![]() |
Potreban prevod!!!
Molio bi clanove koji dobro znaju engleski jezik da prevedu sledeci tekst...
Hvala unapred.... Citat:
|
USER SCALE;
1.You must insert option that user scale can be saved in the performance. 2.You must increase the number of user scales. 3.You must separate user scale to be independent of UP1, UP2 and UP3 |
mala ispravka
USER SCALE 1. Insert the option so that the user scale can be saved in the performance 2. Increase the number of user scales (ovu si dobro napisao) 3. Split the user scales, so they can be independent for UP1, UP2 and UP3 mozda sam i ja zabrljao malo, ispravljajte sta znate :D |
Ako bi mogli to napravit i za G70 ;)
|
Hvala puno....
Zaboravili ste ovo: Citat:
|
A isti đavo,
kad Američki engleski ima raznih izraza za jednu te istu stvar, a ovo je sve prevedeno uz malu pomoć Google Translatora. |
Molio bih vas da u sledecem operativnom sistemu za Roland E80 dodate sledece funkcije:
I suggest to you to include the following functions to your next operating system for Roland E 80 |
@vingula
Mislim da je isto i za G70 i E80.... Ja cu ovo da posaljem Rolandu,pa ako prihvate i urade bice dobro..... Hvala na pomoci.... |
Da li treba nesto promeniti...
I sta dodati na kraju email-a???? Citat:
|
thats great dear milanceshow! a very good idea!
i would tell them all products u used til now so they can see how big fan of the roland products u are! we on the yu-midi forum know about that but the guys at roland dont know that ... not yet .. but soon! special greetings to all! sorry about litle joke =)) izvinjavam se zbog malo sale, znam da je ovo ozbiljna tema! oprostite mi ... dal bi mogli ovo da posaljemo i svabama za roland europe? naravno na nemacki ... jos jednom .. sry! Dodato: evo da pisem i ja nesto pametno (nadam se ...) moguci tekst na kraju: Dear ROLANDTEAM, i would be very happy if u could make this options be available in the next version of operating system for E80 and G70. It would make my and the work of many other users easier for playing live or in a studio. I am very satisfied with the both Keyboards but this options would be very nice to have them. Thanks forward. Best Regards Milan Mirkovic i dole opet napises tvoju email- adresu ... |
Jel moze ovako?
Citat:
|
Ockay je i jedno i drugo....ali bi ja njih još priupitao zašto na G70 kad si složim ritam u Makeup Tools i kad ga memoriram u perfomansu,neće pamtit onako kako sam si ja preuredio taj ritam,nego ga mora msnimit kao USER da bi radilo onako kako bi ja htio.
|
mislim da ovako nije lose .. jedino sta bi ja dodao a mozda to i vec mnogo namazano ispadne:
pre "USER SCALE" bi ubacio ovo: (da ne citiram) In the musicstyle i use, i play very much and often different SCALES. I can tell u that i am not the only who use this SCALES, there are thousands and more of other users who would wellcome the following changes. So, please if its possible for u to make this options available in your next update for the operating system. Znaci, hteo sam da oni vide kako je ovo, ne samo tebi vazno i ozbiljno, nego jos hiljadu i vise drugim userima, da ne misle da je ovo neka sala il gluma. pozdrav grandia / predrag |
@Vingula...
Napravi jedan email,pa da svi onako pomognemo u sklapanju i prevodu istog....pa da posaljes.... |
Milance ajde kad im vec pises spomeni im i E-50,60...Pa ako odobre,bice super!Npr. da mozemo posebno da podesavamo skale za lw parts a posebno za up parts...Onda bi terce molge,i to jedini problem koji nas muci za sada.Pozdrav za sve Rolandovce!!!
|
Milanche,
Ajde i ja da malo pomognem. Samo sam malo sredio gramatiku. Dear ROLAND-TEAM, My name is Milan Mirkovic and I am a long time user of Roland products. I was wondering if you could make the following options available in the next version of operating system for E80 and G70. It would make my work and the work of many other users easier for playing live or in a studio. I am very satisfied with both keyboards but these options would be very helpful:
Kind Regards, Milan Mirkovic <<address>> <<email>> <<phone>> |
hvala puno u svakom slucaju!
|
momci, nemojte samo da zaboravite da navedete o kojim aranzerima je rec, inace ce oni rolandinci tamo odmah ono "shift+del" :lol:
trajat ce to malo dok oni reaguju na email ... pozdrav |
Milance,
Kad budes navodio aranzere dopisi i E-50,60... |
Ja bi predlozio da svako ko koristi navedene klavijature na jedan od ovih nacina uputi molbu,nesto mislim,ako je vece interesovanje da ce veca mogucnost biti da rolandov tim odgovori na molbu!
|
Rolandovci prikljucite se akciji!!!
