![]() |
Rezanje videa
Pozdrav kolege...
Ne volim nesto puno da trazim ali ovaj put mi treba pomoc za pronalazenje potrebnog programa. Naime,treba mi neki manji programcic pomocu kojega cu VIDEO klip editovati,tj.da isjecem neke dijelove koje mi ne trebaju. Nadam se da se pitanje razumije. Unaprijed hvala...:D |
@Korg-Pa800
Preporučujem ti VirtualDub program!Uz to što je free odlično radi to što ti treba! Pozdrav! |
@Zlatek
Kolega hvala ti puno...:) |
Moj prijedlog je Total Video Converter. Program za konvertiranje videa iz jednog u drugi format a uz to ima i opciju za rezanje videa.
|
I moja preporuka za virual dub
|
ako hoces nesto sto vec imas to je movie maker imas i windows live movie maker.... to je dzabica...
|
Mozes dosta stvare raditi preko movie maker. Sto se tice total video converter koristio sam ga sa godinama ali imam jednu zabelesku. Svaka cast da stvarno ima mnogo opcije konvertovanja i secenja klipove ali je vrlo vrlo vrlo nestabilan. Otvoris neki klip on ga nece konvertovati, otvoris drugi klip on se ugasi pa zato sada koristim Any video converter u koji se moze kratiti video i konvertuje fenomenalno!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org