YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Sta vas je najgore zadesilo u jednoj veceri ???? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10494)

Belja_SO 16.08.2009 17:54

Sta vas je najgore zadesilo u jednoj veceri ????

meni sinoc,prvo se sjebala dirka na pa 800,onda mi u pola svirke jave da mi je deda u bolnici,i na karaju svega toga ja padnem u nesvest .... jako zanimljivo

milan_lekic 16.08.2009 18:08

meni je prije svirke odkazo ekran na tritonu tako da ga nisam mogo naloadati i otisla slusalica u mobilnog sve u jednoj noci ali tebi...dobro je da si ziv!

Dejan 16.08.2009 19:16

Na fajrontu odem u wc i neki idiot mi slomi G1000 stolicom zato sto je gazda rekao da je fajront.

AndrijaGM 16.08.2009 20:49

Krenemo dva drugara i ja da se provozamo malo biciklama jedno 10-15 km, medjutim uhvati nas mrak i mi kazemo nema veze polako cemo a put je kroz sumu nizbrdo ( jedno 5km, uzak, pun krivina i kamenjar, a sve nizbrdo) tu mene prestigne drug i ovaj za njim to me povuce i mi krenemo maksimalno koliko mogu bicikle da idu a mrak 100% ne vidi se nista suma svuda oko nas u istom trenutku na razdaljini oko 20-30m padnemo obojica tj. ispravimo dve krivine, on je imao tri kopce na glavi povredu noge i malo odrljao ruku a ja netaknut polomio desno rame na dva mesta, ne bi bilo to toliko strasno ali mi da zovnemo taksi ili hitnu ne znamo kako da objasnimo gde smo ni priblizno... Sreca po mene da je on pao jer je isao ispred mene tih 20ak, 30ak metara jer da on nije pao oni bi otisli jos sigurno 3 km ne bi se ni okrenuli a onda bi me cekali negde pa dok bi se vratili ja bi bio u kanalu sve vreme =))... Srecom zovnemo jednog drugara koji zna taj put on dodje po nas i pravo na hirurgiju sto je najgore nas dvojica se i nismo uplasili kad smo pali, ali ovaj treci bio u sredini :-O ma ni A ni B. . . Sutra ja odem da vidim gde sam pao kad od moje glave jedno 50 cm nema sta nije imao: neka drva, razbijena tegla, ali na kraju sve dobro ispade. . . Eto to je jedno ne tako lepo vece...

muamerboss 16.08.2009 21:09

nije to nista...cekam kakvu kljavu vec 5 god. i zove me zet od amidze koji je u njemackoj i javlja mi da mi je kupio yamahu psr6700 za 350euro + 50euro za prevoz..a ja mu reko da samo vidi ima li kakvih i posto su..al jbg nece me nikako..sad nit mogu kome prodat niti imam para da kupim drugu..jedva skupio i za ovu :(

E.R.O 16.08.2009 21:26

ma ja, sta je to spram dvostrukim lomom ramena:rolleyes:;)

muamerboss 16.08.2009 21:55

bogami,ja bi volio da imam trostruki lom al da imam kakvog aranzera da mogu kako treba svirati :D...ako neko ima kakvog starog za poklonit prvi sam u redu :D hehe

Dell 16.08.2009 23:00

kako ces polomljen svirat :D ajde, onda gori si od mene, ja pa 50 cekam oko godinu dana, sad ce valjda za oko mjesec ;)

muamerboss 16.08.2009 23:03

jbg nece me nikako:D...aj kad dobijes pa50 posalji meni pola kljave a ti sviraj na jednoj polovici ....sta ima u mostaru skacu li jos:D

Dell 16.08.2009 23:15

jbg, prosli skokovi, zakasnio si, a ribe skacu samo tako :D :D :D ja cu ti poslat onaj donji dio pa drzi akorde, a ja cu gore za solo sebi ostaviti :)

Trenutno vrijeme na Forumu 06:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org