ULTIMATE apex AX-48B Vs deltex DX-48B
Koja je razlika izmedju ova dva stalka,osim sto je razlika u ceni,a zna da bude u rasponu od 50-100eura,mada su na oko 80% indenticni?
|
Ja sam se skoro dvoumio izmedju spidera i ax48b, i odlucio sam se za apex.
i nisam pogresio,stabilan je,nemam nijednu zamerku,odlican je.medjutim,narucio sam u skymusic-u, stigao je bez torbe i sa 2 para drzaca koji su kraci,33cm.tako da sam narucio duze sipke iz austrije, i to je to. ali ako sviras solo klavijaturu,bez problema ce te sluziti i ovi kraci. sve u svemu odlican stalak ps gledao sam i deletex,ali sam se odlucio za 48b |
I ja sam išao u Sky zbog iste dileme, na slikama izgledaju dosta slično ali uživo ima razlike. Deltex ima tanji stub i rekoše mi da ne postoje produženi nosači za njega. Na kraju sam ipak uzeo AX-48 Pro, ista je cena kao i 48B ali mi se svidela šema kako se pakuje, noge se uvlače u stub i ima ručku na njemu za nošenje.
|
Lijepo izgleda Apex samo mi nije jasno dali su mu sipke za drzanje klavijatura fiksne po duzini ili se mogu izvlaciti na zeljenu duzinu kao na Spider-u ???
|
Ne mogu da se izvlače, postoje dve varijante, od 33 i 45 cm.
|
To sto daju krace uz njega je cista pljacka tj. marketing navlaka. Ja kupio pre sest meseci apex 48 pro a u njemu osnovni drzaci od 33 cm, a lepo pise na sajtu da idu u paketu dva od 33 i dva od 45, a ne 4 od 33cm. Tako da kada dokupis i ta dva duza izadje te kao spider,...
Ex sad prakticniji je od spidera, meni i lepsi, manje zauzima mesta u automobilu, ali je i niži, ja sviram samo na pa 80 i za to je ok... ali ako imas dve klavijature idi na spidera osim ako si visok do 170cm. Ovo je najbolje za nize momke ili za one sto kao ja sviraju jednu klavijaturu, a na drzacu dole stave mikser ili pak torbu za baksis! |
@pedjajazz
kolika mu je visina u odnosu na spider PRO(1310mm)? |
Uporedio sam uzivo oba, jer dzabe je sta pise, kod spidera moze vislje i pod nagibom da se stavi gore manja klavijatura, razlika 20 cm,.... ako stojis dok sviras znaci,... ako sedis ne..... Evo moje slike da vidis kakhttp://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5065314_n.jpgo izgleda prakticno
|
znaci definitivno nije za dve klavijature?
Prakticno kad stojis ako je neko visok oko 180cm on ne moze da namesti drugu klavijaturu kako bi njemu odgovaralo jer je stalak "kratak"! |
spajder zakon
spajder je spajder....ja ga imam i mislim da boljeg od njega nema...pozzz...;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org