![]() |
Pomagajte ljudi. Ubacim set u PA800 i nikako neradi kako treba.
Ovo ovako. Moj kolega je uzeo PA800 i sad kad ubacimo kompletan set nikako neradi kako treba. STa moze da bude? Nema ga ni bubanj niti bas. Samo se cuje neka gitara kako kuca nesto kao ritam neki ali nikako ni malo nije kao sto bi trebalo da se cuje. Dali mi to pogresno radimo ili???
Klavijatura je kupljena polovna od Arapa jednog koji je svirao arapske stvari pa sad dali je on tu nesto zakljucao pa da se bubanj i bas nikako ne cuju ili sta je to???? Pomagajte ljudi kako da resim ovaj problem? |
Jesi gledao u globalu da nisu razdvojeni bubanj i bas?
|
Nisam gledao u globalu.
Pogledacu da vidim jer strvarno mi kopa zivce. |
....
pa jel taj set iz drugog pa 800 ili? jel radi taj set u drugoj klavijturi? Mozda samo nisu boje na svom mestu.
|
vidis ja sam ucitao sve osim GLOBAL i SONGBOK jel su mi rekli da nevaljda da se ucitava tuci GLOBAL. MOzda je tu greska sto nisam i GLOBAL ubacio kompletno???????
Dodato: Sta kazete vi na to? Jeö moram i GLOBAL da ucitam? Dodato: Sta kazete vi na to? Jel moram i GLOBAL da ucitam? |
....
nebi trebalo da te global zeza i pokusaj sve pre nego ucitas global. Probaj ponovo sve ali iz delova. Sound, Style, pcm i td. Ali ako je samo set iz drugog korga pa 800.
|
Ucitaj ceo set i plus global ali samo ako je set od pa800.Da li radi taj set kako treba na drugoj klavijaturi?Pogledaj u Global pa Audio gde ti je sta preusmereno,stavi sve da ti izlazi na left/right.
|
evo ga sad se nesto malo bolje cuje kad sam sve stavio na Left/Right ali bas ga i dalje nema. Dal da mu sad ucitam kompletan GLOBAL sa tog seta isto????
|
Da li ti se to desava samo na tom setu,jesi probao neki drugi set?
|
Neznam da li se to desava na tom setu ili i na fabrickim ritmovima, mozda je vuko bas i ostale elemente sa nekog svog sempla!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org