![]() |
napokon
napokon sam poceo sa curom sa kojom se znam vec tri godine i eto sad smo poceli napokon :D:D:D:D
|
E pa Muamere nek ti je sa srecom,i da vise vremena s njom provodis nego na internetu...:lol:...pozzzzz
|
bravo sine! samo nastavi
|
Ne skidaj vise pesme,skidaj sad malo nju,pozz
|
Izvini sto pitam ali ne kontam. A šta ste počeli:confused::confused:
|
I ja to htedoh da pitam, bas.....:">
|
haha,pa mislim usli smo u vezu...i neko rece da prestanem skidati pjesme-to nikad,osim ako ne izgubim prste...
|
Aaaaa, to....:D
E, pa cestitam!:) |
e pa nek ti je sa srecom ... i pazi sta radis;)
|
e jebiga, ja kontao ti ubo nesto nesto, ali nema veze :D brzo skidanje prasine ti zelim ;)
342116 :D |
Pazi ti na prste i kad si sa njom.Hoce prsti da se zagube....
|
pamet u glavu,pazljivo sa prsticima,da ne bi osetio,sto rece Jefta,smrt pacova,sesti dan,nimalo prijatno veruj...:D:D
|
Citat:
|
Zar 342116?!?!?! :-O
Del... Tako ti Dragane... :-O |
hahaahhahaahhaah malo zajebancije, druze muamere 44569 sto ti je tesla rekao, ne mozes da pogrijesis :D
|
Prsitici su najbitniji:lol:samo treba znati sta s njima=))
|
hey vrsnjak, pusti ti ove matorce :D koristi ti prste za sviranje, ne trebaju ni tebi ni meni jos da priskacu u pomoc :D a ovi matorci nek koriste prste :P
|
pogresno si me shvatio=))
|
ma shvatio sam ja tebe, naravno da su prstici vazni, samo sam napomenuo sta sa njima jos ne treba raditi :D to kasnije kad ne bude takav ko tebi u potpisu mimiki :D
|
sto ne treba druze i to je vezba samo teza=))dobra je i za kondiciju=))
|
samo treba prije sviranja oprat ruke i to sapunom, sto bi rekao Zika "da se n'omasti gudalo" :D a ne valja nabijat kondiciju tako ni prije svirke, pa kad dodje na svirku a umorni prsti :D nego druze Muamere, prosao je vec koji dan, nisi nam rekao kako napreduje situacija ;)
|
Samo napred
Sve cestitke, svaka cast na strplenju ( 3 god.:S )...
=D> |
Ma sta bre pricate o prsticima.......:D:D
Uzmi bre pa je izjebi ko covek.....;) |
pa ko covek ali kod nas je ishod uvek isti,a kod njih kako kad i kad ne dodje do ocekivanog e tad prstici stupaju na snagu:Dako me razumes:D
|
pa to i ja kazem milanche :D
|
Citat:
Citat:
hvala na cestitkama :D kad se budem zenio zovem vas sve da mi svirate na svadbi :Dhehe |
Ako svi odsviramo po pesmu bice to duga svadba 8-} ...
|
kad bude konkretnih pomaka kao druga i akoBogda treca baza :D onda da nam se pohvalis, a isto i da se upises u onu moju temu uskoro ti zelim :D a i ja nadam se ubrzo, ali dje ces svadbu prije ne hodate ni 5 dana, ta nisi se toliko zacopao :D
|
ma dugo ti nju poznajes jarane i dosadices joj vrlo brzo,ali moj ti je savjet da joj ne trazis odmah nego cekaj jos jedno par godina hahaha i cuo sam ja da njoj treba zirant za kredit pa da ona tebe zato munta sada ehheeheheheheh puno srece i reci joj da pozdravi tetku
|
Brzo ces ti sa JV preci na balade....:(,...skidaj ti ipak sa sajta to nikad ne dosadi. A ne bi bilo lose i njoj da pokazes kako se skida,mozdra produzis vezu za koju godinu ( zavisi od sajta) Prema tome moraces i da upload-ujes,na net...da ne bi ona upload-ovala kod komsije=))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org