YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Pitanje (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=942)

djole1 25.06.2006 23:56

Pitanje

Ljudi ima li ko sta novo za korg pa 1 pro
Nemoj te biti skrti

triton_Extreme 29.06.2006 07:47

Cao

ko sta bude imo on ce da metne u Download

pozdrav

Zoransasic 29.06.2006 11:45

Ko hoce moze da se menjamo,imam ja jedan set 32mb za pa1x.

dobio sam ga od kolege,platio covek 400euro a ne vredi ni 50euro.Prodao mu neki prevarant iz Austrije.

ko hoce nek ostavi e-mail ili nek mi objasni neko kako da stavim to na Download.

Zoran

triton_Extreme 29.06.2006 12:48

Cao,

Neznam mozes li na Download toliko MB, to moramo pitati Gospodina Miodraga, Ako vec hoces da ga djelis sanama onda ga metni preko www.yousendit.com i napisi ovdje LINK gdje se moze da skine, jes da se samo ima 7 Dana vremena da se skine.

Pozdrav

Vaxter 29.06.2006 16:15

Ovaj set ne moze da se uploaduje, s' obzirom da je limit velichine fajla 10 mb.
Moguce je, pak, da set arhivira, i da se podeli na 4 arhive, pa da se svaka arhiva uploaduje zasebno... :)

djole1 30.06.2006 01:08

Daj mi posalji na **********************

yok!

triton_Extreme 30.06.2006 12:00

caos raja,

Vaxter je dao dobar prijedlog, ako bi covjek tako uradio bilo bi dobro, i svi clanovi bi bili zadovoljni.

pozdrav

yu-midi 30.06.2006 13:49

@Zoransasic

Moje misljenje je da se mnogi varaju ako misle da sa novcem mogu da kupe sve sto im treba za dobru svirku,pogotovo ako je rijec o kompletnim setovima.Neki od nas sjede dan i noc za klavijaturom rade i pokusavaju da prilagode klavijaturu svojim potrebama,sto neznaci da to nekome drugome mora da odgovara i da nemora vise nista da radi ako kupi set.Zasto je taj set platio 400 € i sta je uopste ocekivao?
Dali je preslusao demo snimke ?
Imali taj set da se nadje negdje na net-u?
Dali sa tim setom mozete da se svira na live nastupima?
Dali ste probali da svirate preko razglasa?
Imate li vi sta bolje?
Samo onaj ko radi na klavijaturi moze da cijeni i postuje rad drugih,ako je rijec o setu koji znam koje i kome prodao i koji sam licno slusao kako rastura u diskoteci,gdje nimalo nije lako podesiti razglas,mogu samo da kazem da vam skidam kapu ako ste majstor i imate nesto bolje ! ! ! !
Ako je rijec o setu koji ja poznajem,nazalost nece se pojaviti na stranici za download,a naj vise bi volio da ovde na Forumu i jedan i drugi se sastanu i daju svoja misljenja i da se razjasne neke stvari.

Ja licno nisam nikada kupovao a nisam ni prodavao,sve sto sam radio do zadnjeg na PA80 to su imali mnogi od clanova,tako cu raditi i dalje ali sada sa PA1x :lol: pa kome budem mogao da pomognem tu sam.

Zoransasic 30.06.2006 16:02

Kao prvo nisam naveo ime Set’a nit od koga je kolega kupio set ,mi smo samo razmenili setove i reko mi je samo da je kupio od nekoga iz Austrije i da je platio 400€.
Izvinjavam se ako sam uvredio neki vas kolega.
Ja sam licno cuo demo MP3 snimke i nemaju veze sa set koi je kupio.Zato je i covek platio 400€,mislio da je sve kao na Demo snimke.

Sta bi ocekivao za 400€?

Ocekivao bi ja kad bi kupio set od 400euro da ima bar 15 ritmova sa bar jedan intro,4 variacije,dva prelaza,I jedan ending.
Ni jedan jedini style u taj set ima sve to,il ima samo 2 ili 3 variacije,il nema Ending itd…..Katastrofa.

90% od Seta je kopija sto moze besplatno da se nadze na interneta. Malo je preradio ritmove i nije ni jedan style zavrsio.

Dali sa tim setom mozete da se svira na live nastupima?

Mozda da, za kafane ok al za diskoteka,svadba,rodzendan itd… nema sanse.

Dali ste probali da svirate preko razglasa?

Iskreno, nisam probao.

Imate li vi sta bolje?

