Luis - Kletva (Mecava)
Zvone zvona svadbena i cigani sviraju
trista njenih svatova od mene je skrivaju obeli, mecavo, zavej gore svadbene sa najvecom gresnicom nevestu nek zamene Ref. 2x Pusti najvecu mecavu, Gospode jabuku s krova nikad da ne pogode burme vencane kum nek pijan izgubi nek je nikad niko ne ljubi Zvone zvona svadbena i cigani sviraju kad joj bude najlepse nek pomisli na mene obeli, mecavo, srca nek se skamene nek joj buket svadbeni u rukama uvene |
Am--------------Em/G-Em---------Am
Zvone zvona svadbena i cigani sviraju ---------------Em/G-Em------------Am trista njenih svatova od mene je skrivaju -Dm--F---G--C-Dm-------F-----G- obeli, mecavo, zavej gore svadbene Am-------------Em/G-Em-------------Am-- sa najvecom gresnicom nevestu nek zamene Ref. 2x Am-------------------Dm---Am Pusti najvecu mecavu, Gospode ------------------------Dm--Am-- jabuku s krova nikad da ne pogode -------Dm---E---------Am------C- burme vencane kum nek pijan izgubi ------F-----B--------Am nek je nikad niko ne ljubi Zvone zvona svadbena i cigani sviraju kad joj bude najlepse nek pomisli na mene obeli, mecavo, srca nek se skamene nek joj buket svadbeni u rukama uvene |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org