YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Download takmichenje (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=9039)

Boban010 21.04.2009 02:10

Download takmichenje

Malocas sam video kod jednog clana ovog foruma cak 700 downloada,da nije neko takmichenje u downloadovanju?

tesla 21.04.2009 02:14

nije to ništa ima ih i sa tri posta i 1200 downloada

Vule 21.04.2009 02:15

Sta ce ljudi kad im materijala nikad dosta...steta je kad isti zloupotrebljavaju i prodaju...

mimiki 21.04.2009 02:16

ima ljudi koji i ne gledaju forum tako sam i ja prvih 3,4 meseca samo skidao,kao i na svim sajtovima,ovo je prvi forum koji stvarno pratim i sve pohvale za YU-MIDI

Boban010 21.04.2009 02:22

Dajte bre neko ogranichenje,recimo par downloada dnevno,pa zahteve da se odobri dalji download i slicne stvari...

makikorg 21.04.2009 02:23

pa valjda i postoji ogranicenje???

Dell 21.04.2009 02:24

postojalo je 10 downloada dnevno, ne znam jeli sad na snazi

milepsr 21.04.2009 03:27

Ne mora da znaci da svi skidaju stvari da bi prodavali, ima i takvih ali u manjoj meri. Pogledaj moj broj downloada, ogroman je, a to je zato sto su bar 200-300 ako ne i vise od toga mp3 snimci koji su bili na sajtu ranije, sada ih vise nema. A ostalo sto je skidano skidano je jer sam skidao gomilu stvari koje nisu za mene licno, jer mnogi ljudi nemaju pristup internetu, pa preko drugara ili koga vec zavrsavaju to sto im je potrebno. Ipak je ovo Srbija...

EmirTotic 21.04.2009 04:00

Mislim da je Milepsr u pravu... Cak i ako se neke mere preduzmu, svako ce imati po 3-4 naloga na sajtu pa ce skidati opet.

svrakan 21.04.2009 08:09

I ja svasta skidam,cisto iz znatizelje da vidim sta ljudi stave,pa posle pobrisem,a pre sam i ja skidao mp3 mnogo,ali po meni download nije problem koliko upload,npr ima neko ko ima puno uploada, a stavlja npr. po jedan sempl,a neko stavi ceo set,tako i za arangere,da nepricam o ljudima koji uploaduju vec postojeci materijal,i sad npr,uzmem jedan set za Tr izvadim 100 semplova i jedan po jedan ih uploadujem i imacu onda najvice uploada,a to nije to niti cilj,niti ok,a svi imamo drugacije poglede,ja posto radi u muzickoj radnji naskidao sam se i za Yamahu,i za Roland svega kad mogu da isprobam sto da ne,evo sada sam Bobanove ritmove skinuo da probam taj famozni GW8 u radnji,pozz,razmislite malo i o uploadu.Interesuje me sta mislite o tome

nurfet 21.04.2009 11:05

pozdrav kolege

Ja licno mislim,da onaj ko je pokvaren i ima cilj zloupotrebljavati tudji rad,neznaci mu nista nikakvo ogranicenje,ali ima nas puno a i ja sam jedan od njih koji smo radoznali,a i nismo bas neki eksperti za snimanje,pravljenje ritmova idr,pa otud toliko downloada

reci cu iskreno svima:90% materijala u mojoj klavijaturi je sa yu-midija i da ovom prilikom se zahvaljujem svima koji su postavili i 1 bit,

Boban010 21.04.2009 11:46

Nije problem samo u zloupotrebi.Nije fer da neki od nas provedu i po par meseci pakujuci novu klaviajturu a drugi odmah idu na tezgu sa tim materijalom.Taj materijal jeste ovde da se posluzi svako od nas,ali imajte ljudi malo obzira,ne moze neko ko je pocetnik forumacije i ima dva posta da ima 1000 downloada.Ovaj forum od toga nema nista a pogotovu oni koji pomazu da se yu-midi razvija!

grandia 21.04.2009 11:58

takmicenje

700 downloada?