Ja nemam,al kolega sto mi je dao ovaj set ima i to mnogo mnogo bolji set. Cuo sam njegov PA1x, to je ludnica.

Iako je moj konkurent, al sta je dobro dobro je.

BasariStudios 01.07.2006 01:58

Zorane, o tome u nicemu nisi u pravu brale, ne ide to tako.
Imam SET za PA80 koji ga dam za 800$, ko i sam PA80 da kupis, preko 150 RITMOVA, sad dal to tebi vredi i 80$? Mozda ne, al nekome vredi i 1000$.
Neko mi dao KARA.SET za PA1X, reko je da je platio 400 EU, ja za to ni 40 EU ne bi dao. Ne zato sto ne valja, nego nije za mene.
Imam SET za MOTIF ES, preko 180 BOJA na MOTIF ES, ne bi ga dao ispod 2000$.
Jesam ja LUD il DROGIRAN? Nisam uopste, to meni toliko kosta, jedan vec platio 1800$, zasto/ Zato sto mu trebalo i mogao da plati.
Ja ti mogu prodat set za 500$ al to ne znaci da ce tu bit 15 ritmova za tebe, moze bit i 35 a moze i nijedan.
Dobro je kolega YU-MIDI rekao, mi mesecima, il sto je slucaj sa mnom na MOTIF i PA80, bar dobru godinu i po sam potrosio na ta 2 sinta, svaki dan najmanje po 4-5 sata i ti hoces da taj set prodam za 100$???
Ne ide to tako, ako se nesto kupi, poslusaj demo snimci, potrazi garanciju, ispituj se dobro, ne samo cuj jedan style radjen u pro tools i odma kupi.

Pozdrav

BasariStudios 01.07.2006 02:03

Citat:

Originalno postovano od Zoransasic

90% od Seta je kopija sto moze besplatno da se nadze na interneta. Malo je preradio ritmove i nije ni jedan style zavrsio.

To je cista istina i svaka cast. Skidao sam setove po netu i nasao stotinu tih ritmova koje sam ja danima pravio, sad samo ime promenjeno i style sjeban skroz. U svaki od tih setova nema ni 2 ritmova zavrsena, to su sve neki AMATERI, samo uzmu setove i kazu ,,EJ JA RADIM NA PA80, DA CUJES KAKI SET IMAM'' i onda promene ime u
DRAGANA.SET, MOJAMACA.SET, GOGI.SET, VESELA.SET, MOJCHALE.SET, BAKAMI.SET, BOJANMIL.SET, ZORAN.SET, NEDIM.SET, YU-MIDI.SET, SRANJE.SET, GOVNA.SET i pola YUGOSLAVIJE imena MACAKA, KUCAKA, LJUDI, JEBACICE i svasta nesto je stavljeno na setovima PA80, ok da ne pricam vise, to je GADNO I JADNO a vi AMATERI samo nastavite sa DOBRIM RADOM.

Vozdra

yu-midi 01.07.2006 16:11

Citat:

Originalno postovano od Nedim
Neko mi dao KARA.SET za PA1X, reko je da je platio 400 EU, ja za to ni 40 EU ne bi dao. Ne zato sto ne valja, nego nije za mene.
Pozdrav

Upravo sam to i želio da objasnim stim što sam rekao da nemože sve da se kupi a pogotovo ako je u pitanju poznavanje instrumenta.
To što je za nekog malo sredjeni ritam,to za nekoga je značilo 3 sata vremna da ubaci semplovne bubnjeve kao i lupove,semplovan bas i sve da podesi kako treba.
Mnogima nije jasno koliko je samo vremena potrebno da se sredi jedan semplovan drum kit,jedna boja a da nepricamo u lupovima kao i perfomans.
Ako nije to isti SET što si čuo demo snimke onda nisi ti ili on ni dobio taj SET,zato kao sto sam napomenuo te stvari treba da se razjasne :!:
prvo poskoči pa reci hop!

BasariStudios 02.07.2006 03:57

:D

Ovo je sve da se samo smijes nista vise, majko mila...

:D

arma 03.07.2006 13:45

ej nedime :wink:koja je prednost motif es u odnosu na obicni?? i mogu li boje za motif es ici na motif?? i imal i iko da hoce prodati narodnjackih boja za motifa? hvala unaprijed! :)

kara 03.07.2006 16:11

Pozdrav svima!

