![]() |
pomoc oko splitovanja(pa500)
Cao svima,video sam da ima ovakva slicna tema,ali ja u postovima koji su u njoj napisani nisam nista razumeo,tako da bih zamolio da ne dobijem opomenu zbog otvaranje iste,jer mi tamo stvarno nista nije,a i pitanje nije kao moje!a pitanje je sledece:kako da namestim da mi jedna oktava bude gitara,a druga harmonika i da to snimim i kad god pozovem taj ritam da i boje budu tako namestene??treba mi zbog pesme korak do sna!!hvala unapred ;)
|
Evo ovako
Prvo odaberes na primer STS 1 za tu da sklopis taj performans Onda izaberes koje boje zelis Pa u keyboard/ensemble na strana key velocity imas Top key i bottom key gde mestis za svaku boju u koju oktavu samo da svira (primer upper 1 od C4 do C5 i imas prvu oktavu posle lowera za upper 1 pa za upper 2 na primer od C5 do C6). Namesti to po zelbu i potrebu :) I onda memorisi u scroll menu odaberes Write single touch setting onda OK i to je to! Pozdrav! |
Hvala!!!!;)
Dodato: Da ne bih otvarao novu temu bzv,postavicu ovde jedno pitanje:da li i kako mogu da snimim da kad god pozovem neki ritam on bude u tempu i varijaciji koju ja namestim pre toga??hvala unapred:p |
style i performace vryte ili vrite nesjecam se naravno kad sve namjestis kako hoces.
ali ako si mislijo da u svakoj varijaciji imas razlicit tempo onda su ti zelje prevelike. |
Namestis tempo, odaberes varijaciju (ili mozes odabrati intro ili fill) i ides u scroll menu i "Write current style pref."
|
Hvala kolega jos jednom,znam da sam dosadan,ali jos se upoznajem sa mogucnostima klavijature,a znam da cu ovde dobiti pravu pomoc!!pozdrav;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org