|
interesantna varijanta boki ;) samo da se ne uplase i da misle da je to neka frka il spam-akcija .. =))
moglo bi i jedan od vas "rolandincevica " (ja sam bas lud a?) da pise poruku i da navede imena od ostalih forumasa i instrumente koje koristite. dali je pametno da se navede da ste svi clanovi ovog sajta .. to ne znam .. bitno je da oni vide kako je ovo ozbiljno i da to nije samo za jednog il dva .. nego (ma nije ni za 3!) za hiljadu i vise eto nisam roland-user ali volem da pomognem :D @drug milanceshow a naravno i ostalima: zelim vam uspesnu akciju! pozdrav |
Grandia u pravu si,zato je vazno da svako sroci ono sto ima da kaze na svoj nacin i "svojim" recima.
|
e pa momci ja sam vec napisao pismo ali ovima iz roland-nemacka ...
vidim ja da vi zabusavate ...:lol: navedeo s am znaci ove zadnje modele kao E80, G70, E60,50 i GW8 pozdrav |
Bravo kolega to se ceni!
|
eto ovo sam dobio od roland deutschland ... ako treba prevod kazite slobodno :">
Sehr geehrter Herr Stanculovic, vielen Dank für Ihre Email. Ihre Vorschläge leiten wir gern an unsere Entwickler weiter. Dort wird man sicherlich Möglichkeiten finden, die von Ihnen gewünschten Funktionen in kommende Produkte mit einfliessen zu lassen. Mit freundlichen Grüßen/ best regards ROLAND Elektronische Musikinstrumente Handelsgesellschaft mbH Thomas Jobmann Customer Support Manager nije bas nesto ali mozda jedan mali korak ... a mozda i posle toga bacio moj email u smece ...:lol: |
Jel si ti na nemackom jeziku poslao mail.....
Ja nisam dobio odgovor!!!!! Ako sam dobro razumeo......Ove funkcije ce verovatno biti dostupne u buducim proizvodima? |
ciao drug milanceshow ...
jeste, ja sam na nemackom poslao .. sigurno si primetio da gresim mnogo kad pisem ovde .. ebiga, doveli me roditelji ko dete za austriju i nakon 20 godina zaboravis i jezik koji si ucio u skoli. ne mogu da kazem da mi je srpsko-hrvatski maternji kad je to upravo vlaski ... ali ne dam se ja jos! :lol: posto se ja znaci na nemacki mogu bolje izraziti a i naravno sto je sajt nemacki, poslao sam poruku na shvabski ... jos ono namazano gospodski :lol: eto pokusat cu to sta sam dobio da prevodim ... postovani gsp. stanculovic .. (to sam ja!):D vase ideje cemo rado nasim tehnicarima poslati dalje. Oni ce sigurno naci neke mogucnosti te Funkcije koje ste vi zahtevali u sledecim proizvodima da integrisu. (al sam sad lupao ...) zao mi je drug milance, ovo jos nije 100 % sigurno da ce to u sledecim update da ubace .. a ja sam im sigurno pisao da to zelimo u sledecim OS-update, casna rec! a da, da ne zaboravim, tehnicari se nalaze u japanu ... |
Ako su rekli "sledecim proizvodima" to znaci da nema nista od novog OS-a!!!!!
Nego kupis sledeci proizvod!!!!!! |
Pa,sigurno je to,nisu oni blesavi.Nego ispljuni ponovo 3000 evra za novi E 90,pa ćeš dobiti što si tražio,ali ne sve odjedanput,treba nešto ostaviti i za model E 100,ili G 80,90 ili koji već?!Pozdrav i svako dobro!
|
Eto,
kolege, podržavao sam vašu akciju od sveg srca, iako sviram Korg, i na žalost,sječate se kako je prošla i akcija za Korgove nove mašine? Nikako! Tresla se brda, rodio se miš, a to je još jednom pokazalo da i Korg i Roland i Yamaha i Tehnics, da ne nabrajam sad sve, ne žele čut da ovdje na balkanu svira nekoliko desetaka tisuća ljudi, i da je potreba za našim, domaćim ritmovima i zvukovima,i našim softwre-om.i misle si ono, ko vas j...e balkanci! dok se uvelike radi za Njemačko tržište, tursko, Kinesko i šta ti ja znam koga sve ne. No, možda ipak u doglednoj budućnosti, nekom ipak tamo dođe iz g....e u glavu, pa i napravi neku seriju za Ex-Yu područje. Nek vam je sa srećom, kolege Rolandovci!! |
momci ja mislim da bi tu trebao da se javi neki nas balkanac, profesionalni muzicar nekog benda (nemam pojma ja ko sad sta svira) i da licno pridje u kontankt sa nekog od rolanda, korga, yamahe itd. koji ima moc u te firme da promeni nesto.
mislim, da se ne jluti drug milance, za mene je on isto profesionalac :D ali mozda bi malo bolje izgledalo da neki klavijaturista nekog poznatog benda kontaktira te menagere ... / i tako sam ja sad povuko zibu glavu iz druge opomene ...:lol: sta svira lukas momentalno? ... verovatno boli njega coska sto mi ovde zelimo imati vise i mocnije user scale ... |
Nece ni to vredeti.