ja se stidim vec za mojih 39, a ne secam se ni vise sta sam skinuo ...
secam se samo na fajlove od boban010, makso68 i onaj styleconverter. zbog toga, kako vec dosta ovde znaju sto imam nameru da kupim gw8. sad se setih ...skino sam one terce za fm7 a kod mene ne da funkcionisu ... casna rec da nisam skino nista od korgova ili yamahe pa da delim dalje!

moram da kazem da sam clan i drugih foruma koji nemaju vezu sa muzikom, ali vas ovde sam zavoleo ko da smo komsije ...:D
zaboravio da se zahvalim: eto .... hvala svima koji su ubacili nesto za download. obecavam da cu i ja! samo jos malo

pozdrav svima

svrakan 21.04.2009 12:09

Ma sto se mene tice moze neko da ima 10000 downloada ni jedan post,i nijedan upload,ljudi ovo sajt slobodan,ima njih kojim samo skidaju i nista vise.Jednostavno nije takva koncepcija,moderatori bi vec davno odradili nesto povodom ovoga da misle isto kao i vi,e sad ako neko to zloupotrebljava nek ide njemu na cast.

makso68 21.04.2009 15:22

Slažem se sa Svrakanom.Sve što postavim na download je od srca.Neka se kolege posluže,a neka neki i zloupotrebe,na obraz im.Ja,što rekao Svrakan,najčešće i ne koristim ono što downladujem,nekako sam navikao na domaću radinost.Ja,lično,volim iskoristiti sve mogućnosti klavijatura,a ako nekoga to ne zanima,onda neka parazitski skida sa downloada koliko mu volja.Nisam za ograničavanja downloada,mada ga,lično,rijetko koristim.Puno sam srećniji kad uploadujem nešto,nego kad downloadujem.Pozdrav svima!!!

krcmar 21.04.2009 15:34

Evo brate ja imam dosta ovih down, ali kao prvo 98 % njih je sve od one mp3 sekcije koja je bila a za ove godine svaki dan sam skidao po 5-10 snimaka. mislim nije ni cudo otkud toliko.

nukica 21.04.2009 16:17

E ja sam ovdje naskidao svasta ne znam ni ja vise sta a od tog koristim mozda,kazem opet mozda 5-10% od toga.Na kraju sam kupio sebi 2 seta i sad sam zadovoljan.Koristim poneki ritam odavde sto sam skinuo i to je to.Ja se vise zahvaljujem sto sam naucio nesto oko svojih klavijatura nego sto sam nesto skinuo,jer to mi je ustedilo puno vremena a i upoznao sam svoje istrumente bolje.Ovom prilikom pogotovo se zahvaljuje Nedimu,Gala,koki i jos pojedinim.Da nesto stavim na upload nemam nista osim ova 2 seta sto sam kupio ali nije posteno to staviti zbog covjeka koji od toga zivi,mislim od kolege kod kog sam kupio ove setove.

svrakan 21.04.2009 16:19

=)) =)) =)) nemoj ni slucajno,da pokvaris coveku posao.

milanceshow 22.04.2009 01:41

Ja mislim da na serveru postoji podatak ko je sta skinuo......,ali me mrzi da trazim taj log...a i nebih da ulazim u dalju raspravu......

tesla 22.04.2009 01:57

nema veze pregledacu ja i klasirati sve samo ce mi sigurno trebati par dana...

Vule 22.04.2009 02:05

Postovane Kolege,citam ove vase komentare i izvodim zakljucak kao po onoj narodnoj da "coravom ....... i dlaka smeta"...sta hocu da kazem...na raznoraznim sajtovima slicnog karaktera postoji gomila materijala koja se debelo placa, a kao sto mozete da primetite i vidite ovde kod nas to ne postoji,sve je otvoreno i besplatno,a jedini problem nastaje ako se pojavi neki pametnjakovic pa ovaj "nas" materijal pokusa da nekome proda i unovci ga...ne razumem smisao cele ove price,naravno da ima dosta onih koji dodju samo da skidaju materijal,naravno da ima i onih koji skidaju manje,i sa uploadom je slicna situacija ali ne razumem neke koji prizivaju razna ogranicenja ovoga ili onoga...umesto da jedni drugima budemo zahvalni na nesebicnoj pomoci jos nalazimo za problem sto se ovde sve dobija za Dzabe?

