Yamaha MODX deljenje kanala
Pozdrav svima, potrebna mi je pomoc u vezi gore navedene klavijature... Uz nju sam dobio set koji super radi medjutim problem je u tome sto sve izlazi na jedan kanal. Nadam se da neko ima volje da mi objasni kako da podelim na 2 kanala(l mono, r)
Hvala unapred :) |
To se desava samo na materijal koji si ucitao?
Izaberi neku boju (ili kako Yamaha zove performance) i pritisni Edit dugme. Zatim na Tab "Common" (Part Settings - General sa leve strane) proveri kako stoji podesen Pan. https://www.digitalplayground.be/wp-...x/Modx_009.png Proveri i Part Output (dropdown sa desne strane) mada mislim da tamo nije moglo da podelish vec uvjek ide Main L+R. Ukoliko je to to, onda moraces za svaki Performance da editiras Pan. Takodje za da editiras set mora da je importovan u User prostor, a ne u Library. |
Podesi Note Limit
L: c-2 do C3 R: C#3 do G8 |
Hvala vam na odgovorima,problem je sto ne mogu uopste da panujem boju desno-ne cuje se kada je panujem. Vidi se po elementima da farba radi ali nema zvuka,znate li sta bi mogao da bude problem
|
Problem je što je part output postavljen samo na L. Uradi ovo što je kolega Ace napisao u drugom djelu odgovora.
|
Probali smo, ali ne funkcionise... Hvala na ulozenom trudu :)
|
Izgleda kao da si ti vec odustao? :D
Aj izaberi Performance. Zatim ne izabiraj niti jedan Part (kanal) od njega vec neka ti bude selektiran naslov od samog Performanca gore. Onda pritisni Edit dugme. Ovako ulazis u Edit za celokupnog Performansa, a ne pojedini Part. Onda tu imas jos jedan "Pan". Proveri dali je on podesen na Centar. Ovako izgleda taj ekran https://sandsoftwaresound.net/wp-con...EditCommon.png |
Nema odustajanja :) probao sam opet ali rezultat je nazalost isti :(
|
Jel ti se to dešava i u tvorničkim bojama ili samo na useru?
|
Desava se i u useru i na fabrickim bojama.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org