Nash profesionalac za njih niko i nishta. Premalo smo trzishte. Uz to, mi trazimo nemoguce. Zelimo sve, a ako mozz da je za dzabe. ;) Roland i Yamaha na ovo SIGURNO nece odgovoriti, ako vec Korg nije, koji je najjevtiniji i ugadja kupcima za mnogo manje pare. Pogotovo Roland koji se drzi one ako ne znash shta je dobro, kupi shto je skupo. Neshto, u svakom sluchaju, nisam optimistichan shto se ovih vashih akcija tiche. Ja sam za varijantu da napravimo sami ono shto nam fali, ako mozemo nekako, i to je to... :) |
Nisam ni pogledao email sanduce......
Dobio sam i ja mail od Rolanda..... ----------------------------------------------------------------------------- Dear Mr. Mirkovic, thank you very much for your email. We will transfer your idea to our engineers. Perhaps this idea will be realized in one of our next products. BTW With Fantom S , Fantom X and Fantom G the scale tune can saved in a performance. Mit freundlichen Grüßen/ best regards ROLAND Elektronische Musikinstrumente Handelsgesellschaft mbH Thomas Jobmann Customer Support Manager |
Da mu napisem da znam da fantom moze da sacuva user skalu u preformansu.....?Bas mu hvala,prosvetlio me......=))
Ja ga pitam jedno,a on mi odgovara drugo........*ebes to ovakav Customer Support...... Ajd sad opet da ga pitam nesto........ajd sad ovo da prevedemo...... ------------------------------------------------------------------ Dragi Thomas Jobmann. Customer Support Manager Hvala vam na brzom odgovoru na moj email. Imao sam par molbi za novi OS u proslom emailu. USER SCALE 1. Insert the option so that the user scale can be saved in the performance. 2. Increase the number of user scales. 3. Split the user scales, so they can be independent for UP1, UP2 and UP3. Vas odgovor je bio: We will transfer your idea to our engineers. Perhaps this idea will be realized in one of our next products. BTW With Fantom S , Fantom X and Fantom G the scale tune can saved in a performance. Ja sam ponosan vlasnik FantomaG6,ali mene zanima da li ce E80 dobiti upgrade OS-a i da li se uopste radi na tome? Sa postovanjem Mirkovic Milan. |
ciao milanceshow i vaxter ...
@vaxter .. premalo trziste? mozda si u pravu al ja mislim da ako se racuna ceo balkan i jos kolege iz turske ... ako je to malo za ove proizvodjace instrumenata ... :( onda nema tu nista ... @mlianceshow ... nista, samo ono re:re na njegov email ... i jos dodajes ovo: Dear Mr. Jobmann, in my further email, i asked u about the increase of user scales and saving them together with the performanes. A another wish was to split the user scales so they can independently being used for UP1, UP2 and/or UP3. Your answer was very fast, i want to thank u very much, but it was not the adequate answer. I know that all this workstations u named have the option to save their user scales in the performance. I am very proud to be a fantom G6 user but i am very interesting in when and if the other Roland Keyboards like E80, G70, ..... will become this functions in their next OS-update and are your engineers allready working on this? Best Regards ........ Pre nego sto pocnes da pises nek neko od kolega ovde to proveri da se ne nadje neka greska .. (moguce je ..):) |
Dear Thomas Jobmann
Customer Support Manager I would like to thank you for your quick response to my e-mail. I've had a few requests for the new operating system in my previous e-mail USER SCALE 1. Insert the option so that the user scale can be saved in the performance. 2. Increase the number of user scales. 3. Split the user scales, so they can be independent for UP1, UP2 and UP3. Your response was: We will transfer your idea to our engineers. Perhaps this idea will be realized in one of our next products. BTW With Fantom S , Fantom X and Fantom G the scale tune can saved in a performance. I'm a proud owner of a Fantom G6, but I would like to know if the E 80 will get an operating system upgrade, is something like that considered to be done in the future? Best regards Mirkovic Milan |
malo offtopic
bravo delboy .. vidi se buraz, ti izaso frisko iz skole :lol: pozdrav! |
haha hvala prijatelju, i ti imas skillsa :D ja sam jos frisko u skoli, jos godina pa hit the college ;)
|
Milane, brate,
lijepo sam ti napisao šta da im napišeš na kraju:::: ako se ne prestanete zahebavat, i ne uslišite želje za dodacima u novom OS, prodat ću Roland i kupit Korg=))=)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org