![]() |
Najjaci mix na svetu...
|
Hahahahahahaha
|
Dobar je... :D , al nije jedini... I ja iz "mađžarskog plesa br.5" napravim rumbicu, kolce pa nek si misle
|
Ma ovaj deo sa klavirom je najkriminalniji. :) :) :)
|
....
super ideja odusevljen sam!
|
Jel skinuo neko audio snimak pa da mi posalje.....:D:D ali ne RIP za videa ,nego original audio snimak.....
Dobro je zamisljeno...... |
svaka cast! ovaj video ide na moje favorite kad hocu da zezam malo svabe!
ovo bi trebalo poslati nekom professoru na konservatorium u becu pa da pocrvene od inata!:lol: rekli bi odmah: "das ist eine blasfemie!" :lol: |
Jako simpatično.Pozz....
|
Hehe! Mocna ideja...
|
Meni je samo žao što se valceri ne mogu svirat u stilu rumbe ili dvojke...pogovoto na lijepom plavom dunavu i slični... :D
|
to ti je klasika,moze svakako hahaha.ma super je
|
=))=)) ovo je Vrrr...
Mi smo Turski mars svirali u rumbi pre mnooogo godini, bila srpska svadba, al bili i neki Romi, tacnije Cergari gde su culi izvesnu melodiju... Dodje mi covek pa na uvce onako, jel znate ljudi ono tidididiiiii, tidididiiii...:lol: da nije reko Tiko tiko, jer vidim svi u nekim lancima, i kravatam, prstenjima jedini na svadbi, pa sam pomislio da su neki od "onih", hahaha... Oni to culi u Austiji od Acu Cergara, pa bi voleli da i na svadbi cuju... i na pauzi se mi razumemo da je Turski mars, leleleeeee...kad je bubnjar udario po timpanima, pa sve u mesanje....i odsvirasmo to ko da smo ga vezbali dan-noc... Tada za turski mars smo dobili od tog tipa 700 maraka nemackih, naravno svirano je nekoliko puta, pa su kasnije i mladenci narucivali...=)) |
uh...700Dm??ne bi ja dao vama ništa za te vaše mućke...:D :D
Ako se svaki instrument fino uklopi,naravno to onda zvuči i bolje od originala :) |
Dobra fora,svidja mi se.;)
|
Do jaja. Skinuo sam sad video ima da snimim muziku d apustam u kolima. Mnogo mi se svidja.
|
Genijalno!Odlicna fora!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org