![]() |
TR61 - Za koliko prodati?
Potreban mi je savet,ali za prodaju :)
Imam korga TR61,starog 5 meseci pod garancijom...Ko nov je,malo koriscen...Za koliko bi mogao da ga prodam(nov je i dalje 950)? |
750 eura
|
Neznam prijatelju odakle si ali je kod nas U BiH nov 800 e, pa sad ti ocijeni sam!
|
u srbiji je nov 950 eura kako je i rekao i realna cena mu je 750eura ako nema torbu,ram,karticu...
|
u sloveniji nece niko ni za 600 eura i ne ispodbijam ti cenu samo komentiram padanje vrednosti klaviatura srecno s prodajom
|
tr 76 dirki nov za 800 eura tr 61 nov 650 eura
to su cijene od prije 15 dana ja sam uzeo tr76 za 800 eura + memoriju 2 puta po 32mb |
u srbiji je skroz druga prica i TR drzi cenu
|
Zavisi gde kupujes, cena jeste ta po zvanicnim radnjama (zastupnicima KORG-a, pre svega SKYMUSIC) ali se i u Srbiji kupuje nov za oko 800e (kod drugih nabavljaca - nezvanicnih). Ja sam konkretno prosle godine imao ponudu za novog TR za 750e (i to ne jedan komad vec vise). Naravno, ne pokusavam da ti "ubijem" cenu, ja sam prvi za kupovinu u radnji i sa garancijom, ali cisto informativno.
|
Kod nas u BiH je 750 E, ja sam baš gledao prije par dana, tačnije u Artistu u Banjaluci. E sad drugar, ne znam odakle si ti, ali jedno je sigurno da ti ga niko iz BiH neće uzeti za te pare, a znaš kako, čim nešto kupiš i upotrjebiš BAR jednom, odmah mu je cijena pala minimum za 50 eura. Glupo, ali tako je, jbg ...
|
Ja sam iz Beograda ;)
|
Ako je u odlicnom stanju i sa torbom, ramom i karticom onda mozes slobodno da trazis 750eur. Govorim za prodaju u Srbiji!
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"> |
jedno je koliko ces da trazish, a drugo je koliko ti je hitno da ga prodash, ili koliko ti trebaju novci, od toga zavisi cena.
|
Mislim da preko 600e neces moci da uzmes,mozes da trazis vise ali tesko da ce neko da da.Trziste muzickih instrumenata u Srbiji je postalo veoooooma cudno,valjda je narod to tako naravio,pa se npr Roland e96,i korg is40/50 cene i do 500e,a i veliku problem prave i sami proizvodjaci koji izbace istu klavijaturu samo malo "overklokovanu" i pod drugom oznakom i onda mnogi "muzicari" navale da prodaju svoje sprave da bi imali naj noviju spravu i samim tim daju jeftinije svoj instument i tako i ubije cenu toj klavijaturi i za ostale prodavce.
|
u dobrom stanju za 600e nema sanse,550-600e ti je LE
|
ja znam bar 3 coveka koji su kupili LE za okruglo 500 evra u poslednjih mesec, dva.
|
Cvele mislim da i ti malo gresis. Necu raspravu ali hocu da kazem ako mislis da je realna cena za tr 600 eur onda po toj logici ni e96, is40,50 ne moze da bude 500eur. a ako je tako i Le treba da bude 450eur. Ja mislim da dobar tr ne sme biti ispod 700-750 eur. Bez obzira sto ga ja imam, mislim da je tako realno.
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"> |
realno je, mislim da si ti subjektivan jer imash istu tu klavijaturu, a to sto ima gomila e96 i slicnih muzejskih klavijatura po tim cenama po oglasima ne znaci da ih neko i kupuje tako da to nije nikakvo merilo... realna je situacija je da je trziste prenatrpano korgovim modelima LE i TR i ako neko hoce da proda normalno da mora da spusti cenu, a to koliko vredi je nesto sasvim drugo. i ako si iz Srbije gde vi to gledate cene kad se korgova is seija krece od 200 do plafon 350 evra zavisi koliko je ocuvana, e96 oko 300 moze da se nadje i manje.
|
cim ih ima puno znaci da su dobri i zato drze cenu,ovi modeli sto ih ima manje to su uglavnom modeli od kojih ljudi beze i covek kad kupi takvu klavijaturu i hoce da je proda ubrzo gubi dosta jer on mora da spusti cenu jer nece niko da kupi (npr Roland E50 koji ja imam platio sam ga 1050 eura i posle godinu dana ne mogu da prodam da ga prodajem za 600e jer za sad nije prilagodjen za nase potrebe i jos nije afirmisana klavijatura),ja sam pre koji mesec trazio TR-a dugo i ispod 700eura nisam mogao da nadjem i na kraju sam kupio za 700e s ramom,svi znaju sta je TR za nase prostore
|
Hvala svima na odgovorima :)
Ja mislim da ne treba da ga prodajem ispod 700...Pre sam imao Korg PA50(nov sam platio 950),imao sam ga godinu dana(a cak je bio i udaren malo),pa sam uspeo da ga prodam za 550...Mislim da klavijatura u ovakvom stanju(u kakvom je moj TR)ne moze da se proda za male pare ;) |
Momci,
ajde malo smirirte strasti, ovako se može do unedogled:mad: @Atanackovic, moj savjet, ako su ti novci hitno potrebni, onda tu nema puno razmišljanja, moraš jednostavno ići ispod cijene koja je na tržištu ( 600 - 650 Eura, barem kod nas u Hrvatskoj ) Ili ako ti ne trebaju hitno novci, stavi u oglas, sa nekom prihvatljivom cijenom recimo 650 Eura i čekaj mjesec dana, ako ne ide polako spuštaj cijenu. |
Ma nije mi hitno...planiram da uzmem M50-73...Treba prvo da skupim pare koje treba da doplatim :)
|
Ako budeš čekao,dobićeš još manje za nju.Kod nas,u RS je 750 evra nova,a Lee se može nabaviti i za 400-450 evra polovan(u odličnom stanju,sa 64 MB RAM-a,kao kod TR-a)Imao sam i Lee i TR-a,oba su imala 64 MB RAM-a,tako da nisam osjetio nikakvu razliku,osim u boji karoserije,naravno.Pozdrav!
|
za visi to situacije
ako je veliki datum ... pare pare sokeren e pare hehehehe
|
Ako je kod ovlascenog prodavca cena 950e ja ga ne bih dao ispod 750 stim da je u odlicnom stanju.Govorim za Srbiju.
|
ma ljudi pitanje je koliko taj sto kupuje od njega hoce da da najvishe :-)))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org