![]() |
|
Pa2x, crkavanje led dioda?
Zna li neko o cemu se radi? Na u postu navedenoj klavijaturi su mi za nedelju dana prestale da rade 3 led diode i to na tasterima style play, memory i chord lower. Probao sam da resim problem zamenom OS-a (2.01) i nista se nije popravilo. Da napomenem da klavijatura i dalje radi bez problema. Ovo je uzas, das tolike pare za instrument ocekujuci profi masinu u vidite sta se desava! Ako je neko imao slicnih problema, molim za pomoc. Unapred hvala.
|
treba ih zamijeniti. crkle. to se desilo u mog klavijaturiste prije pola godine.
|
Kao sto je receno moras da ih zamenis!
Ne brini nisi jedini,to je jedna od korgovih boljki nazalost! |
Problem, konkretno kod modela Pa2xPro, dosta je pisano o tome i po stranim forumima...
|
pozz.kod mog kolege se isto desilo izgorilio mu nekih 3 lampice,ja neznam sta je to ljudi sa tim novim korgovima mislim na pa800 i pa2x pro,toliko skupo,a nekvalitetno,nekad su puno kvalitetnije radili korgove,a sad kao da ih sklapaju na drvetu.a dali je bilo problema sa pa1x pro.ili je on malo bolje napravljen sta mislite.
|
Ne vredi da se nerviras,......U Oktobru bice 2 godine kako imam Pa2x,tako da mi trenutno ne radi jedno POLA led dioda!!!Prva mi je crkla posle mesec dana koriscenja pa druga,treca,peta....jbg...Velika mana i veliki propust!!! Za te pare bi trebalo makar to da radi bez ikakvih problema....Pa1x pro sam svirao 3 godine nikad mi nije crkla LED dioda niti sam cuo da je nekome crkla na Pa1x....
|
led diode
Korg je u zadnjih par godina jako poceo da fusherishe sto se kvaliteta izrade klavijatura tice. Za kratko vreme ce da im se to vrati kao bumerang.
|
Da je Japanac pravi,sklapa i pakuje,sve u kompletu onda ne bi imalo problema ali posto se sklapa u Italiji onda se desavaju problemi.Desavaju se kvarovi i na pa80.Meni je na pa80,ranije kad sam ga imao nestao kursor na ekranu i morao je da se menjam ceo displey,srecom je bila u garanciji.Slabo su odradili i tastere na tritonu LE,TR ali je sklapana u Japanu pa nisam imao problema sa njom,sem plastike koja puca.
|
Ljudi hvala na odgovorima, nosim je majstoru pa ce mo videti sta ce biti...
|
Kad je popravis javi koliko ti je izasla popravka.Pozzz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:37 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org