![]() |
Subtitle za divX
Imam jedan DivX player i nece da mi prikaze soodvetni prevod vade mi neke kineske bukve jel to nesto izmesteno na kompjuteru ili sta ?
|
koji plejer je u pitanju?
udji u opcije pa subtitles i namesti font neki ariel obican ili jos bolje ako imas neka YU slova. |
Probao sam nece nego mozda je stvaru u kompjutertu nesto se izpomesalo nzz sta je problem imam neki divx iz 2008 godine sta znam sta je
|
kad promenis slova nista se ne desava?
skini sa interneta fontove nove, pa ih kopiraj kod sebe, u "fonts" u control panelu. |
Ma bolje ti skini jedan univerzalni programčić...Ja ga koristim godinama, i uz njega mi nije potreban ni jedan drugi...Zove se GOM player, automatski skida codece, na subtitlovima samo treba kliknuti "show subtitles"...
|
I na tom GOM playeru isto mi pokazuje neke leve nikakve bukve nz sta je problem imam jedan film i prevod ali nece eto i na tom playeru
|
Probaj skinuti druge titlove, možda ovi nevaljaju
|
A kako to da uradim? ja vec imam film i kad ga upalim i onda se nekako moze skinuti nove title ? daj mi objasni ako hoces da uradim i to
|
Javit ću ti na PP gdje da skineš titlove...Ako je titl u rar-u, raspakiraš ga...Upališ gom player, staviš film u njega i onda samo mišom preseliš subtitle u player, i to je to...
|
probaj da skines vlc-media player ... free
ako ni on ne funkcionise onda vracaj cd kinezima nazad :D malo sale ... pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org