![]() |
Svako prdi na svoj nacin a vi?
Učtiv: Prdne i kaže "oprostite".
Cinik: Prdne i gleda ravno u oči. Kavalir: Pušta damu da prdne prva. Pobožan: Prdne i kaže - Božja volja. Bezobrazan: Prdne iz vlastitog zadovoljstva. Osjećajan: Prdne i kaže "ah". Veseljak: Prdne i kaže: "Tko prdi, zlo ne misli". Idealist: Prdne iz uvjerenja, a ne iz guzice. Sentimentalan: Prdne i misli kako bi bilo da nije prdnuo. Šeprtlja: Prducka cijeli dan i nikako da prdne. Naivčina: Prdne i misli kako je učinio veliko djelo. Nestrpljiv: Jedva čeka da prdne. Dobro odgojen: Prije nego prdne, moli za dozvolu. Goropadan: Prdne da se svi prozori tresu. Realist: Smatra prdac za prirodnu stvar. Egoist: Prdne samo za sebe. Sramežljivac: Prdne i pocrveni te objesi glavu. Muzikalan: Prdne i ustanovi o kojem se molu ili duru radi. Gurman: Prdne preko govna da bolje smrdi. Podmukao: Ufulji se da nitko ne osjeti. Dvoličan: Ufulji se i pita tko je prdnuo. Diskretan: Prdne i kaže: "Neka to ostane među nama". Neoprezan: Prdne i usere se u gaće. Flegmatičan: Svejedno mu je da li prdne ili ne. Kolegijalan: Daje priliku i drugima da prde. Škrtac: Prdi samo u zatvorenoj sobi. Pesimist: Još nije ni prdnuo, a već misli da se usro'. Penzioner: Kaže da se za vrijeme Austrougarske bolje prdilo. |
Fali hrabar!;)
|
eh pizdarija usmrdio mi se nesto racunalnik heheheh
|
Kad ja prdnem, tri dana je mrak:lol: !B-)
|
A dobar pasulj daleko se cuje.
|
Tako kad ga u skoli odadrem, ja sam dvolican :D odmah prvi stavim majicu i pitam ko ga je pustio, a sta mislite u koju kategoriju ovaj da smjestimo
Citat:
P.S. Sto nam se zene ne jave u ovu temu, mislio sam da obozavaju svastaru :D :P :P |
Kukavica si Dellboy, prdiš a nećeš da priznaš :D
Ja prdim samo u dobrom društvu... |
Zovu me Jefta gospodar gromova.=))
|
Sto mu gromova!!!
Pa da,to mi seniori smo takvi...a sta je sa prdenjem u punim liftovima,sa prdenjem za vreme svirke(al to se nit cuje nit oseca,ne vazi se ),sta je sa punim autobusima na leto,kad u njima bude 40 stepeni Celzijusa,pa jos zatvoreni prozori,sta je sa prepunim kaficima od 15 kvadrata,zar niko nema maste da smisli neku gadost?....APELUJEM LJUDI!!!!:D
|
Opet bubnjari najvise nagrabuse.Svi su ispred njih.Ali mislim da tihi ubica pobedjuje.Tihomir je za mene najjaci.
|
Jeste,pogotovu kad pokvaris stomak(citaj:jedes klozetske daske)...Tihomir od koga se polako paralises...
|
Postoje Jusuf i Redžep. Jusuf se cuje "jusssssufffffff" i mnogo je gadan i podmukao. Redžep kaže "rrrrrrrrrrredžep", odvažan je i otvoren, ali manje opasan od Jusufa.
|
nema jaceg od "Uskrsnjeg":D:D:D
|
a da vas pitam nesto kolege, posto ja jos nisam radio tezge, sta radite kad vas pocnu hvatati grcevi u stomaku i nenormalno vam se sere na tezgi??? Meni se to cesto zna dogodit u skoli :S opcenito je i pitanje sta radite kad vam se to dogodi na nekom nezgodnom mjesu
|
Pa, odes na neko zgodno mesto i napravis sranje...:D
|
situacija ne bi bila nezgodna da u blizini imas zgodno mjesto :D moja je preporuka da stegnete trbusne misice koliko god mozete, najcesce pomaze, ali ako je bas neka zestoka sracka, dzaba vam i to, vasi prijedlozi?
