![]() |
Hakala - Uzalud zivim bez tebe
zamolio bi kolege znam da nije nek mozdai hit pjesma ali mi se svidila da mi pomognu oko harmonije radi se o sledecoj pjesmi :
Zalud zivim bez tebe U tebi vri, u meni mre i zalud kisa sapire ostace put, ostace trag koji vodi do tebe Ref. A da te volim, volim te pruzam ruke, trazim te a da me boli, boli me zalud zivim bez tebe U tebi krv, u meni trn sto od ruze ostade ne vene cvijet bez razloga sve je to sreco od Boga <object height="344" width="425"> <embed src="http://www.youtube.com/v/9PdzGfbv394&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="344" width="425"></object> jos jednom hvala svima unaprijed na pomoci :) Dodato: :"> kolege izvinjavam se skinuo sam harmoniju mislim da se krece : dm,am,c,f,Bb,gm,am . mozda i grijesim ispravte me :) |
Pozdrav, evo ovako bi to islo:
uvod: dm, A, C add9, F, A, dm, C add9, B, Gm, A / ×2 dm____________A U tebi vri, u meni mre _____Gm__A__dm i zalud kisa sapire dm______________A ostace put, ostace trag ____B_Gm____A koji vodi do tebe Ref. _______dm_______A A da te volim, volim te ______C________F pruzam ruke, trazim te _______dm_____C a da me boli, boli me _____B_Gm____A zalud zivim bez tebe |
zahvaljujem se kolega ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org