YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Korg i Suzuki (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=9457)

jeftabgd 24.05.2009 02:36

Korg i Suzuki

2 Privitaka
Najnoviji model trubackog bubnja(Made in Japan),i Korg Pa-800,na koji se mnogi zale a moj drug Nesa ga opalio sekirom i klavijatura i dalje radi.

Vule 24.05.2009 02:40

Za bubanj ne znam ali što se tiče Neše mogu da kažem da je iskusno znao gde da udara....:lol:...ovaj deo mu je beskoristan pošto je dugmetarac...=))

jeftabgd 24.05.2009 02:45

Brate moj,pa ti ga znas,koji je to lik.Iznervirala ga zena i jbg.......=))

Vule 24.05.2009 02:51

Znam ga petnaestak godina...najmanje...:lol:

milanche007 24.05.2009 02:58

da li je moguce,auuuuuuu.imao sam prilike da pricam sa covekom,delovao mi je normalno,hehehheeh.salim se.sad ozbiljno da se ovo nije desilo na nekoj tezgi.pozz za nesu

gega 24.05.2009 09:13

suzuki

Jel stvarno radila sekirica.......????:lol:

DinO74 24.05.2009 09:37

Hvala za ove dvije slike jeftabgd...uljepso si mi dan definitivno...hahahha

makso68 24.05.2009 12:34

Možda je tip O.K.,ali treba ga tužiti društvu za zaštitu instrumenata.Trebao je ˝izsjekirati˝ neke ženine stvari,ako ga je ona iznervirala.Pozdrav!

grandia 24.05.2009 16:23

za malo da padnem u nesvest kad sam video korga ... tu pomaze samo jedna sljivovica .. nazdravlje!

b.o.Y.c.h. ČK 24.05.2009 16:56

šta jel postoji društvo za zaštitu instrumenata? nikad čuo...I šta bi mu oni?

kuki 24.05.2009 17:32

Dobro ga je udesio,samo moze to i bolje.:lol:

A ono "suzuki" to je nalepljeno,nista posebno.

milanceshow 24.05.2009 17:41

Stvarno neznam zasto covek drzi sekiru pored klavijature.......:D:D
Da izostri zvuk mozda????=))

grandia 24.05.2009 20:12

drug milancheshow .. to je samoodbrana od pijanih gostiju koji vole da cackaju muzicaru po instrument.:lol:

ti si sigurno doziveo interesante slucaje kad sviras na tezge. vrlo bi me interesiralo sta si ti a i ostale kolege doziveli dok su svirali tezge! jel moze neko da isprica nesto ludo sta mu se desilo na svirci? nemora u ovoj temi ...

pozdrav!

paragovo 24.05.2009 20:44

Ma to je zeni sigurno dopizdilo pa je letila sekira u klavijaturu ,tako i meni moja preti da ce biti sa mojim klavijaturama ako joj prekipi.
Pozdrav

grandia 24.05.2009 21:09

znaci nisam sam u takvoj situaciji! :lol:

moja meni preti da cu da letim s moje "frule" kroz prozor .. zatvoren prozor =))
kaze: star si ko magarac i jos volis da sviras a nemas pojma! za koga sviras bre? cak i zule (pitbul) bezi kad te cuje! prodaj te drangulije! :mad:

opasne nam zene, nema sta ...

caka012 24.05.2009 23:20

Citat:

Originalno postovano od grandia (Post 87557)
drug milancheshow .. to je samoodbrana od pijanih gostiju koji vole da cackaju muzicaru po instrument.:lol:

ti si sigurno doziveo interesante slucaje kad sviras na tezge. vrlo bi me interesiralo sta si ti a i ostale kolege doziveli dok su svirali tezge! jel moze neko da isprica nesto ludo sta mu se desilo na svirci? nemora u ovoj temi ...

pozdrav!

Meni je tip kad sam svirao krstenje (jos sam imao DX21) pre desetak godina trazio da mi da duplo koliko kosta klavijatura da je razbije sekirom u sred satora, kao merak mu je, ne pita sta kosta. Nisam mu dao. A mozda je trebalo. Da mu lupim cenu, pa ako hoce - hoce. Mada mislim da je to spustanje muzicara na najnizi nivo, dajes coveku do znanja da za pare moze bilo sta da ti radi. Padne mu napamet, ne daj Boze...

munjabend 25.05.2009 02:52

sreca moja ja nisam ozenjen pa mi zene neprete kojekakvim spravama po sintu.ali zato riba hoce da popizdi:lol::lol:=))

milanceshow 25.05.2009 13:35

Naravoucenije :
Ne pokusavajte sa zenom onu foru : "Ja sviram,a ti igras!"

Ovoj prici vise lezi ona druga izreka : "Pevac peva,a kokoska pise note!"
:D:D

grandia 25.05.2009 14:03

smesna zagonetka svadba ...

bilo je to odavno na jednoj vlaskoj svadbi, svirao orkestar zive dinulovica ...

pojavi se tu jedan malko udaren sa carapom kako se to kaze. znaci nije toliko bio zaostalan a nije zavrsio ni 3 razreda osnovne skole ... to znaci: nema ni malu maturu

i covek izvadi frulu i malo po malo pridje na binu i kao bajage i on svira na frulu. poceli ovi iz benda da ga zezaju ... "kazi breskva" .. a aon "breksva"
"kazi breeeskva" on opet "breeeksva!" ovi muzicari opet "pa ne breksva, kazi breskva!" a on "kajsije!"

proslo neko vreme, pridje on do mikrofona na binu i kaze "muzicari vatajte pevaca malo nize!"

ijaooo! gosti pukli od smeha a orkestar nikako da ga vataju jel bio brz ko spidy gonzalez ...
Dodato:
@drug caka ...

ovi iz pozarevca i okoline su opasni sta se tice muzike :lol:
da nisu mozda iz sela prugovo bili?;)

pozdrav komsija!

Trenutno vrijeme na Forumu 10:41

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org