|
putovali ja i moj klavijaturista iz gorazda za tuzlu posle fajronta avtobusom i onako pijani i mamurni on je zaspao a ja izvucem tihomira jednog pa drugog i jos par puta, i ono svi putnici gledaju u moga zaspalog klavijaturistu i meni govore ma daj probudi ga jer ovo se ne moze vise trpiti hehehe,kada sam mu poslije ispricao sta se dogadjalo bio je jako ljut jer on je najpoznatiji kompozitor u BiH tako da su ga mnogi i poznavali ali eto meni je on dobro dosao kao maska za moje trbusne probleme.
|
prdenje bato!!!
A jel znate sta je hrabrost?
E hrabrost je da prdnes kad imas proliv! =)):lol: |
Po pitanju ove teme ja sam veseljak!:lol:
|
Citat:
|
Citat:
Ja se odvaljujem svaki put kad se setim. |
ajde Milane baci se na pisanje i mene to zanima :D nego jel ikog od vas sracka uhvatila usred pjesme ono da bas ne mozete izdrzati to me zanima, a ono ne mozes otici jer si usred pjesme, jedino da upalite autopilot :D
|
...na vratima javnog wc-a:OVDE SU SE I NAJVECI HEROJI USRALI
Ja mislim,a to i stariji kazu,da je dupe coveku najgori neprijatelj.Kad te uhvati na svirci bas tako da ne mozes da izdrzis,samo namignes ostaloj ekipi,mahnes im,smanjis potenciometar na instrumentu,udaljis se tiho,oni naravno nastave bez tebe,i nista ne bude cudno,osim ako nisi bubnjar ili harmonikas(onda mozes sa ozvucenom harmonikom do WC-a pa sviras sa solje,bas te briga,a mozes i da stenjes,niko te ne cuje).E,ako imas na svirci VIP personu,ili ti se zalepio pijani kum ili starojko koji te trpaju evricima,e onda se brate useres u gace(a i to niko nece da oseti i vidi,a mozes posle,na pauzi da se presvuces).Znaci treba nositi rezervne gace i pantalone na svirku,jer ko nosi-ne prosi.....i tako...:D
|
Desavalo se mom pevacu da samo baci mikrofon i nestane bez objasnjenja.Ja kad sviram sam imam posebnu pripremu(kao da ne daj boze idem na operaciju),ne jedem nista rizicno i sve u malim kolicinama i veoma malo pijem tecnosti tako da izdrzavam i po deset sati da ne odem od klavijature.Hajde da svako da neki predlog za sto 'otrovniji' gas.
Moj predog za Topovski plotun-jaja(kuvana ili przena)sa crnim lukom(ubija),a za Tihomira sa 'potpisom'(kao da si seo na suvu sljivu=)))-predjelo,ruska salata+pasulj i kao desert dve gnjile kruske. |
ja vi preperucujem uprzeni luk i slanina, nikad u zivotu vise i smrdljivije prdio nisam :D
|
Evo zasto su izumrli dinosaurusi i pogledajte ovu novu verziju trbusnjaka.
|
P r e b r a n a c !!!
