![]() |
PSR 3000 za PSR 9000 pro?
Imam šansu da zamjenim Yamahu PSR 3000 za PSR 9000 pro.Dobro sam proučio prednosti i mane i jedne i druge.Šta biste vi uradili?
|
Ja bi za prvo pročitao Pravilnik i postavio temu na pravo mesto...
|
>>
@makso
Da sam na tvom mestu,ne bih menjao.L-) Prvo ,skuzio si noviji model nego sto je 9000 pro do tancina ,pa si spominjao tyrosa....sto bi i bio ispravan korak. Makso nemoj da idesh unazad...strpi se malo i pruzice se prilika ;) |
,-,
@makso
Ja na tvom mestu nebi menjao,a ako vec onda na novije modele s910 ili Tyros 2 .Naravno sam treba da odlucish. Pozdrav od mene;) |
Ja nebi mjenjao, ipak je ovo malo stariji stroj (što ne znači da je loš)...Jel ima iste tipke ko psr 3000? ako ima bolje (kao tajros ili slično) onda bi to i sampler bio jedini razlog da mjenjam...A kolko znam ti imaš sampler solo klavijaturu, ili?
|
koja je lakša tu uzmi,odnosno zadrži.
|
Ni jedna Yamaha nema tako dobre dirke kao 9000 pro. Ja bih naprimer menjao to.
|
Ja bi se slozio sa kolegama ispred nemoj da ides unazad, 9000 ima sempler i to je jedina prednost, a najbolje je malo da se strpis i uzmes tyros 2 to bi bio logican potez isto i ja tako planiram, samo tyros 2 poslije ove koje imam!
|
Ako ti sempler nije preko potreban, nemoj da menjas. PSR3000 imam a 9000pro sam vise puta svirao. Moram da priznam da ni jedna Yamaha nema klavijaturu kao 9000pro, to je nepobitna cinjenica. Medjutim, cinjenica je i da je to masina koju je malo vreme pregazilo, bez obzira na njen neosporan kvalitet. Kao sto rece neko, strpi se jos malo, pa menjaj za nesto novije. Pozdrav.
|
Zahvaljujem na preporukama.od prilike sam istog mišljenja.Pozdrav!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org