![]() |
|
Koristite li kondom i koji?
Eto da se pridruzim ovu temu i da pitam koliko koriste kondom zastitu pri seks
|
Ne perem noge u čarapama =))
|
ja teme ti brate...jesi mogao ista bolje da nadjes hehee
|
Durex performa
|
Kad nema na trafici kvalitetnih kondoma onda uzmem pa stavim 2 slabijeg kvaliteta...
A ako na trafici nema nikakvih kondoma....... Onda uzmam obicnu plasticnu kesu,i tako zavrsim poso......(to su one kese kao za hleb i tako to)..... Nije los ni celofan.......onaj za zimnicu,za ajvar..... A za nedaj boze,cak moze i celofan sa paklice cigara...... E sad ako ne pusis,onda ces sigurno da dobijes SIDU..... Pusenje ili zdravlje,odlucite sami......... |
=))=)) Dobra ti fora brate.A jeli bezbedno da "zavrsis posao" u njega ? da ne dodje do posledica ;))
|
|
Xxl
|
E sada uskoro pocinje ko ima koliki ko laze ko koristi xxl itd. :P
|
Milanche, nemoj dva komada-zajebano kad se guma istopi... :D
Tema debilna skroz... Inace, Durex Elite. |
Durex ili Romed(plavi-jer oni crveni su toliko mali da zaustavljaju cirkulaciju).;)
|
Ko pre devojci njemu alimentacija. tako da milancetova teorija je naj ispravinija ;) "daj sta das"
|
Hm, hebiga,
ja već koristim one sa hozn-tregerima, jer ovi obični ispadaju |
Uzmi brate onu samolepljivu foliju........ekstra radi poso.........
|
Maa, buraz moj,
više ni ona ne pomaže.:D |
romed ili nista:p,ali nisam znao da postoji plavi=)),za cirkulaciju si u pravu skroz kod romeda!ko da su ga pravili za kineze=))
|
Koji pa ne znam izlizala se marka vie se nevidi a imam ga jedno dve godine mozda malo duze i da vam kazem da me extra sluzi. Mada mislim da cu morati uskoro da ga menjam jer mi malo na rubovima popustio......
|
ne vole ni zene kondome,to im je kao kad lizes sladoled a da ga ne otvoris=))
|
Ja,kad se setim nekih par skotina koje su me 'hvatale' na stomak(satro)kunem se u odelo!
|
Gledam ti ja to ovako...
Bolje gospodina u ronilachno odelce, nego posle da ne ide na ronjenje neko vreme, i da se macka sa kojechime... :)) |
Sta ce to meni.....
Izgleda da sam ovde zalutala |
Sve vise zena nose kondome ,jer su muskarci zaboravni.......
Mada sve vise se koriste lubrikanti.. |
Nista bez lubrikanata:kolomaz,svinjska mast,beli mrs,ulje iz sardine,ma sve sto padne pod ruku,samo da udje gde treba.=))
|
Moze da posluzi i toatna mast :)
|
Imam ja malo grafitne masti ako nekom treba (OBAVEZNNO JE NOSIM SA SOBOM) posto sam prosle nedelje menjao homo kineticki zglob na toyoti celica ostalo malo ako nekom zaskripi za ovu mascu garantujem. Made in JAPAN.
|
E,ako je made in Japan to je onda garancija kvaliteta(znaci da moze za analni bez problema).
|
Za to je najbolja svinjska mast(kako je grip krenuo,precicemo na loj) =))
|
Trenutno koristim najjeftinije kondome jer je nasa Vlada rekla da je ovo godina stednje! :)<:-P
P.s. Ah,da, i rjedje kar.m da ustedim! |
a sta stedis?=))
|
Ja nisam mogao da nadjem velicinu za mog vrsnjaka pa sam odlucio da ga "pustam" bez kondoma...:rolleyes:
:lol: p.s. izvinjavam se...nije mi bila namera da se samoreklamiram...:lol: |
Imao sam i ja probleme sa velicinom pa sam morao da navlacim najlonsku kesu.=))
|
Koju Brate? Jel onu veliku crnu za djubre?
:lol: |
bolje dzak=))
|
Crna,za djubre od 150l.XXXXXXL.=))=))=))
|
Jao glupe li teme, još bi trebalo postaviti kakve poze volite...
A kao drugo ne preferiram sex sa kondomom jer ne volim miris spaljene gume.. :) |
Kakav ba kondom :-S sa kondom ne osjetis dobro hm hm. A kad nemasH kondoma onda je fino udobno :D
samo treba paziti malo :D |
Свирач ај да те прашам нешто пошто глеам ти ја начна темава...
ШТО ПИШУВА НА КРАЈ НА КОНДОМОТ КОГА ЌЕ ГО СТАВИШ? |
ebes to...sex sa kondomom je isto kao i cackanje nosa sa gumenim rukavicama...Nama starijim momcima to ne treba...ako "kolega" ustane...ustane, ako ne... nista :)
|
ja kad pocnem akoBogda :D drzacu se Vaxovog savjeta, gospodina u ronilacko odijelo :)
|
jos nisi poceo sa prekovremenim radom ?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:43 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org