![]() |
midi=stil
Zna li neko od kolega da od midi-fajla napravi stil?
|
Znam ja i 99% njih na sajtu....
|
:))
|
Dajte ljudi nemojte da se smijete čovjeku, fino je pitao i ko zna neka objasni, ako hoće ...
|
??? siemens druze, ozbiljan si decko, ne prilići ti... ;)
Možda ja i ne spadam u onih 99% koji stvarno znaju kako se to radi...Al ću ti spomenuti banalnu stvar na forumu a to je styleworks, u programu postoji mogućnost "song to style converter", pa se toplo nadam da će ti pomoći...evo izvoli, nadam se da je to to.... |
imas negde na forumu sam stavio objasnjenje kako sa one man band programom to da uradis,mozda ti pomogne..
|
...
znam za sve to ali bih voleo da neko od vas pametnjakovica to uradi.poslacu fajl pa me bas zanima kako ce da ispadne.
|
korg18
druze neka ti netko posalje style works koji ti pomaze da jednostavno napravis od midija ritam stil ili moze i kat2000 upustvo imas ovdje na pocetnoj stranici i veoma su dobro objasnili gdej sta i kako mislim da ti je to lakse i da ces skontat KAT2000 i zanji pozzz
|
Javi se na PP da ti odradim to...a imas negde tutorial kako to odraditi u STW...
Ozbiljan...hehehe.... :D Imajte i vi nekog da vam maše kad putujete ili odlazite negde! Za 20 evra mašem na autobuskim/tramvajskim/železničkim stanicama i lukama...javite se na 061/20-1...... |
siemensserbia87 ako mislis da je taj tutorioal za SW neozbiljan, napravi ti ozbiljniji. Nemam nista protiv. Posto sam taj ja pravio.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org