![]() |
K&M Spyder PRO
Pozdrav!
Planiram kupiti taj stalak pa malo njuškam okolo...Naletio sam u trgovinu (zastupnik za K&M) gdje taj stalak košta 1900kn (približno oko 260-270e)...Negdje sam pročitao da se sa tim stalkom dobiva futrola, dok su tamo rekli da ne dobivam ništa osim samog stalka, i čini mi se da samo jedne rogove (i bez nastavka za mikrofon)...A opčenito ta trgovina ima malo prenapuhane cijene, pa me zanima dali je to malo skupo??I jel se dobiva futrola i ta dodatna oprema (rogovi)?? Znam da cijena prati kvalitetu, ali ipak...jel to u redu? Hvala |
To je skupo!!!
Spajder ti je sad od 190-210 eura,kako gde a što se tiče futrole ona se posebno kupuje i košta 25-30 eura... Kolega Milanche ima jedan spajder koji bi možda prodao,znam da ga ne koristi a nov mu je pa se možda možete dogovoriti nešto? Pozdrav |
znači muljaju me prodavači...Al čudno mi je več ako su zastupnici pa ne bi odma smjeli lupat cijene samo tako...A jeli cijena apexa i proela isto takva ili su jeftiniji?? Jer mi trenutno ulogu igraju financije a rabljeno neću kupovat više nikada, jedino ako je stvarno u super stanju i nesvirano na njemu...
|
Spider sam platio 220e.
Cudno mi je to sto nema nastavak za pecaljku mikrofona i sto ima samo jedan nosac za klavijature. Torbu za stalak sam dobio prilikom kupovine.Mozda je i torba uracunata u cenu,ali me je sve to kostalo,kao sto sam i napisao,220e. Zato,pripazi! Ta cifra koju si napisao je preterana za Spider pro stalak. Pozdrav! |
u skymusic u novom sadu je u januaru bio 18000
|
Spyder Pro ti dolazi bez pecaljke i torbe(to kupujes naknadno) ali sa dva roga,kod nas u Novom Pazaru u Elton shop-u je ja mislim 23000 din a to ti je oko 230e mada ga u oglasima mozes naci za 2002 ;)
|
Marco7 je u pravu,
i ja imam SpyderPro, sa dva nastavka, ali bez mikrofonske pecaljke, samo što ja nisam dobio torbu uz njega. I kupio sam u AudioPro u Zagrebu, za nekih cca 200 Eura. P.S. Marco7, hočemo li dobit karton za reklamu trgovine?:D |
Spider pro (sa dva roga)kod mene je u radnji je 220 eura
Torba original K&M Spider 17 eura Rog 54 eura |
Nisam poneo kartone,ostali mi u drugoj sudiskoj majici :))
|
Eto Svrakan vam je sve rekao u dlaku.
A ako neko zna koje su cene u Mitrosu onda je to svrakan. pozz... p.s. Mada ja i dalje sviram na Proel-ov stalak za dve klavijature i pecaljkom. Spajder mi je stvarno lepsi (bez pecaljke) ali mislim da je oslonac na tri noge ipak puno bolji nego na cetiri. Mozda i gresim, ali to je moje misljenje. |
=)) Ja sam kupio spajdera i prodao ga pre 2-3 nedelje.Glanc nov.....za 190eura
Bio mi je suvise nizak....PROEL je majka....=)) |
Sta da ti pricam ja imam dva metra i 150 kila. Treba grbu da napravim na ledjima dok odsviram nesto na donjoj klavijaturi.
Kolege koje me poznaju su videli moj PROEL. Morao sam da ga produzim. Jedan majstor mi je fino produzio stalak, tako da sad stojim ko covek. :) Ajd' cao... |
Ja sam kupio König&Meyer 18860 Spider Pro u radnji za 160,-€
|
Ma ručni rad je mila majka. Dobar varioc, stari gelender (ruhohvat stubišta), gajba pive i Bog te veseli. B-)
Dole staviš gume da se ne kliže a gore gdje idu klavijature spužvu za omatanje cijevi od centralnog grijanja. Ma nema tog Spider Pro stalka koji je tako čvrst i kvalitetan.L-) |
Kada sam pocinjao da sviram,samo takvi stalci su postojali....."rucni rad"
Sad je vec drugacije...... @b.o.Y.c.h. ČK Nadam se da ces naci spider povoljno... |
U austriji dobijes Spider Pro za 170€(za dve klavijature) + ca.25€ torba.
