![]() |
Podjela klavijature pa500
Ljudi na nekim snimcima sa PA500 svirkama vidjeo sam da covjek podjeli desnu ruku na dva dijela,tj recimo 4 oktava npr violina,a 5.oktava npr. harmonika,da li je to moguce,i kako.Hvala unapred.
I izvinjavam se moderatorima zbog smjestanja teme ovdje,jer ne znam gdje bih drugo s njom.:) |
Boje su splitovane,podjeljene na oktave,e sad kako se to radi na PA500 ja nisam siguran,mozda ce se neko javiti da ti pomogne
|
Moguce je podeliti i u Soundu i u Performansu.
U Soundu stavis 2 oscilatora, na 1 stavis instrument koji hoces, na 2 neki drugi, i onda na poslednjoj strani imas nesto vezano kao za KEY RANGE, nisam siguran kako tacno pise. Namestis od kog do kog tona da svira prvi oscilator, namestis drugi, i snimis. :) Pozdrav |
Nisam poznavalac pa-500 ali to mogu sve klavijature bar pet godina unazad.
|
Citat:
Kada ne znaš gde da postaviš temu imaš podforum "ČEKAONICA" i postaviš je tu a moderatori je kasnije premeste gde treba...i tad ne dobiješ karton,a ovako si ga dobio jedan kroz jedan...;) |
da li to funkcionise na seriji pa-50-60-80?
|
E bolero kaze covek 5-6 godina unazad ne 10.=))
Na va seriji je moglo,a i pa 50 je izasao negde tu u to vreme mozda moze. |
naravno da su to mogle i sprave koje su starije i vise od 10 godina .. al fora je u tome sto su to sintescheizeri a ne aranzeri #o
|
Koliko ja znam to moze i pa 80. Moze i psr 9000.
|
U pravu je Marco.
Sto se tice KORG-ova, mislim da je prvi aranzer sa tom podelom bio i30. Kasnije, pa sve do danas svaki KORG ima to. Pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org