sinoc,ajde da menjamo zene!!!:lol: |
Sve najbolje da bude ziv i zdrav 100 godina,da gleda u tatu i malo na yu-midi i postace veliki covek =)) ... Malo sale, CESTITAM KRALjU
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org