Ja vala preporucujem PREBRANAC,i tu nema govora:ako jos uz njega idu neka jaja,ili mladi lukac,ne samo da moras da se vezes,da ne odletis ko Petar Pan,nego moras da stavis i gas-masku,jer varikina u kombinaciji sa hlorovodonicnom kiselinom je mala maca za ovu vrstu gasova(NADRAZLJIVAC,ZAGUSLJIVAC, a ako si pod jorganom onda bogme i PLIKAVAC)....
|
Ja sam strogi Zvonimir,tako da nemam šta da krijem.Najbolje je da pitate moju ženu.
|
Makso,pazi samo da to ne radis pored tog LE-a sa slike,da mu ne strada chip...a oce i terce da mu se skenjaju...:D
|
Od dobrog prdeza pada stim na 439.
|
Ajd' da i ja ispricam....:)
Davno, dok su se jos pravile svadbe po 3 dana, sviramo mi taj treci dan. Ono, selo, domacinska kuca, u dvoristu, prvo stala i govna:D, pa kucica negde u dnu... Sva 3 dana se kolje, pece, kuva... Stigli povodjani(gosti sa mladine strane), tece svirka, a klavijaturista levom rukom svira bas, a desnom trlja stomak i samo jauce kako ga boli. Kad skoci jednom i kaze, brate ja vise ne mogu da izdrzim usra' se ziv, izgleda da je proliv, 'ajde cvakaj bas( ja svirao harmoniku tad), idem da kenjam. Ode on, vrati se posle nekog vremena i pocinje da mi prica! Kaze, odem ja brate u poljski wc kad tamo neke babe cekaju na red, a mene stislo samo sto ne krene, odem iza stale, tamo samo oranije sa vodom, al nema nikog pored njih, tu vise nisam mogao da izdrzim, pocnem da skidam pantalone i dok sam ja cucn'o, ono samo puce brate! Iskenjam se ja tu, pogledam dole, ono kako je puklo, puklo i po nogama i po pantalonama malo, a nemam papira, nemam nista! Vidim ja nema nikoga, primaknem se ja kod onih oranija, pa ruku u vodu, a ona topla, pa brisi, pa po nogama, pa u oraniju...:lol:, al' izgleda da su vodu stavili za kuvanje(kuvana junetina, govedina)!!!=)) Ja kad nisam pao od smeha!!! Kasnije ode ponovo u wc, vraca se i vice mi, sunce ti 'ebem, eno stvarno stavili kuvanje u one oranije, cuti ne pricaj nikom! Vrhunac svega je bio, sto se pevac, cuvao samo za kuvanje, nista drugo nije hteo da jede! Iznese oni na sto, jede pevac, a taj klavijaturista ga pita: Matori, kakvo je kuvanje!?, a on samo klima punim ustima....=)) |
Au,jebote,kakav picvajz.Necu vise ni kuci da jedem to kuvano meso.
|
Auuuu brate mogu da predpostavim ko je to bio.
|
Bravo Millane!!!
|
=)) hahahaha =)) Showprogram! :)
|
hahaahahaahhaha, ima li jos ko kakvu pricu :D
|
nazalost ja nemam takvu genialnu pricu ko milan (za novine bre!) :lol:
ali sigurno ovi znaju ko imaju kerove kako to gadno smrdi kad oni pustaju po neki prdez ... igram ja online cod4 i tako gadjam ja sve kad od jedanput nikako da potrefim vise .. poceli svi da me zezaju i pitaju sta mi je. kazem ja: "momci, nemojte vise da me pucate, moj zule (pitbul) lezi ispod mog stola i poceo da pusta gasove a ja vas vidim sve duplo - idem ja na fris vazduh inace cu da padnem u nesvest ..." poneki put moja zena pita: "ko je sad od vas 2 usmrdneo sobu?" cuti zule .. cutim i ja ... |
e majke mi nisam znao da i kerovi prde, jos tako ubojito hahahaha :D :D :D
|
kad se prdi tu nema da smrdi,
kad se puva,da Bog sacuva..:D |
1 Privitaka
casna rec ... neznam dal svi kerovi prdnu ili ovaj moj zule malo "udaran"
evega na sliku tu je bio 7 meseci a sad je 3 godine star i jos uvek lud ... ponasa se kao macka a ne kao pitbul ... a mozda i bolje tako ... izvinjavam se za offtopic |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org