![]() |
|
Cubase pluginovi
Mogao sam utopit pitanje u neku od tema u kojoj se spominje ovaj program, al nisam znako u koju bi...
Nisam do sada koristio Cubase, a "svi" ga koriste pa da probam i ja... Sad ga sk*d*m pa trebam preporuku koje VST plugin instrumente mi možete preporučit da "kupim" :D? |
Ja na primer koristim LM4 mark 1.0 za bubnjeve i Halion 2.0! Ustvari moglo bi se reci da ih ne koristim jer retko radim sa njima jer i neznam mnogo raditi to. Vise volim svirati uzivo! Imam jos neke VST instrumente pa ako ti trebaju javi mi u PM, dacu ti.
Dodato: Pregledao sam ponovo ovo sto sam napisao pa zamislio sam se dali sam ti pomogao! Jer ti trazis VST instrumente ili Plug-ins efekte? |
NI Komplete, Steinberg sve shto nadjesh, Vienna.
That should do the trick... ;) |
da kupis ...
ja sam (jeftino =))) kupio pre 2 dana KORG LEGACY (nazalost bez M1) i katastrofalno dobro zvuci! kad bidnem imao vreme ubacit cu neki demo gde se cuju boje tog VSTi. a najbolje je da do sada uopste nije crko, ni u STANDALONE ni kao VSTi a takodje sam kupio(!?) CUBASE 5 portable sa ca. 70 mb ... nisam ga jos dobro testovao al bit ce i to ... inace ne kupujem VSTi kad ih ima i onih koji su stvarno besplatni i kad ima da se skidaju za free. drug vaxter zna za taj sajt. jednom sam pisao o njemu ... VSAMPLER bi isto svako trebao imati ko koristi VSTi ... download free u netu ... koje bi ja stvarno kupio su SAMPLETANK2 il 2.5 od IK ... cene su od 150 - 300 evra ... NI ABSYNTH5 je isto dobar, 180,-- ako se ne varam uzeo si 0404? da nisi tu dobio neki proteusx ili proteusx2.0 ? |
Ja vsampler nemam... :)
Vece djubre nisam probao... Symphonic Cube Vienna je za ne propustiti! Ko je nije testirao ne zna shta je propustio... |
motu machfive2, emulator x3, fm8, superior drumer 2, m1, omnisphere, atmosphere, kontakt 3 itd... ima ih mnogooo bre! sve extra i na kraju treba to smixati !! :)
ps. kazes nisi koristio cubase, pa sta god da si koristio vsti su za sve daw programe koji naravno podrzavaju VSTi.. poz |
khm...
ma sve meni treba, al pitao sam za instrumente...
Do sad, koji god program da sam isprobao sve bi skužio u roku odmah, al ovo.. Riješio sam midi konekciju ok i sad da isprobam audio, ne mogu dobit signal! Sa emu 0404usb hoću snimit mic... to se zove analog in u ostalim programima koje sam koristio, al ovdje piše inactiv.. Ništa mi nije jasno Branoy... Reason4 i Adobe Audition za mixanje i audio |
ides u cubase na devices pa dole skroz na device setup i pod VST audio System izaberes svoju muzicku kartu.. a konekcije mozes sam da pravis pod Devices i VST Conesctions..
|
tu si u pravu drug vaxter, al dzabe je dzabe :D
barem kao sampleplajer da se koristi :) a onaj vienna symphonic: 500 mb i vise za jedan klavirce-sample? meni to vec suvise =)) bez sale, respekt za to drug vaxter, sigurno taj vst odgovara i drugu amadeus posto vi to malo profesionalnije radite, a za nas hobi-muzikanti su to nepotrebni softver ... a za cene ni da govorim, za te pare mozes nov auto da kupis :) pozdrav |
hahahaha GRANDIA nov auto :D :D :D :D :D jasta!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:25 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org