YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Ritmovi (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ima li neko normalan set sa stylovima za pa2 bez pjesama i sl. (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10576)

profmiso 23.08.2009 16:29

Ima li neko normalan set sa stylovima za pa2 bez pjesama i sl.

Ima li neko
normalan set sa stylovima za pa2
uz dobre semplove
bez pjesama i sl u stylovima

za oone koji sviraju ...uzivo koristeci ritmove-stilove
bez ikakvih midi sekvenci iz raznih pjesama?

Belja_SO 23.08.2009 16:36

druze mioj imas na yu midi na download svega samo treba pregledati dobro ... nacices sto posto ...

Alix 23.08.2009 23:45

Care NORMALAN SET može biti svašta...Nisi napiso koji žanr muzike,šta pretežno sviraš,koji tip...Neki su ovdje JuVe fanatici,neki dvojkaši,neki zabavnjaki,evergreeni,ovaki onaki...Za sve tvoje fantazije imaš DOWNLOAD---Skidaj i preslušavaj,kopiraj i uređuj...Tako ćeš sam sebi napraviti NAJBOLJI SET,koji će ti najbolje zvučati.Vjeruj kad sam preslušavo razne "perfect" setove od ovog i onog,nije mi se možda 10% svega svidilo,a drugima je bio mrak...Zato brata sam sebi možeš dati odgovor na to pitanje,Pozdrav!

profmiso 28.09.2009 16:34

Mislim na normalan set
koji sadrzi sve
ritmove
za zivu svirku....npr 7/8 9/8 rumbe,.....dvice, i t.d.
Od narodne do zabavne
sa semplovima u setu .... da bubanj normalno radi a ne da zvrci..jer se ne poklapaju setovi...
Te da rade svi intro, end , i sl. i sve 4 varijacije ritma
da su volumeni uravnotezeni
da nema nikakvih gotovih stvari -pjesama u stylovima.. Koje su za one koji ne znaju svirat.........

Presao sam sa pa 80 koji je mrak za programiranje i ima logiku i jednostavnost...

A pa2 je prekomplikovan za zivu svirku i imam dosta zamjerki
npr multifunkcionalne komande su iskomplikovale rad...pa brzinu ritma ne mozes iz cuga odmah mjenjat nego moras 2x kliknut na komande... Sto je bez veze ako sviras uzivo....
Pa onda solo1 ,2,3,4 instrumenti ti zeznu volumene i sve ostalo....kad ih mjenjas u toku svirke.........
*naravno da ima i more prednosti)

Burli 28.09.2009 23:06

Citat:

Originalno postovano od profmiso (Post 104904)

A pa2 je prekomplikovan za zivu svirku i imam dosta zamjerki
npr multifunkcionalne komande su iskomplikovale rad...pa brzinu ritma ne mozes iz cuga odmah mjenjat nego moras 2x kliknut na komande... Sto je bez veze ako sviras uzivo....

Na Pa1 kada pritisneš Shift okretanjem točkića možeš ubrzavati ili usporavati ritam bez obzira u kom meniju se nalaziš tako da pretpostavljam da je ista stvar i kod Pa2?!

Dejan 28.09.2009 23:25

Tako je Burli,u pravu si,Shift pa Tempo! ;)

ognjen-ogy 29.09.2009 01:28

Za to što ti tražiš vjerovatno brate moj trebaćeš da iskešaš neku određenu sumu jer da je sređen, sa semplovima ujednačenim, da su svi bubnjevi ok, da nisu iz različitih setova, da ne zvoni .... pa to je nešto što još nema njedan set ovdje okačen ... bar nešto na svakom ima da se ispravi i podesi, ujednači, itd ....

vingula 29.09.2009 13:33

Oooo pa ovdje je sve više "gotovana"...još da i sviramo umjesto njih :mad:

DODATO: Burli hvala ti za SHIFT,nisam znao za to a puno puta mi je trebalo,evo 1 THANKS za tebe,pozz.

Dare 82 29.09.2009 13:58

Naravno da ima takav set,zove se "Uradi sam"!Sednes lepo zagrejes stolicu i pravi kako ti volja a ima i druga varijanta.Spremi 250 evra i dobijes set kao sto ti zelis!Ima jedan momak dole takav set kao sto trazis.

svrakan 29.09.2009 15:43

=)) Taj uradi sam je po meni najbolji set koji postoji.I bolji je od onog za 250e koji vec svi i maju za dzabe,dobro ne svi ali vecina.:D

Trenutno vrijeme na Forumu 09:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org