Ne znam sta bih vam jos rekao...mozda da pokusamo da naplatimo download,i ovako se nismo proslavili sa donacijama? :lol:

mimiki 22.04.2009 02:09

za one koji samo skudaju sto ni ne ucestvuju u forumu zabole nas dupe za njih,mi necemo da prodajemo a ako neko prodaje negde tamo ne bi trebalo ni to da nas dotice...mislim da je ova polemika malo suluda...

hajro 22.04.2009 02:17

ja licno neznam da li imam i 10-tak ali ako nekome to smeta onda ga zatvorite pa neka downloaduju mu...heh

tesla 22.04.2009 02:26

ma nek brišu vala pošteno =))=))=))=))

milanceshow 22.04.2009 02:27

@hajro
:D Tu je negde oko desetak.....:D

hajro
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 03.02.2007
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Downloads: 100
Uploads: 0

Nista strasno ni tih 100.....jer si ti covek koji se druzi sa nama na sajtu i razmenjuje misljenje i tako to......:D;)

EmirTotic 22.04.2009 02:37

Svi imaju po 3-4 naloga. Ja imam ovaj sada sto koristim jer mi je Emirt nalog ''pukao'' pa mi je kolega Vaxter sredio to i na njemu imam 10-ak uploada mada nije to bitno. Meni je malo cudno ovo... Gde su svi ti ljudi?

Članova: 8.590
Aktivnih Korisnika: 1.730

ognjen-ogy 22.04.2009 03:27

Ehh evo i ja da se priključim samo da vidim koliko ja imam toga čuda ... :D
Dodato:
Sića čovječe ...
Dodato:
Ljudi hoće li postavljati neko nešto dobro za Korg pa 800 da skidam, nema ništa da valja odavno :D

No.1 22.04.2009 05:36

Vidite mene =))=))

Ja pojma nemam sta sam skinio ovoliko...
Od sve ovo ako imam 1-2 sempla u klav a sty cak nijedan...
Obozavam demo snimke da slusam...mozda je to...

hajro 22.04.2009 14:19

u bre milance gdje nadje tih 100 a ja se ne sjacam da sam toliko laufao po downloadu i moram reci da skoro nemam ni tih 10 sacuvanih kod sebe,ali statistika je statistika i tu nemam sta dodati.

svirko 22.04.2009 14:24

Evo da se i ja malo pridružim,

al ne za raspravu, nego samo da stavim potpis na ono što su rekli prijatelji i kolege Svrakan, MilanceShow, Rolandinjos, Tesla, hebiga da ne nebrajam dalje, da se ko ne uvrijedi ako ga izostavim.
Sve je ovdje za skidanje badava, neka skida ko koliko hoće,neka se stavlja i na download koliko hoće.
Prvenstveni cilj ovog sajta, bar kako ga ja vidim, da se mi ljudi, kolege muzičari pomažemo po svim pitanjima, od...ne znam čišćenja klavijatura ili čega već, do razmjene nekog materijala.
A i mnoga srdačna prijateljstva, zajedničke svirke, druženja su se sklopila preko ovog foruma, što mislim da je najveći, i download i upload ovog sajta.

caka012 23.04.2009 22:09

Citat:

Originalno postovano od nukica (Post 81664)
E ja sam ovdje naskidao svasta ne znam ni ja vise sta a od tog koristim mozda,kazem opet mozda 5-10% od toga.Na kraju sam kupio sebi 2 seta i sad sam zadovoljan.Koristim poneki ritam odavde sto sam skinuo i to je to.Ja se vise zahvaljujem sto sam naucio nesto oko svojih klavijatura nego sto sam nesto skinuo,jer to mi je ustedilo puno vremena a i upoznao sam svoje istrumente bolje.Ovom prilikom pogotovo se zahvaljuje Nedimu,Gala,koki i jos pojedinim.Da nesto stavim na upload nemam nista osim ova 2 seta sto sam kupio ali nije posteno to staviti zbog covjeka koji od toga zivi,mislim od kolege kod kog sam kupio ove setove.