Ja trazim stalak Roland V stand (za dve klavijature) pa ako neko ima da je u dobrom stanju na prodaju, neka se javi. Pozdrav. |
Citat:
tacna cena 18900 rsd |
No a koja je cijena toga čuvenoga "Proela"?? A gdje se u austriji može kupiti? u kojem gradu u blizini hr?
|
U Artist Banjaluka Spider Pro košta oko 180 evra.Pozdrav!!!
|
stslsk
@dado
pozdrav. Gdje kupujes original torbu k&m za 25€ u Austriji...? Trazio sam i ne nadzoh. Ja sam kupio spyder pro za 175€, a ,,pecaljka,, od k&m kosta 17€ a drzac mikrofona 6€.( Pricam o okolini Linz-a i Wels-a) pozzzzz |
Jedina mana spyder pro stalka je ta sto j malo nizak za visoke ljude ali ne postoji bolji stalak!Promenio sam vise stalaka ali je spyder pro ubedljivo najstabilniji i najizdrzljiviji salak na trzistu!
|
Marko moram malo da repliciram cetvoronozni stalci nikad ne mogu biti stabilniji od tronoznih,Spider nikad nece biti stabilniji od Proela KK,za Spidera treba idealan ravan pod,ja sam promenio mnogo stalaka sad koristim Spidera,ali cekam priliku za Ultimate ali ne obican nego Apex+,po mom misljenju je to najbolji stalak i kosta oko 230-250 eura u fullu,a proizvodjac daje dozivotnu garanciju zato sto je klik klak fazon i nema sta da se polomi,pokvari itd.Mada je dizajn Spidera ubedljivo najlepsi.
|
Jeste i svaki mesec sam morao da idem nesto da varim na Proel KK i plus jednom mi je zamalo pala klavijatura i tad sam pukao i prodao ga ovde u oglasima i uzeo Spyder Pro!Tesko koji stalak osim rampe ce da drzi dve klaviajture pro klase i da se ne uvija i savija a Proel mi se uvijao k'o lud kad stavim dve klavijature a tu stabilnosti nema cim se uvija ;) Spyder stoji cvrsto i stabilno!!!
|
Jeli Spyder bes problema drži 3 klavijature? recimo da je ukupna težina 45kg?
Koja je razlika u cijeni proela i spydera? |
Zavisi koje su klaviajture jer Pa800 je tri puta laksi od Pa1xPro!Bez problema drzi Pa1xPro i Trion studio naprimer ;)
|
EVo specifikacija za SPIDER PRO stalak, drži na svakoj " ruci "maksimalno 35 kila, znači ukupno 105 kila
The »Spider Pro« is the further development of the »Spider« keyboard stand. The »Spider Pro« is equipped with a pair of extendable support arms, as well as an additional pair of extendable support arms with a 15° tilt angle. The »Spider Pro« can be fitted with additional support arms for a third keyboard. The »Spider Pro« also has a 3/8" or 5/8" threaded connection for attaching microphone booms. The tilt of the »Spider Pro« is greater than that of the »Spider« to allow easier playing when two keyboards are being used. On top of this, the »Spider Pro« also provides optimum leg movement thanks to the raised design of its feet, continuously variable height adjustment and a special mechanism for collapsing the stand as well as easy carrying of the stand in the bag, which is available as an optional extra. Maximum load capacity per tier: 35 kg, Wt: 9.7 kg; H: 1310 mm, Depth: 300/475 mm. |
1 Privitaka
Citat:
Jel o ovom modelu govoriš? Msm...ako je ovo u pitanju voleo bi da mi neko objasni šta na ovome izgleda stabilnije nego na Spider-u? kažeš da za Spajder treba idealno ravna podloga...meni se baš i ne čini da je tako? |
Ma imam samo losa iskustva sa Ultimateom!Kratki rogovi,ne vidi se donja klavijatura,bledi mu boja i posle kratkog vremena izgleda vrlo jeftino,ne mogu da iskrivim gornju klavijaturu...Ima jos toga...
|
Da Marko ali to nije Apex+ nego obican,jeftiniji model koji moze skoro u svakoj prodavnici da se nadje,apex+ u Srbiji do pre dve g je bilo svega par komada.
Ja sam Proela koristio punih 7 godina i nikad mi nijedan sraf nije otisao,a kada sam ga prodao bio je u full funkciji jedino je bio izuljan do bola,mator je vec bio,a bogami svirao sam dugo po 5-6 dana nedeljno do pre dve g. @Rolandinjos ja sam pricao o stabilnosti izmedju Proela i Spidera,inace Ultimate ista prica kao Spider ako nije dole ravno malo se klacka ali to mi ne smeta kao ni sad na Spideru. Da ne otvaram novu temu zaintrigirao me Rolandov V stand,iako je ruzan kad se spakuje moze pod misku ali ne znam kakva su iskustva sa njim. |
1 Privitaka
Znam bre koji je apex plus.I on je sa cetri noge kao i Spyder Pro s tim sto su kod njega noge opet lezece,popravili su nedstatke na koje su svi kukali u prethodnom modelu ali mi se opet ne svidja :( Evo postavicu sliku da vide i ostali kako izgleda!
