![]() |
Kako se pravi style od midi file-a na PA2x Pro??
Kako se napravi style (ritam) od midi fajla na Pa2x Pro? Ako neko zna, molim vas podjeli te... Hvala Puno, Pozzz
|
Na Pa2x nikako,mozes pomocu Style Works konvertera!
|
Hm....i mene bi to zanimalo kad bi netko imao volje da objasni.Ako ne moze u pa2x,imam style works xt universal.
|
Kako je moguce da u tako skup arazer ne ubace nesto sto roland ima i kod najslabijih modela E,Va.... Stvarno steta.:(
|
kako je moguce da tvoj ROLAND od 2700e ima samo harmonikice iz "ALO ALO" i da tvoj burazer sedne na dupe kad cuje harmoniku iz 2000e jeftinijeg KORGOVOG aranzera =))
donecu mu uskoro opet, da se jos malo lozi..HAHAHAaa i da mi zavidis na mojim bojicama ...nja nja..:p NAPOMENA: tema je Style iz Midi fajla na Korgu PA2x pro |
Zdravo,
neki su poceli opet skretati s teme al aj... @igor, daree: Kao sto je Marco rekao ne moze na klavijaturi direktno ali jos bolje ti je ako to mozes na racunaru srediti, vec je postavljeno to na stranici -> http://www.yu-midi.com/forum/index.p...nt&contentid=9 |
prihvatam!
mada ne bih navodio milion tema u kojima je jedan post "zalutao". jbg omakne se svakom, bolje da sam mu poslao na PP, al veca je fora ovako javno a sad on ne moze da mi odgovori jer ce dobiti opomenu ..=)) nista..sta cu vracam se na temu.. |
Zar nije to reseno sa novim os kod Pa2x ili sam pogresno obavesten?:confused:
BoleroBend stvarno neznam kakve veze imaju harmonike sa ovim,a ukus mog brata necu da komentarisem to je posebna sorta.;) Dobices uskoro snimke,ima da prodas i devojku samo da kupis .......Evo necu vise moramo da se vratimo na temu da ti objasnim neke stvari.;) Steta je da aranzer kao PA2x nema opciju da se uradi ritam od midi fajla jer kad recimo sredis fajl na aranzeru i posle uradis od njega ritam zvuci mnogo bolje nego kada se uradi na Style Worksu bar po meni neznam za ostale,a Style works sam diplomirao kao i Cubase i uvek sam za to da ga pre uradim na aranzeru nego na PC. |
Hvala ali gdje mogu skinuti taj program?
Pozz |
To je malo komplikovano ne smemo da ti kazemo.;)
Javi se na pp. |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org