![]() |
Reprodukcija wav sampla - PSR S900 ?
Kada sam kupio s900 prodavac mi je objasnio neke stvari sto se ticu klavijature i rekao mi je da wav sempl moze da se uvede u klavijaturu ali kao midi fajl.Dali je to tacno,ako neko ima neku ideju neka kaze.
hvala. |
i mene bi interesovalo isto jer to mi ne izgleda moguce sa psr s900 nadam se da ce neko tko nesta zna odgovoriti na tvoje pitanje za waw sempler kao midi ikako ga nabaviti i koristiti.pozz
|
Za ovo prvi put cujem u zivotu. Nazalost, MISLIM, da prodavac nema veze sa zivotom, ili je lazov. Vezano konkretno za S900.
Doduse ne znam ja ni priblizno sve. Mozda neko i zna da moze. |
Dobar prodavac bio,to nece moci druze.
|
I ja ne verujem da moze,ljudi nemojte da mislite da sad ja lupam nesto on mi je tako rekao.Pa nista onda pitacu prodavca da mi objasni to "wav to midi" sto i sam znam da je nemoguce
hvala. |
Nemoguće,ali pohvalio bih prodavačke sposobnosti pomenutog trgovca.Znači,na tom sintu je to neizvodljivo.Ja imam PSR 3000,koji je po performansama najsrodniji PSR S 900,i kod mene to ne može.Mogu se terce srediti na sličan način,ali semplovi,nikako.Pozdrav!
|
Svašta...
Šta jel prima i setove od korgova?? :) Ako je ovo moguće onda je verovatno i teško izvedivo |
Yamaha PSR S900 nema sempler tako da nije moguce uvesti wav ili aiff nikako!
Prodavac bolje da vise ne prodaje klavijature..."wav sempl moze da se uvede u klavijaturu ali kao midi fajl":lol: |
Ovo je mozda idti trgovac sto je uspio prodati sat sa kukavicom,i 200kg hrane za nju. :)
|
Nemoguce je,wav je jedna vrsta podataka a midi druga...Pohvale za prodavca!
|
da na psr s900 mogu da se ubace wav ama nije to kao midi tuku mogu da se ubace wav matrice i slicne stvare sta su wav
|
Citat:
|
A ja dosao u Beograd da kupim i jos sam mu preko telefona rekao da mi ostavi jedan s900 posto su imali na lageru i da cu sigurno da kupim,a on mi tu neke price tipa evo susaj ovu boju sto sam pravio ovo ti je sempl (mozes da ubacis semplove semplujes midi) bukvalno mi tako rekao,nego nema veze ne osecam se prevareno,znao sam sta sam kupovao :)
S900 super radi al se malo vise greje pa mi krci zvucnilk (R) levi je dobar,kako je kod ostalih koji imaju s seriju? pozdrav |
Narodnjak300 pozz brate i ja imam psr s900 to mogu da se ubaci wav ali to mogu samo daje neka matrica ubaci na usb jedan wav format od neka matrica i idi vo audio recorders i auditions i ucitaj taj wav pa startovaj toje isto koa da si snimio neka snimka na audio records .. a to sta grije sta krci zvucnjak i ja imam isti problem ali nije strasno kad sviras na miksetu pozz
|
Hvala brate znam za to,ali to je zavrsena prica za mene S700/S900 nema sempler,ima svoje rom semplove i to mi je vise nego dovoljno,u opste mi ne treba ni jedna DX boja ;)
Sto se tice zvucnika izgleda da je to jedina mana S serije. pozdrav druze. |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org