![]() |
Izbledeo mi ekran na pa50
Ljudi pa sta je ovo... Sve je bilo normalno do malo pre.... Svirao sam i samo odjednom je izbledeo ekran...Jedva da se sta vidi...I jos se pojavilo neko krcanje u zvucnicima na trenutke! Da pojasnim: Kad ekran izgubi malo vise kontrast(ne vide se slova) tad dodje do nekog krcanja.... Sta moze da bude?! Klasican Pa50, bez HDD-a O.S 1.02
|
Stavi novi OS, i trebalo bi da bude sve u redu.
|
Jel da stavim opet 1.02?
|
www.korgpa.com
Imaš verziju 1.04. iako čisto sumnjam da je do OS-a, jel čim kažeš da se automatski javlja i neko krckanje u zvučnicima kad ti počne svjetlit display...... Možda negdje samo gubi kontakt, al to bi trebalo rastavit klavijaturu i dat nekome da to malo ispita, nije sigurno ništa strašno |
tesko da je do OS jer krcanje nije softverski problem. mada probaj sta te kosta. ubaci 1.04v.
|
Promeni strujni kabal ili mesto gde ukljucujes klavijaturu pre nego napravis veci trosak...:)
|
E lljudi necete verovati.... Ubacim flopy da sacuvam postavku i sve mi se vrati na normalu....Ekran radi odlicno i nema krcanja! Sacekacu dan, dva da vidim hoce li opet zezati....Ako ne, nista ne diram! ALI.... sad me interesuje sto je to bilo tako?! Ima li ko kakav predlog sta je moglo da bude?!
|
Gubi masu negde..:D znaci verovatno je do toga napajanje zeza...
|
@Siemenssrbija87
Druze, vidim da smo iz istog grada....Jel bi znao ti mozda da utvrdis dali je do toga?! Da se nadjemo negde pa da pogledas?! |
Moze nije problem javi se na PP da ti dam broj..
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org