Nedimcicu,ja neznam zasto ljudi uopste vise citaju tvoje postove,kao sto neznam ni za sebe zasto ih ja citam.Ti si tako jedno uobrazeno,napuhano laprdalo,koje je jedva docekalo da ima gdje da istresa svoje frustracije i neispunjene zelje,i sto je jos bolje za tebe nasao si mjesto gdje ce te ljudi slusati i citati tvoja sranja a nemozes nikoga u zivo naci da ga maltretiras sa svojim egoizmom.Ako neznas sta to znaci,na bosanski se to kaze ne seri vise brate slatki o sebi samome,pusti druge da seru o tebi kao sto ti seres o meni a i o drugima.U pravu si kada kazes da ih na forumu 80% malo zna o muzici i o klavijaturama,ljudi su se zato ukljucili da bi nesto saznali i naucili.U taj postotak spadas i ti sto se vidi iz prilozenog.Znaci,ako hoces da nesto naucis,ne seri nego suradjuj.
Sto se tice moje svirke i moga seta,sve mogu da argumentujem,cak ako treba sa video zapisom,znaci snimkom sa dig. video kamerom koju do sad nisam imao ali sad imam,eheheehh,800€.Dobra.Ma ne treba meni puno vremena da skinem sa sebe ta govna sto si ih ti nabacao po meni.Ali mislim da ce tebi puno vise trebati da saperes sa sebe citavu kaku sto si kakio.
Molio bih vlasnika stranice da ubaci moje snimke iz kafane da se poslusa.Ima ih tu par,nisu bogzna sta ali bice toga jos.Jednostavno nisam razmisljao o tome da treba ovdje nekome da zacepljam usta.Znam da je post dugacak,ali nisam se mogao zaustaviti i ima jos toga koliko hoces sto bi uputio ovom doktoru muzike i velemajstoru studija,nego cekacu odgovor pa da nastavim.Izvinjavam se zbog ovakvog izrazavanja,ali jednostavno to ide poslije svih gluposti i sranja sto izbacuje ovaj covjek sa mozgom djeteta.

kara 03.07.2006 16:54

Evo me!
Heheheheeh.
Ja sam prodao svoj set i prodajem i dalje zato sto nisam jos naisao na neki da zvuci kao moj ili bolje da bi mogli nesto mijenjati ili zajednicki raditi.U stvari,nisam jos naisao ni na koga da radi toliko kao ja na tome i da poznaje klavijaturu dovoljno dobro da bi mogli suradjivati.Sto ne znaci da se nemoze mijenjati i za losiji set,pod uslovom da se vidi da je na njemu radjeno a ne samo konvertovano.Mp3 sto su na download sekciji,snimljeni su direktno sa klavijature u muzicku kartu bez ikakvih drugih programa za obradjivanje zvuka.Program za snimanje mp3 je N°23,koji sam dobio od prijatelja,sasvim obican program kao kasetofon za snimanje ili mini disc.A predlozio bih da se stave na download i snimci u zivo iz kafane,da se cuje kako zvuci uzivo.Ako je to taj set sto sam ga ja radio ne stidim se ni najmanje i ko ima sta bolje neka izidje ovamo sa tim.A taj sto kaze da sam mu ja prodao a da ne valja,neka se javi ovdje pred svima.Hehe.

BasariStudios 03.07.2006 17:10

Citat:

Originalno postovano od arma
ej nedime :wink:koja je prednost motif es u odnosu na obicni?? i mogu li boje za motif es ici na motif?? i imal i iko da hoce prodati narodnjackih boja za motifa? hvala unaprijed! :)

Motif ES ima veci ROM, ima REMOTE, vise USER, veci RAM, MEGA VOICES, nove PERFORMANCES i jos neke stvari. Boje naravno da moze.
Sto se tice boja imam, al ne bi bas da se ovde reklamisem da to prodajem il ovo ono, mozemo pricat o tome.

Pozdrav

triton_Extreme 04.07.2006 07:34

@kara

Gdje budes u Austriji

arma 04.07.2006 10:55

ej nedime,mozes mi dati svoj e-mail,ili se javi na moj: armin@enem.ba

kara 04.07.2006 12:09

Spittal.
Mozete i kod mene kuci doci,ko zeli.
00436604645875

triton_Extreme 05.07.2006 07:32

Citat:

Originalno postovano od kara
Pozdrav svima!

na bosanski se to kaze ne seri vise brate slatki o sebi samome,pusti druge da seru o tebi kao sto ti seres o meni a i o drugima.

Ima drugi nacin kako to mozes da kazes na bosanski:
Nemoj Biti svakom Loncu Poklopac

pozdrav

Trenutno vrijeme na Forumu 15:03

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org