![]() |
korg pa50-snimanje sviranja u klavijaturi
molim vas pomozite mi kako da napravim na pa50 midi fajl postupak. Znam da postoji nacin ali neznam kako, molim vas pomozite mi! Unapred hvala.
|
Kao prvo naslov teme je skroz uopsten i ne znaci nista.
"Korg PA50 pomoc" nije ni malo konkretan naslov,ali o tome cemo kasnije. Objasni druze ovdje ljudima,konkretno,sta tebi u stvari treba? Sta ti znaci taj midi fajl-postupak? Kada to objasnis,onda ti se mozda neko javi i odgovori,a moze se i temi dati neki naslov koji ima smisla. Samo ne trazi midi fajlove. |
usnimiri odsvirano na pa 50
ja se izvinjavam mozda me niste dovoljno kapirali o cemu se radi. sviram na korgu pa50 pa sam hteo da usnimim u klavijaturu to sto sam odsvirao pa da kasnije mogu da pustim odnosno da preslusam kako zvuci. o tome se radi znam da moze na record ali kako bi isao postupak.
|
Evo ovako, mislim da hoces da snimis ono sto sviras i da to bude u midi formatu.. jer jedino tako mozes snimati NA samoj KLAVIJATURI:
1. stisnes B.SEQ 2. zatim record - realtime recording 3. odaberes odgovarajuci ritam i boju 4. stisnes START/STOP i sviras sto zelis 5. kad zavrsis stisnes dugme play/stop lijevo od slajda Balance zatim enter i imas midi fajl na disku |
hvala
Pa to sam hteo hvala puno. pokusacu veceras da odradim.
|
Citat:
|
Ti mozes da izaberes gde ces da sacuvas.
|
Ako imas Korg PA50sd snimis na SD kartici,a ako nemas onda na floppy disku.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org