![]() |
style
Zamolio bi nekog od Vas prijatelja dobrih ljudi da ako neko moze da mi napravi jedan ritam dvojku u dva razlicita tempa i janjicara (receno mi je da je to rumba/dvojka) vjezbam dvije pjesme i da bi usavrsio prstored potrebna su mi ta dva ritma puno se gubim prebacivajuci s ritma na ritam i vrteci tockic za tempo.
Pokusao sam nesto sam da uradim koristeci padove jer sam to pronasao u gorpetovom postu ali ne ide i ne ide nesto ne uradim kako treba a covjek fino objasnio. Pa zato molim da ako je moguce da mi pomognete da mi malo lakse bude jer tek ucim i nikad ne kradem cijenim tudje znanje i bicu veoma zahvalan svakom ko pomogne Puno Srece U Radu Svim Clanovima Ove SUPER Stranice P.S U pitanju su ritmovi za Korg PA 80 |
Postovani Seade! Ako Vam nije tesko-javite mi se pa mi malo detaljnije objasnite sta je tacno problem i sta bi ste tacno zeleli. Ja cu, kao i uvek, pokusati da Vam pomognem ako budem umeo! :D
Pozdrav! |
@seadi
Ne sumljam da ce ti kolega gorpet pomoci, ali zbog tebe i ostalih clanova koji ovo citaju moram ponoviti. Kod klavijature KorgPa80, kada je tempo u pitanju, na jednom stylu moze se podesiti samo tempo koji je isti ili duplo sporiji ili duplo brzi.U okviru styla mozes imati na 4 varijacije 4 razlicita ritma, ali tempo moze biti samo kako sam napisao.Sve ostalo se najbolje odradjuje preko Performance ili Pad funkcije, kako se kome vise svidja. |
Potrazi malo po forumu, bilo je reci o prblemu kombinovanih ritmova. Resivo je uz malo truda. Napravis midi od jedne brzine styla,pa od druge, pa od trece (ili od nekog drugog styla) i tako. Onda sve te midije spojis u cubase-u naprimer, namestis da brzina za svaki bude kako treba (posto cubase isto kao i klavijaturta sve smesti u jednu brzinu). Onda sve to save as MIDI 1/0, pa u style works i onda seckas sta ti treba.
|
Svaka cast i hvala na trudu zaista,to sve sto ste objasnili jednog dana i za mene ci biti jednostavno nekazem da nemam cubase i style works ali i kao da ih nemam jer pojma nemam kako da ih koristim.O muzici tek ucim.Ali ipak hvala jer i ovo je pomoc.Ja sam mislio da neko mozda ima taj ritam jer ipak to je pjesma sto se cesto koristi.Ustvari nasao sam jedan interesantan ritam rumba-beguini-2/4 i nije lose.E zato sam mislio da ako moze biti ovaj ritam zasto ne Za pjesmu Janjicar.
Gorpetu cu se javiti i pokusati uraditi taj ritam jos jednom |
poslacu ti na download jedan ritam kombinovan rumba- begin i estam pa probaj mozda ce ti odgovarat---svirac007
|
seadi,izgleda ja sam ti spas.. :wink: ,,cu ti se javim kad vrnem kuci,,sutra najvjerovatnije,,ima lijeka i za tebe..pozdrav.. :D :D
|
Citat:
|
Nema veze prijatelji gorpet mi se javio i dao potrebne informacije ici cu s njegovim upustvima
Hvala jos jednom jer ste dokazali da nikog ne ostavljate na cijedilu i hvala jos jednom i jos jednom............................................ ........................ ...................i jos jednom............. nije sala ozbiljno mislim jer ste pravi drugovi sve shvatate ozbiljno i svaciji problem postane i Vash :wink: |
momci, i ja sa isto zaisa zainteresovan za style rumba/dvojka. Ako se taj style vec nalazi u Doenload-centru, molio bih da kaze tacan naziv tog fajla, jer ima jedno fajlova pod nazivom rumba ili dvojka.
Pozdrav svima! |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org