![]() |
Snežana Đurišić - Ne razumem
jel zna ko note ili akorde za ovu pjesmu. treba mi hitno! hvala!
|
Obicno se postavi tekst kada se trazi harmonija.
Evo,ja cu postaviti tekst pa ako bude dobrovoljaca,neka pisu. Ne razumem Ja razumem pesmu svake ptice sapat trave i miris psenice snagu vetra kad miluje cvece Ref. 2x Samo onog, onog koga volim ne razumem, zasto me on nece Ja razumem svetlucanje zvezda male laste kad naprave gnezda mladi mesec kad se nebom krece Ref. 2x Pozdrav, |
aha.. nisam znao.. moje isprike...
|
evo ja ispisao akorde...
zahtjevna pjesma sto se tice harmonije nema sta... uvod: E, gis, cis, H, gis, Cis7, Fis, H, H7(sa basom Dis), E, A, gis, Cis7, Fis, H7 ------E, gis, cis, H, gis, Cis7, Fis, H, H7(sa basom Dis), E, A, gis, Cis7, Fis Fis-------------------------H Ja razumem pesmu svake ptice Fis------------------H sapat trave i miris psenice em---------Fdim------Fis------H snagu vetra kad miluje cvece Ref. 2x E-----------------------Cdim, Samo onog, onog koga volim cis-Fdim-Fis---H------H7--E,em,cis,Cis7,Fis ne razumem, zasto me on--n---e---c----e tumacenje zadnjih 6 akorda refrena: H7(sa basom A), (sa basom Gis), em(sa basom G), cis, Cis7, Fis |
hvala!!!!
ucim se svirat harmoniku pa :D... ako ti nije problem jel mozes ili imas negdje note??? |
nemam note,a i tesko da ces ih naci,neznam..prije ces je naucit svirat ''skidanjem'' slusno, ako imas tu sposobnost,u sto ne sumnjam..jer moje misljenje je da svaki muzicar treba, u vecoj ili manjoj mjeri, imati barem solidan ''muzicki'' sluh..bez njega mnoge glazbene mogucnosti mogu biti upitne..
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org