![]() |
bass linija za- ja baraba a ti vila
treba mi pomoc oko pesme JA BARABA A TI VILA nemogu bass liniju da skinem nikako.... Sve nesto po delovima, ako bi mi neko stavio post cele bass linije bio bi mu zahvalan JAAKKOOO
|
Kakvu bas liniju neshvatam....mislis harmoniju?
|
Kolega verovatno svira bass na klavijaturi pa ga zanima bass za tu pesmu,mozda i gresim ali mislim da je to pitao.
Dodato: pardon,sad sam video da svira bass gitaru. |
U vidim da ti je prvi post!!! Pazi da ti moderatori odma na startu ne lupe bananu! :))))
Ne znam sta te konkretno muci u toj pesmi? Ja je sviram bez problema...samo na klavijaturi!(sviram bas) Ajd, evo ukratko> forspil:f,g,amol x4!!! strofa:c,dmol,f,g,amol x2 pa ide ono : amol,g,dmol,f,g,amol! refren:c.g,c,dmol,f,g,amol x2!!! Ne vidim da je tu nesto komplikovano! Jos ti sviras bas gitaru!!! pozzz Nadam se da sam pomogao!;) |
Ma covek pita za bas liniju,a ne za harmoniju...Samo tesko da neko skidao za tu pesmu original bas...
|
E vidis u pravu si.....Moja greska!!! Izvinjavam se!!! Ja to sviram u klasicnoj liniji rumbe!!! Sto kaze makikorg ne verujem da je neko to skidao u originalu!
|
pa zasto uopste u originalu neshvatam,a uostalom sad slusam nije ni to tesko skinuti...
a opet neznam kako da ti napisem bas u originalu,ton po ton me mrzi... sviraj to klasicnu rumbicu i ko bog... |
siguran sam i sam da je bas linija pomalo teska za tu pjesmu, jer je u nekom ciganskom maniru, kad mi mogao jedino naci nekog orguljasa koji svira drajf da ti neke sablone objasni
|
@ markoblazin,
ajd,ako ti nije baš tako hitno, napisat ću ti ja bas-liniju, s obzirom da sam svirao bass 15 godina. Malo sam samo preslušao pjesmu, i @spasoje88 ti je dobro napisao, tako otprilike ide i bass linija, samo normalno,sviraš samo prve tonove nekog tonaliteta. Još ti je dobra stvar, neka mi oproste moderatori=))=))=)), midi fajl pustit u Van Bascou, i tamo imaš na virtualnoj klavijaturi, dionicu bass-a. |
nemisli na harmoniju to mogu da odzvizdim pa znam napamet..... odvrni bass do kraja i poslusaj pesmu u mp3 formatu.... veruj mi sve ce ti biti jasno
Dodato: Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org