![]() |
Mitar Miric - Kaznio me zivot
pozdrav cjenjene kolege dali neko zna akorde za ovu pesmu.hvala.
http://www.youtube.com/watch?v=_PUJ3siLnpM Sine, sine, sta te muci pita majka svakog dana zar ti od nas, sine, prece pice, drustvo i kafana Ref. Kaznio me zivot, majko zbog nje nemam srecu uspomenu na tu zenu u grob ponijecu Naspite mi onu casu gdje je usne naslanjala da je srece kao sto i nije sad bi naseg sina milovala |
Ja sviram ovako :
A Gm Em E7 A Sine, sine, sta te muci A Gm Em E7 A pita majka svakog dana Gm A zar ti od nas, sine, prece D Gm Em E7 A pice, drustvo i kafana Ref. Dm Gm Kaznio me zivot, majko A A7 D zbog nje nemam srecu Gm Em uspomenu na tu zenu E7 A u grob ponijecu Naspite mi onu casu gdje je usne naslanjala da je srece kao sto i nije sad bi naseg sina milovala Uzivaj care pozzzz ;) Dodato: sta je ovo rasporedim lijepo akorde kada memorisem sve se poremeti izvinjavam se priatelju malo se pomuci pa ih poslazi ustvari sve ide tim redosljedom samo sto su jedan uz drugog soorryyy :) |
Evo da i ja dodam iz originala kako ide
Forspil /C7-/-Fm/Fm-/Bm-/Fm-/Bm-/G7-/C/ C7-------gm--------G7/C7 Sine, sine, sta te mu-ci C7--------gm-------/G7-/C7F7/ pita majka svakog da-na bm--------------C7----- zar ti od nas, sine, prece ------------Eb------G7/C7-/F7 pice, drustvo-- i kafa-na Ref. ----/bm-------------- Kazni-o me zivot, majko C7-----------------/F zbog nje nemam sre-cu bm------------------/C7 uspomenu na tu zenu Eb------/G7----/C7 u grob po-nijecu Naspite mi onu casu gdje je usne naslanjala da je srece kao sto i nije sad bi naseg sina milovala :"> |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org