![]() |
Sa kim bi sada popili pice?
:rolleyes:
|
eto, sa tobom, pa da te pitam koliko ti trebalo da smisliš ovoliko pametnu temu :D
|
Da smislim.............normalno, danima =))=))=))
|
Sa RolandinjoS-em.......ako vec mogu da biram.....:)
|
moze WHISKEY ?
|
s nekim koga dugo nisam vidio... s nekim jaranom iz mladjih dana...
|
Sa jednom finom curom najlepsom na svetu... ;)
|
Evo recimo ja bi sa mojim drugom Enesom "tresno" sad nesto neku pivu recimo, whiskey i tako to nismo se nikako videli a super se znamo ko braca rodjena ;)
|
hahaha... malo cu te sad provalit o tome kolko se znamo... ne pijem, to si zaboravio... al moze neki sokić...=))
P.S. ne pijem dok ne odbranim diplomski (u julu mjesecu...) =))=)) |
|
diplomac ! moze sipaj dupli odma, a za mog druga enesa pa brate znam da si ti stari alkos nemoj sad da si fin aj jednu za zdravlje, posle jednu za porodicu, pa jednu za prijateljstvo, pa dnu az v ik selje, sle op az veeeeeeli ziii ik, ik, ik :)
|
=))=))=))
joj dobar nam je Koki!!! ko hljeb je!!! |
Eto ja bi sad popio bocu Jegera sa kolegom SVIRKO i našim ŠERIFOM KREŠOM ;)......majke mi :D
|
ja bih ovako...
Išo bi s čakom norisom i s jednom mojom zgodnom curicom, čaka bi naravno pretukao, time bih impresionirao tu curu, ona bi se u mene zaljubila i živeli bi sretno i zadovoljno :D Dodato: pridružujemo se Jageru ako ikako može :) |
Boych.....=))=))=))
|
Sa Fifi i cvjetnim društvom!=))
|
gagy? i šta ćete popiti? sok od visibabe?? :D
|
Sa ekipom sa foruma.Nekih stotinak ljudi koji su najcesce na forumu,da negde nadjemo prostor,namestimo instrumente i lagano se ubijamo bar dva dana(spava se pod stolom,u autu,pored auta i sl).
|
Aha,i uz to po jedan Jeger (i on je biljni).A onda bi navalio na Narcisu!!!=))
|
s bivsom devojkom :(
|
Sa Jagodicom Bobicom i njenim prijateljicama, a ako ne mogu one, onda sa Nodijem! I to ne po pice, nego bi se ubrebali od rakije, domace naravno....!!!;)
|
boych uzimas chucka kao laganu stvar a nezaboravi da je taj chuck toliko brz da te moze istuci jucer to znamo millan i ja nije nas tukao ali smo gledali i jos nesto i ne tuci se sa s.maticem jer taj negleda gdje udara eto ...lijep pozdrav
|
khm...
..sa Slavicom Ćukteraš
|
Cak je 'eben tip, gledali smo i to samo krajickom oka...;)
Amadeus, pa gde nju nadje od svih bas..../:) |
sa millanom i chuckom i da nam mica nikolic svira stacemo kuci tako rano zivjeliiiii
|
eh pred takvom curom, neću se dat ni chucku...
Nećemo se tuć,pošto chuk nezna da ja mnogo popiem.. pa ćemo na kratke, eh tu se chuck zajebo,,,napiću ga, a onda istuć...tako da nema frke |
Citat:
ma prelistavao youtube (zmija,žaba) pa mi je upala u oko, ono, baš... |
Ma, tako samo deluje na youtube...:D
|
pa jeli nije dobra ??
|
Ne znam, da pitamo Caka...:lol:
|
ma na youtube je sve interesantno :D
|
Citat:
|
Pa s obzirom da bi tu pice moralo biti u cisternama,onda bi prikladniji
izraz bio: "da tankujemo pice....". E sada,koliko bi zavrsilo na ispumpavanju,to se nemoze procijeniti.;) |
:confused:....
recimo sa Teslom.....odavno ga nema..... |
Jefto ima najbolji prijedlog,svaka čast.Pozdrav!
|
Prvo.svaka cast za temu.
A drugo , najradije bih popio pice(ili vise komada) sa mojim bivsim pajtosima iz kafanceta "TRI PRASETA" (joj naziva kafane) ako kafana i dalje radi... Ko prepozna o cemu pricam neka mi se javi......:) |
;;) Sa nekim ljudima Iz Bgd-a :happy:
|
Hm......sa nekim iz Nish;)
|
Eve ga neki odkude NIS.....:D
Ja nisakim ne pijem pice........JA SAM SOLO DRINKER........=)) Evo sa plavkicom bi popio nesto za opustanje!!!!!!! |
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org