![]() |
|
Brbljaonica....
Nadam se da me moderatori nece "proterati" sa foruma zbog ove teme?!
Otvorila sam je iz razloga da bi smo mogli pisati o svemu i svacemu, i da me ne opominju svako malo za offovanje...... |
I sta bi trebalo pisati ovdje....
Mislim,kako je zamisljena tema....kao neki spomenar ili razmjena salvetica,ili....;) |
Zar se jos skupljaju salvete?:surprise:
Ma, ne ...mesto gde mozes da mlatis o svemu i svacemu.... Pa, zar vi muskarci u zivotu samo idete jednim smerom? |
Ja sam isao i u drugom smjeru,pa sam morao platiti kaznu.
Bila jednosmjerna....;) |
:lol::lol::lol:....Odoh lagano.....radi se sutra...
Laq noc..... |
Kakav si nam domaci zadatak uvalila?Sta da brbljamo?Bla,bla,bla,bla,bla,truc,truc,truc,bla,bl a,bla,la,la,la,la,la,la,la.Misssim stvaarrrno.:p
|
meni se cini da ima ona glupava tema za bla bla bla :D :D :D
|
=))=)):lol:ajde ljudi brbljajte.......brljb,brljb,brljb...:lol:=))
|
...brblj...brblj...brblj...:lol:
|
O, zar je moguce da je muski svet tolikooooo ogranicen?!
Izgleda da samo misle donjom glavom...=))=))=)) |
U cutanju je sigurnost, malo nesto kazes sto netreba caskom ode glava b-( =)), lako je vama zenama =))=))=))
|
A zasto mislis da nam je lako?
|
Pa kako vi da izgubite donju glavu ???? =))
|
=))=))=))......bas......
Nama je i ova jedna dovoljna i preteska.... Sreca sto nas Bog nije " kaznio" sa jos jednom=))=)) |
hajde ako netko zna neki dobar instrumental, ali da je teezak, tuzan, slusam od zlatka manojlovica - jednoj zeni, dosta blizu, ali mi treba nesto jace...
hocu da budem s*eban :)... i usput, znali itko ovo prevesti :D o cemu pjeva? http://www.youtube.com/watch?v=hbiNgtW_3kM |
Imas na italijanskim sajtovima fenomenalne instrumentale, dusu iz mesta pomeraju.....
|
Citat:
|
=D>
Momci, zelim Vam laku noc...... Moram, da idem ( a ne spava mi se).....radi se i sutra... Za Rolandinja.....:*:*:*:* Tesla....vidimo se ... |
Citat:
I meni je sasvim OK kad "razmisljam" tim organom...:lol: |
~O)
|
interesantno,nema sta...
Ulični svirač
Jedne hladne, januarske subote, na stanici metroa u Washingtonu, došao je čovjek, te počeo svirati violinu. Svirao je šest Bachovih djela oko 45 minuta u vrijeme najživljeg prometa u gradu. Proračunao je da će na hiljade ljudi proći kroz stanicu, većina od njih na putu do posla. Jedan sredovječan čovjek je, prolazeći kraj njega, tek lagano usporio korak slušajući muziku, ali je nastavio svojim putem. Minutu kasnije, violinista je dobio svoj prvi dolar-neka žena je samo pustila novac u kutijicu i nastavila dalje. Nekoliko minuta kasnije, jedan mladić se naslonio na zid u namjeri da ga sluša, ali je ubrzo pogledavši na sat, požurio dalje... Očito je kasnio na posao. Najviše pažnje pružio mu je 3 godine star dječak. Njegova majka ga je požurivala, ne dopuštajući mu da se zadržava kraj violiniste. Dječak je nastavio hodati, stalno se iskrećući na violinistu. .Svi roditelji i sva djeca koja su prošla, bez izuzetka, tako su se ponašali. U 45 minuta sviranja, samo 6 ljudi se zaustavilo i ostalo neko vrijeme. Oko 20 mu je dalo novac, nastavivši hodati istom brzinom. Prikupio je 32 $. Nitko nije primjetio kad je prestao svirati. Nitko aplaudirao, niti je bilo bilo kakvog priznanja i pažnje. Niko nije znao, da je ovo bio violinist Joshua Bell, jedan od najboljih glazbenika na svijetu. On je svirao jedan od najatraktivnijih i najkompliciranijih komada ikad napisanih. Svirao je na violini vrijednoj 3,5 milijuna dolara Dva dana prije svoje svirke u podzemnoj željeznici, Joshua Bell rasprodao je ulaznice u kazalištu u Bostonu, svako sjedalo u prosjeku 100 $. Ovaj eksperiment organizirao je Washington Post, da ispita socijalnu percepciju i prioritete ljudi. Da li ćemo uočiti ljepotu? Da li smo u stanju prepoznali talent u neočekivanom kontekstu? Ako nemamo vremena da bismo slušali jednog od najboljih glazbenika u svijetu koji najbolje svira glazbu ikad napisanu, koliko drugih stvari propuštamo? |
Bravo Al,za ovaj post!!!=D>
|
Bravo Al bundy......
:? sta reci, svaki komentar je suvisan.... Pozz..... |
....
smetam 9opet u 9ov9oj brblja9onici....ali zab9oravi link da 9ostavim....
http://www.youtube.com/watch?v=hnOPu0_YWhw |
@al bundy
tastatura ti je sve bolja i bolja, za koji mesec ce poceti normalno da radi, bez greske. A taman smo se navikli... |
.....
... ajde mal9o i ti....:">
sej9o me pr9oganja zb9og t9oga.... svirk9o me pr9oganja ist9o.... valjda je treca sreca:D kad ti skines 9one kile i meni ce tastatura da se p9opravi=))=))=)) |
D9obr9o, znaci nece sk9or9o da se p9opravi. Uf, pa 9ov9o je zarazn9o.
|
......
=))=))...a jesi 9opicen majke mi....=))=))
ajde na chat |
Ostao sam bez teksta.Svaka ti čast za ovaj post Al bundy!Pozdrav!
|
zanimljivo stvarno... odakle ti ova prica i imali sta opsirnije o tome??
|
Post je extra.Odavno nisam cuo nesto slicno.
|
zasto muskarci imaju slic na gacama?
da im mozak dobiva kisik |
..
gogi poslo mi prijatelj email.
pa sam trazio po internetu i naso to. inace prica je istinita, Washington Post je to objavio a i ostavio sam link za youtube. |
AL!!!!!
Prijatelju m9oj, pa zar ja tebe pr9oganjam?? Pa zar tak9omti 9o sv9om prijatelju!!??? D9obro, d9obro, pamtim ja t9o..... Vratit će t9o tebi tv9oj Svirk9o.....da znaš sam9o......dupl9o9o9o9o9o9o9o.... |
Ljudi...dok citam ove vase postove stalno mi se prividja broj 9...jel i kod vas tako ili je meni crko momitor? :rolleyes:
|
i ja vidim 9-ke:-O
|
Ja ne znam 9o cemu vi t9o prisate. Kakve devetke, t9o je fatam9organa, cista u9obrazilja. 9o Boze, svasta 9od vas.
|
Daaackaaaa?!?!!?!?
|
moliiiiiim:D oni to nas malo....a?:D
|
Samo da ti cuuujem glaaas!!! :lol:
@};- |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:31 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org