Nije neposteno da stavis na download, ti si to posteno platio i tvoja je volja sta ces sa time da radis. Neposteno bi bilo da ti je covek dao za dzabe nesto sto prodaje da stavis na download, ovako... Ne vidim nista neposteno. I ja sam stavljao nesto sto sam platio, sto to jos neko da placa. Nije zbog mene, meni ne treba, cisto moj pogled sa moralnog aspekta. Ispravite me ako gresim.

b.o.Y.c.h. ČK 23.04.2009 22:50

hm,zanimljiva tema...Samo da spomenem, neznam ni dali bi to bilo pametno primjeniti.
U novije vreme ima dosta download sajtova (pogotovo torrenti), a to radi na princip "ratio", dakle koliko downloadaš toliko moraš i uploadati, usuprotno nemaš pristupa sajtu ili imaš neke kazne...
Recimo da je je ovde takav princip , bilo bi puno više materijala, jer nebi svi skidali koliko im se prohtje...Onda bi to postalo možda malo ozbiljnije...možda sam i u krivu, al samo spominjem još jedan način skidanja-uploadanja...pozz

caka012 29.04.2009 21:44

I da se nadovezem na moj predhodni post, dobio sam za dzabe dobar i vredan materijal od kolege, da ga ne imenujem, koji me je zamolio da ne stavljam na upload sve to. To postujem i to nece na upload. A ono sto sam platio - sto da ne.

romario 29.04.2009 22:58

Slažem se .

b.o.Y.c.h. ČK 30.04.2009 08:38

Tako je!
Samo da još kažem šta mi ide ogromno na živce...Ima ljudi koji uploaduju ritmove po 5kb (govorim za yamahine ritmove),,,i napišu svašta da je dobar da je super i neznam šta sve ne..Ja skinem ritam, a style je zapravo glup do zla boga...Neznam koja je namjera tim ljudima?? šta time postižu? povećavaju svoj upload, il šta...

siemensserbia87 13.09.2009 22:10

Taj Upload Download limit tj ratio nemoze doneti nista dobro..pa ljudi ce da bi napr skinuli 50 dobrih stvari postaviti 100 glupih do bola..tako ce se download sekcija pretvoriti u djubriste..meni je ovako ok i mislim da ima dovoljno za sve...

Pozdrav!

grandia 13.09.2009 22:28

ovo sad samo onako informativno ...posto drug siemens cacka po starim temama :D mislim, nemo da se ljutis ...

mislim da sam vec reko da sam se uclanio i na neki rumunski forum, posto mi se dopada njihova muzika, pa reko, de ces da nadjes one original rumunske ako ne kod rumuni ... nisam ni ja razumeo sve sta pisu tamo, jer vlaski i rumunski ko srpsko-hrvatski i bugarski =))

tamo imas pravo na 2 (DVA) downloada, pa cekas nedelju-dve, pa opet imas pravo da skines nesto ... a pre prvog downloada moras da zamolis glavnog moderatora i da mu napises "BAJKU" iz kog razloga ti je download potreban ...

dobro, ono sa bajkom sam preterao, al od prilike je tako kao sto sam reko :lol:

korg18 13.09.2009 22:30

korg18

to su vec ljudi koji imaju i daj im jos to su gladne usi eto tako mogu rijet malo vam je sto ima te daj jos mislim al et

siemensserbia87 13.09.2009 22:34

:D ludnica ti rumuni...

grandia 13.09.2009 22:40

da su ludi - to jesu :lol:

kolko sam ja primetio - tamo vise neke politicke diskusije nego muzika - inace im je sajt veoma slican nasem, sta se dizajn tice ;)

najludji clanovi su tamo: grandulescu i simenslescu =))

Trenutno vrijeme na Forumu 05:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org