![]() |
,,Nestali clanovi foruma,,
Pozdrav ljudi....
Primetio sam da u zadnje vreme fali dosta clanova koji su prije bili aktivni na ovom sajtu ...vise se jednostavno ne pojavljuju... ili u jako velikim vremenskim razmacima. Da li neko zna o cemu se radi....? Svako sam odlucuje o tome kada i koliko cesto posecuje ovu stranicu je jasno .... Da li neko ima objasnjenje za ovo.....:( |
a brate ljeto doslo, ljudi imaju drugih zanimacija... :D
|
Razlog je leto,ljudi na odmorima i u poslednje vreme ima malo downloada pa je i to razlog zbog cega se smanjio broj ljudi.Ja sam ovde,malte ne svakodnevno.
|
Vreme...
Niko nema vremena... Ja prvi... |
A naravno dijele se i banane! :D
|
Zelish?
|
ja sam tu. pozdrav svima
|
Citat:
Verujem da ovo otvaranje teme nije bilo zlonamerno,ali su se dešavale "slične" teme sa "sličnim" pitanjima gde su stvari izmicale kontroli i odlazile u neželjenom pravcu,evo kao komentar Kolege @ERKOO koji može da odvede u raspravu itd... ...hvala... |
Cuj zelim li bananu...pa kazem samo jedan razlog sto nema nekih clanova! A mislim da se banan dobije kad se krse pravila a ne po zelji!
|
80% su razni DEMO-SNIMCI...
Kao da ljudi gube sposobnost,mastu,kreativnost za sviranjem ako ga neko ne pohvali. Pa se ljudima (kao i meni) smucilo od raznih player-a sa Demo-snimcima.Moje razmisljanje. "Cast izuzecima oni ce se vec prepoznati"! |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org