![]() |
Izlazi na Pa800
Zdravo,
1: Kad spojim na izlazu L/R a drugi kraj u zvucnu ili miksetu radi, ali mi izlaz 1/2 ne radi. Gdje bi mogao da podesim da mi rade oba izlaza znaci L/R i 1/2 istovremeno? PS: Izvinjavam se ako je pitanje vec jednom postavljeno ili ako djeluje bezveze :) 2: Jos jedno dodatno pitanje... Ako ukljucim zvucnike na klavijaturi a istovremeno i izlaze na ozvucenju, da li mogu kako podesiti da se mic cuje samo na izlazima klavijature a na zvucnicima njegovim ne cuje? Znaci style, sound da idu i na izlaz i zvucnik klavijature a mic koji je ubacen u klavijaturu da se samo cuje na izlazima a ne i na zvucniku klavijature? Unaprijed zahvalan. |
Koliko sam upucen za ovo prvo, OUT1 i OUT2 su dodatni izlazi i na njima se mogu cuti samo elementi koje podesis (ukljucujuci i ceo ritam), ali onda ti ritam nece izlaziti na L i R izlaze...
A mikrofon mozes da odvojs...Global -> Audio Settings -> Dole izaberes stranicu za VOICE PROCESSOR i umesto Left+Right stavis Out1+Out2, i kopcas poseban kabl iz OUT1 u miksetu...Nema ga na zvucnicima, ali ima na izlazu...;) Pozz |
1. Ne moze...
2. Odgovorio Nikola...:) :D Global, menu, audio setup, pa na prvom tabu mozes da odredis na koji ce izlaz da ti izlazi odredjena traka, ali samo R+L, Out 1+2, Out1 i Out2. A istovremeno R+L+Out1+Out2, ne moze...:) |
Znaci nista od L/R izlaz na pojacalo a 1/2 u zvucnu karticu... morat cu ici na to da L/R na pojacalo/miksetu a iz mikesete dalje voditi na zvucnu.
Ok, hvala vam to je to. Pozdrav. |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org