Sto se tice Proel-a ok je stalak za Pa50-60-80,Pa800 i tako te lagane klaviajture,opet ponavljam uzmi i postavi dve klavijature malo vece tezine a i naveo sam moj primer kad postavis Korg Pa1xPro i Korg Triton Studio i videces koja je razlika izmedju Proela i Spydera ;) Ultimate Apex+ |
Ne znam kako je na spideru,ali na Proelu sam svirao jedno vreme jako je davno to bilo Xp10,M1 i Alesis Quadrasint Qs5 6.5 oktava,M1 i a pogotovo Alesis je tezak i nikad nisam imao problema,a sada sam u principu zadovoljan sa Spiderom a i sviram samo na pa800,ko to zna vise u principu sve se svodi da bude posla i para a posle za stalak cemo lako.Pozz
|
Ja koristim Quik lok X(iks) stalak za dvije klavijature,koji je izuzetno stabilan,a i nosivost mu je veća nego kod Spidera i Ultimate-a,ali planiram ovih dana kupiti Spider pro,onako,čisto iz pederluka.Što se praktičnosti i stabilnosti tiče,daleko je bolji Quik lok,samo što zahtjeva ravnu podlogu.Imao sam i Proel-a,ali nisam nešto bio oduševljen njime.Rezime:Dakle,za gotivnije svirke koristiću Spider pro,a za šator i exterier svirke ide Quik lok.Pozdrav!
Dodato: Ne znam,zašto administratori sajta ne rješe problem pojave smajlića,prilikom primjene znakova interpunkcije.Onda ispada,kao da se u postu nekome podsmijvam,što,zaista,ne želim.Pozdrav! |
Hahaha udaris dve tacke pa razmak :))
|
Pozdrav kollege evo ja zivim u nemackoj i tu kosta spider pro 180€ sa cetiri roga itorbom i pecaljka za mikrafon ja kupio pre dva meseca spider i nikako nisam bio zadovoljan mnogo se ljulja i po gotovo kad sviras u kafana i pocnu da igraju svaki sekund cekam samo da neko samo malu gura i ide ti oprema u k...c:S i puko mi film:mad: i otiso sam u radnju i kupio sebi ultimate sa 6 roga bez pecaljke za mikrafon za 120€;):) i mnogo sam zadovoljan a spider pro prodo sam jednom svabi za 170€ ali svako ima svoj ukus ali po mom misljenju je optika sve jedno uglavno da ti je oprema sigurnijaB-)
|
Eto,sve je to stvar ukusa!!!
|
Doduse sve je stvar ukusa i ko sta voli, medjutim imao sam brdo stalaka za klavijature nema gde nisam radio od satora na livadi do hayata. Ocu da kazem da jedan klavijaturista koji se bavi profi ovim poslom trebalo bi da ima vise stalaka pa sve u zavisnosti od tezge nosi stalak. Sto se tice Proel stalka (tronozac) 3 komada sam promenuo, odlican je stalak al dok je nov lepo je zamisljen al jeftino uradjen (bar neko moje misljenje i iskustvo) vremenom odlaze srafovi i plastike pa se sav iskrivi i pocinje da se klacka, medjutim on je pogodan da ga covek jednom namesti na neku odredjenu visinu i da se ne cackaju srafcici inace ....... desilo mi se ko za baksuz na jednoj svadbi da sam G800 tad podizao na pola sata kako sviram tako klizi dole (pa zamislite taj p...rno film 12 sati tako traje :lol:) al da ima visinu ima nema sta. Trenutno imam rampu za 3 klavijature, X stalak sa dodatkom za drugu klavijaturu i SPYDER PRO pa ih teglim po potrebi uglavnom sam na SPYDER-u i za sad sam zadovoljan. Uostalom sve je stvar ukusa i ko sta voli nabedjivanja i ubedjivanja kupi ovo, jer je bolje zbog ovog....mislim da je suvisno treba probati videti i povuci pravi potez. ;)
|
Postocsam promenio sve stalke o kojima smo pricali vec dve godine sam se zadrzao na Spyder Pro modelu i necu ga menjati sigurno dok ne izadje nesto provereno bolje a sto se tice visine o mu je jedini nedostatak!Ja imam dva metra i zamisli mene sa dve klavijature kako to izgleda ali dobro navikao sam ali i za to postoji resenje,obicni SPYDER bez Pro je visociji za nekih 14-15 cm jer mu nije noseci stub pod velikom kosinom kao na Pro modelu i kome se kratak Spyder Pro neka proba samo Spyder i to je to!
|
bas tako :) ima jedna fora kod spyder pro stalka ako se izbaci gornji nosac koji ima kosinu i stavi "ravan" dobices jos na visini ;) probaj ja sam koristio od drugara jedan taj "ravan" nosac on je skino (al nece da proda) :(( inace volim da vislje drzim klavijature nemogu da sviram na ja......jca :)
|
To je dobro ko svira manual bass,moze da bassira "situacijom" =))
|
Eto našao sam..U Zgu Spyder pro sa dva nosaća, pecaljka i držač za mikrfon 1450kn (200e)..Odlučio sam uzet spyder PRO, hvala Vam puno... Isplatilo se tražit, ovi tamo bi me očerupali za 260e bez pecaljke i držača... :)
Podzrav! |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org