![]() |
trebaju mi nazivi ritmova,za neke pjesme
da se ja ne bi mucio da trazim odredjene ritmove za odredjene pesme molio bih vas da pored pesme napisete koji bi od ritmova ( tipa rumba , sasa , 7/8 ....) ide za koju pesmu! vrlo su poznate pesme! samo da se ja uhodam posle mi nece trebati vasa pomoc !!! unapred hvala a pesme su !!
1.kafana je moja sudbina(toma z) - 2.zena udata (medeni mesec) - 3.ivana( medeni mesec) - 4. o sanja sanja () - 5.radjaj sinove () 6.ljubi me i nista ne pitaj() 7.nocni zivot(zdravkovic novica :D) - 8.moj je zivot svicarska ( merlin ) - 9.splavovi ( n. zdravkovic ) - 10.bele ruze() - |
1.kafana je moja sudbina(toma z) - rumba
2.zena udata (medeni mesec) - 7/8 3.ivana( medeni mesec) -rumba 4. o sanja sanja () -rumba 5.radjaj sinove ()rumba 6.ljubi me i nista ne pitaj()sa-sa 7.nocni zivot(zdravkovic novica :D) - dico beat 8.moj je zivot svicarska ( merlin ) -moderan neki beat koji hoces 9.splavovi ( n. zdravkovic ) - rumba 10.bele ruze() -moderan begin <!-- / message --> |
"Ljubi me i ništa ne pitaj" mislim da je u rumbi?!
|
Na originalnom snimku pjesme "LJubi me i nista ne pitaj" je ritam brzi SA-SA.
A sad u nekoj varijanti improvizacije,moze i rumba-sto da ne. Pozdrav, |
Ja skoro sve shto je u sa-sa sviram u rumbi.
Mrtav mi sa-sa mnogo... |
za radjaj sinove, najcesce koriste namjenski ritam
|
@Vaxtere slično rezonujemo...
|
Zavisi kako ti je uradjen Sa-sa :) Ja ga bas koristim jer mi je extra style :)
|
"Ljubi me i nista ne pitaj"-Juznjacka rumba tipa "Sudbina me na put salje"-Sinan.
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org