![]() |
program za eho
sninuo sam program MINI HOST VST pa preko njega koristim DELAY FFT FUN za eho u real time.....ali kada ukljucim taj program ceo kompijuter i svi zvukovi imaju eho..
Da li postoji mogucnost da se eho cuje samo na mikrofonu dok pevam a na karaokama ne??? nadam se da me razumete :) |
moze da se sredi ali jako komplikovano.
skini guitar FX box 2.6 imaces dilej samo na mikrofonu ;) |
e druze imao sam taj program i ista je situacija :(
|
@cvija
druze, objasni malo bolje kako koristis karaoke i koj program koristis za to ... kako ti je kompa sredjena i koju audio karticu koristis ... ja bi reko da je greska negde u settingu na kompi ... a mozda i nemoze drugacije .. zavisi sad ... @bolero ... brate nemoj da kazes da u novom sadu svi koriste gitarske efekte za vocal :lol: nema to nista veze koj plugin, kompi nije intersantno kako se plugin zove ... PS: ja sam taj mini vst host ubacio na down ... ;) |
koju zvucnu kartu imas?
koliko sam upoznat to moze da se sredi odvajanjem traka ali to ti neko strucniji mora objasniti. ja konkretno imam Sound Blaster Live i 5.1 surround i ubodem u mic. i radi super, samo mikrofon ima efekte. ponekad klavijaturu ubodem u Line in i dobijes jednu super mini mixetu Dodato: @grandia hehee..nije brate..i mi koristimo mixete bas kao i svi ostali muzicari =)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org