![]() |
|
Kako se osecate sada?
Iskrena da budem kao u haremu.....
|
super,gledam mucke u kamionu na trak stopu u indijani :(|)
|
sad se ne osecam ,okupao sam se=))=))=))
|
=))=))=))
|
Ja se osecam zesce...:lol:...nisam se jos okupao...=))
|
pa i to je za coveka,hehhe.
mada,mora se priznati lepo je i kad se covek malo oseca,onda se u njemu bude razna osecanja,hehhehe Dodato: prosto oseti da je ziv:D |
Rolandinjo......Celo vece se mislim kakav to "opojni" miris ovaj vetar raznosi nocas......
Dovde se "cuje"....=))=))=)) |
:-&-mi se,na ovu temu,dokle vise?:mad:
|
Ja se osjecam veoma eventualno...
|
Extra.Prepesacio sam 6km za 50 min.Forma u usponu.:D
|
Jooooj,meni ce srce da iskoci sad posle seksa,jos preskace.Uf....
|
Plavkice, srce moje lepo, jel tebi nesto fali?
Daj mi ulicu i broj i mesto, dolazim za 5 min. da resimo i taj problem. Daj da mi lepo ovde nastavimo sa nekim pametnijim stvarima koje se ticu naseg posla. A ne...,ko je koga,sa cim,sa kim,gde,kako,ko je koga u'vatio za onu stvar,jel smrdimo ili ne smrdimo..... Aj ljubim te,dosta je bilo. |
Citat:
|
AAAAAAAAAAAAAAARMONIKA DUGMETARA ,donela mi mlogo para a sad je momenat da menjam instrumenat :D (mislite o tome).
|
pa sta da ti kazem rade, gitara mi znaci jer se ne razvlaci ;)
|
aaaaaaaaa i meni brate isto gitara znaci al mi je razvlace ;)
mada moze i onaj osecaj CORBAST PASULJ VOLEM! a za posledice ................................. |
Feno-meno-menalno osećam se .... :D
|
Ronaldinjo.....e, to je
Palmoliveeee:D |
evo i ja osecam da je draga zagrijala dovoljno krevet pa mogu da joj se pridruzim!
|
uuuuu rade, ja najbolje znam za taj osjecaj, poslije prezderavanja pasuljom, 4 dana mi se stomak ne moze smirit, od tada ga ne jedem
tu nedelju ce upamtim dobro, jer na nju sam zelen bostan obr'o :P |
Jos da otvorimo temu "Draga Saveta", pa da se jadamo i pitamo za ljubavne savete.
|
Odlicno.Veceras 8km za malo vise od sata.;)
|
"Osecam se k'o poslednje govno..."
|
ja sam veceras u vinklu skroz:Di top me mnopgo raduje za raliku od juce,heheheheheh
|
Jefto nabijas kondiciju?Ja se osecam kao da sam pretrcao tih 8 km,upravo mi zena zaspala,a sada cu i ja =))
|
Mene tek ceka taj 'drugi deo' treninga.=))
|
=)) =)) =)),rke koke
|
u...zaspah
|
|
Sad sam dosao sa tezge pa sam malo slomljen ali mi se uopste ne spava a radim svadbe i sutra i prekosutra.Ovde cu da dezuram do 05h,a ako budem imao srece mozda mi se i prispava.
|
Umorno, ceo dan sam sredjivala kucu, a nisam nesto ni pospana....Mogla bih ovako do ujutro.
|
Vala bash...i ja sam sutra na "svdbarskoj hrani" i umesto da kuntam ja blejim...strasno...nema nam spasa...:(
|
Buzdovan pa u glavu.....=))
|
Pa nismo mi brdjani da se bijemo buzdovanima u glavu...mi volimo nesto neznije i suptilnije po glavi...:D...meku zensku rucicu npr...:p
|
Interesting.....;)
|
Ma jok i nije...:lol:=))
|
hm.....:lol:
|
premorena sam...:(
|
Ok....Lep, dan...sve potaman....
|
uh, lijep jest dan, ali me strasno boli stomak i glava, sta sve jucer nisam smixao majko mila :S
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:29 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org